Papierový leták

ahojte...moja dcera chce do novej izby obrovsku tapetu na stenu, no mne ani mužovi sa to moc nepáči... nechceme nič veľmi lepiť na stenu a aj s maľovaním potom bude problém... myslíte si, že bude lepšie ak jej necháme ako kompromis vytlačiť veľký plagát? (už som trošku čekovala net a u týchto by to asi šlo- http://www.hvprint.sk/tlac/letaky,-pl... ) len neviem či to nie je hlupy nápad...
Odpovedať
Profilova fotka
deti si rodičov nevyberajú, radšej by som volil cestu, aby sa dcéra cítila doma dobre ako hľadala iné prostredie. A čo tak dať podmienku aby si na to získala prostriedky brigádou, šetrením?
Odpovedať
@vicky223 asi by som vyhovela dcere,,,v novej izbe bude najviac casu travit prave ona, nech sa tam citi dobre,,, :-) akurat by som s nou predebatovala velkost tapety,,, ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali oblepenú izbu skoro 10 rokov, naši boli šťastní, že nemuseli maľovať :-D potom nás to prešlo. Podla mna jej to povoľte, ani mena sa nepáči, že dcéra chcela čiernu-bielu farbu do izby. Dali sme kompromis tmavomodru.
Odpovedať
@vicky223 mne rodicia nikdy nezakazovali aby som si lepil plagaty po stene.. cele steny som mal polepene roznymi futbalistami ci hokejistami.. malovanie bolo to posledne co trapilo mojich rodicov. boli radi ze mam zalubu v sportovcoch a nechodim poza skolu fetovat a podobne...
Odpovedať
Mne sa fototapety veľmi páčia, aj ja plánujem do niektorej izby, ale ešte musím porozmýšľať do ktorej :-)
Odpovedať
niet nad deckú radosť.. ja by som nebola ani proti keby si izbu chcela komplet zariadit podla seba.. kludne by som ju aj nabytok nechala vybrat, nech si zariadi vlastne kralovstvo. samozrejme s cenou podla vasho rozpoctu. Alebo ak je vacsia moze si prispiet ci nasetrit. Predsa tam bude ona zit a travit svoje volno, tak nech sa tam citi dobre..
Odpovedať
Profilova fotka
aj veľký plagát budeš musieť na stenu nejako uchytiť. Ja som mala ako dieťa tiež veľa plagátov na stene, keďže sme mali tehlový byt, všetky boli pritlčené klinčekmi. Si to mala vidieť, keď som sa odsťahovala do vlastného, ako to tam vyzeralo po ich zvesení (ako ementál) :-) . Kľudne by som dieťaťu povolila tapetu. Myslím, že už sú kvalitnejšie ako boli dakedy a ani ich prípadné škrabanie nebude v budúcnosti také strašné.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?