Kde kúpim fototapety 6 x 2,7?

Ahojte, neviete mi poradit kde sa daju zohnat fototapety v rozmere cca 6x 2,7 (sxv)? Su vobec take? x-)
Odpovedať
Profilova fotka
skus sa obratit na graficke studio alebo reklamnu agenturu. Tam ti vyrobia vybrany motiv na rozmer, aky potrebujes (ak mas kvalitny obrazok/fotku). Znami si takto davali robit. Vytlacili im to ako nalepku - v pasoch cca 1,3 m sirokych a tie sa naliepali vedla seba resp. cez seba (s prekrytim asi 1 cm). Ked sa to pekne nalepi, nie je vidiet vobec spoje. A ak mozem poradit, tak je idealne lepit to na stenu s hladkou omietkou. Na strukturovanom podklade to nemusi idealne priliehat (aj ked sa pouzije specialna hladicka, co je mala pomocka velkosti mydla na hladenie a odstranenie bubliniek). Ak mas zrnitejsiu omietku, je lepsie natriet najprv stenu duvilaxom a az tak dat tapetu. Vo velkej reklamke, kde maju riadne stroje mozno vedia vytlacit aj vacsiu sirku ako 1,3 m , ale potom by mohol byt problem s nalepenim. Vyska tapety je neobmedzena - tlaci sa to na bal papiera, takze 2,7 m nie je vobec problem. Alebo skus na nete pohladat firmu, ktora priamo vyraba fototapety, nielen ich predava.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
A nerozmýšľala si napr. nad maľbou na stenu?Cenovo ťa to vyjde na rovnako a máš originál.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Alebo arsablony tam vyrábajú na mieru.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Normálne fototapety takej veľkosti nie sú, ale vyrobia aj väčšie, klikni na tapety.skDimex zadaj požiadavku, vliesové fototapety, tie sú kvalitnejšie ako papierové aj ľahšie sa lepia na stenu, dokonca idú bezozvyšku dole a dajú sa opäť použiť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Monika1237 ďakujem. Naozaj vyrábame najlepšie fototapety do interiéru. Prikladám par fotiek a ostatné info na našej stránke. Šírka jedného pásu je 1,1 m a celkový rozmer je neobmedzený. Robili sme aj 20 m stenu :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?