Neviem sa rozhodnúť o farbe steny

Ahoj, prosím poradíte niektorá z Vás, zariaďujem si nový byt a mám veľa vzácnych obrazov, a riešim farebnosť steny, len neviem, ktorá farba by k daným obrazom pristala...neviete, či existuje nejaký program, dostupný tu na internete, že napr. si dám nejaký obraz do tohto programu a mení sa mi pozadie steny a tým môžem sa rozhodnúť lepšie? videla som napr. na stránkach kde predávajú obrazy ale tam si nemôžem vkladať moje obrazy. to sú len obrazy tej internetovej predajne...Ďakujem za pomoc....
Odpovedať
Asi nikto neporadí::(( škoda:(( Už neviem, kam sa mám na to spýtať....:((
Odpovedať
predpokladam,ze obrazy maju rozne farebne prevedenie, rozne ramy - stenu daj bielu.
Odpovedať
Profilova fotka
ak obrazy, tak bielu - to je naj podklad pod obrazy
Odpovedať
@zaira301 Nemyslím, že ideálna farba steny by musela byť bezpodmienečne biela. Výber farby záleží na štýle obrazov ale aj ostatného zariadenia. Staršie olejomaľby bývajú tmavé a na bielej stene by pôsobili ešte tmavšie. V zásade nepotrebuješ žiadny špeciálny program. Postačí akýkoľvek grafický - ja mám Corel ale dal by sa použiť aj bežný skicár. Vytvoríš si pozadie, ktoré budeš môcť meniť a vložíš si vyrezané obrázky. Ja som si vyskúšala podobne nahrať k jednému obrazu rôzne podklady.
Odpovedať
@violano1 ďakujem pekne...tak to vyskúšam....a pozerám na ten Váš obraz,zaujímalo by ma, ktorú z farieb ste v tomto prípade vy použili....mne sa osobne páči tiež tá biela ako podklad, alebo rám...a inak nádherný obraz, ten ste maľovali vy?
Odpovedať
@zaira301 Mne sa najviac páči s tou tehlovou ale ja mám rada teplé farby. Ale páči sa mi aj druhá a dole prvá. Robila som to tak, že som vyťahovala farby, ktoré sa naozaj na obraze vyskytujú. Fenomén farieb resp. podkladu spočíva v tom, že zvýrazňuje tú istú farbu v obraze. Na červenom podklade vynikne červená farba, na modrom modrá, na bielom biela atď. Najmenej sa mi páči žltá a hnedá. Biela je neutrálna ale asi aj najmenej kreatívna. Ja neviem takto krásne maľovať aj keď by som chcela.
Odpovedať
@violano1 ...inak, keď sa teraz lepšie na to pozerám, tak tá tehlová je fakt super...a ak sa môžem spýtať, kde si kúpila ten obraz? Je moc pekný, čo je to za techniku? Ja mám veľmi rada obrazy...a vždy, keď idem do mesta, tak vyhľadávam galérie a aspoň poobzerám, aj keď nemám toľko peňazí, že by som si mohla ten, ktorý obraz sa mi páči kúpiť...
Odpovedať
@zaira301 Mám ho z Tintinhalu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?