Jaké máte zkušenosti s Primalexem?

Profilova fotka
Jake mate zkusenosti s barevnym koncentratem na primichavani do bile barvy? Chystame se se vyzkouset ruzovou, chceme jen svetly odstin, uplny ze nadech do ruzova....mate zkusenost?
Odpovedať
Profilova fotka
s ruzovou opacny - chcela som strasne sytu farbu a bolo to ruzove na moj vkus len mierne :-D :-D :-D ale neviem aka znacka tonovacej farby to bola, asi original primalex najskor... ale - s tonovanim primalexov mam skusenosti len tie najlepsie, doporucujem vsak tonovacie farby het color, su skvele - a ako trafis odtien??? no jednoducho, pokus omyl ;-) ale ved na skatule od het je odporucane riedenie, takze.... tak... radsej menej ako vela ked chces len slabunko ;-) ale ten navod fakt sedi, neskor som stenu porovnavala a odtien bol taky isty ako na papieri, az ma to milo prekvapilo :)))
Odpovedať
Profilova fotka
S primalexom len tie najhoršie.Ak vám môžem odporučiť veľkým oblúkom sa tomuto šmejdu vyhnite.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankasvihorik Podla mna jedna s najlepších farieb za normálnu cenu. Samozrejme, že aj od tohoto výrobcu je viacero druhov, odlišujúcich sa v kvalite a vhodnosti použitia (oteruvzdorná, umývatelná, parppriepustná a pod.). Čo sa týka tonovania, urcite by som si nechal namiešať farbu v predajni podla vzorkovníka. Dávajú tam pigmenty, ktoré tam naozaj aj majú isť a nie je problém domiešať farbu, ak by náhodou bolo málo. Používali sme farby grécke, fínske, švédske, nemecké, slovenské, české, chorvátske, polské (nesmieme písať výrobcu) a preto môžem povedať že výberom tejto farby určite nič nepokazíš. Interiéry na 85% natierame s Primalexom. Ale ako som už napísal, treba vybrať aj správny typ farby na daný účel. Sú farby, ktoré sa napríklad tonovať nedajú.
Odpovedať
Primalexom mam natrety cely dom a spokojnost velka. Dobre sa s nimi robilo a primalex polar a fortissimo su tak neuveritelne biele, ze az svietia .... Na internete sa daju kupit velke balenia za fakt dobre ceny ...
Odpovedať
tiez som za primalex ale len bielu farbu polar fortissimo. malovala som s nim cely dom. ale urcite by som nemiesala farebne. skusala som to na byte a napr hneda bola stale flakata aj ked bola zamiesana miesadlom, fialova bola lepsia ale tiez vidiet flaky a nebola taka ta farba aku som chcela. aj ked som tam dala celu flasku tej farebnej :-D cize ked biely primalex tak ok ak farebne steny tak radsej namiesat nieco poriadne v obchode
Odpovedať
porovnávali sme Primalex s Esmalom. Primalex je o niečo viac dožlta, ale oveľa lepšie kryje. Na tónovanie to nevadí. Cena tiež lepšia. Je možno trochu lesklejší. Esmal je belší, matnejší, ale horšie kryje. Samozrejme keď porovnávam rovnaké triedy. Primalex Polar je svietivo biely, ale už cenovo inde.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?