Dulux aky typ?

Malujem sadrove omietky, testoval som viacero farieb ale jedine Dulux mi nerobi mapy na stene. Otestoval som akrylatovu (bielu) aj vinylovu farbu Dulux Trade Vinyl Matt natonovanu. Prosim Vas ma niekto s tymito farbami dlhodobe skusenosti? Ktore (akrylat alebo vinyl) su lepsie z dlhodobeho hladiska? Pretieranie po par rokoch, udrzba, farebna stalost a hlavne ci su fakt paropriepustne? PS: v Dunajskej Strede tonuju iba vynilovu, viete mi poradit kde v okoli tonuju aj akrylatove? Dakujem
Odpovedať
mam v celom byte dulux vinyl matt. pred nadavnom som menila nabytok a zatierala zastierkovane dierky so zvysnou farbou a rozdiel ziadny.
Odpovedať
Profilova fotka
Mam asi 10rocne skusenosti s vinyl matt. Inu ani nepouzivam.
Odpovedať
Profilova fotka
@jordyl mám tiež sádrové omietky a dom som maloval farbou zn. MIPA
Odpovedať
ak chces paropriepustne, tak nad akrylatovou ani nerozmyslaj, dulux vinyl je vyborna volba, sice trosku drahsia farba ale stalost a kvalita zato stoji, za 7rokov co som bol v britanii som ani raz nevidel maliarov pouzit inu farbu ako dulux...treba ale pripomenut ze je vhodna aj penetracia pred samotnym naterom, tak ako odporuca vyrobca...
Odpovedať
@godfather penetracia je samozrejmost, preto som to ani nespominal. Cize akrylatova nieje paropriepustna? (na stranke Duluxu je pri niektorych akrylatovych uvedene ze su paropriepustne tak teraz neviem) To iste pisu ze aj Vynil Matt je paropriepustna tak neviem ci mam verit alebo nie (kedze ta ma . Cize ak chcem paropriepustnost a kvalitu tak ten Vynil matt je dobra volba? PS: vynilova farba nieje nahodou na tom istom zaklade ako Latexove farba?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Aky je rozdiel vo farbach colours of the world,expert matt,perfect matt,vinyl matt,satin matt.atd?Myslim taku realnu skusenost ci je vidiet nejaky rozdiel po vymalovani.Neviem ako mam vybrat farbu na vapenno cementovu omietku.Farby sa neriedia a maju naozaj taku vydatnost ako udava vyrobca?Penetrak ste pouzili od dulux?
Odpovedať
Profilova fotka
@kuracinarez penetrak som pouzil od den braven. Colors of the world mas uz namiesane a je sanca, ze ich kupis v rovnakom odtieni aj neskorsie. Ostatne su myslim len biele.
Odpovedať
Nie je problem ak sap ouzije ovela lacnejsi penetrak od DEn braven ,alebo soudal ,alebo od Hetu, pod farbu dulux acryl matt?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@majkoj aky penetrak od Den Bravenu si pouzil? S-T70? Je cca. 3x lacnejsi ako penetrak od Duluxu.
Odpovedať
Profilova fotka
@nororo to bolo nieco specialne pod farby, ale teraz to veru najst neviem. Kuknem ci nemam doma krabicu.
Odpovedať
ok. je to tato penetracia http://www.denbraven.sk/penetracne-na...
Odpovedať
@majkoj
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@nororo sorry zabudol som sa doma pozriet ci mam este krabicu. Ale urcite to bolo ine ako na linku. Predpokladam vsak, ze je to absolutne jedno co pouzijes :)
Odpovedať
@majkoj ak si spomenies, bude fajn. ak nie, pouzijem ten z linku. dik.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
ma niekto skusenosti s dulux crystal white?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?