Akú tónovaciu farbu do bielej?

Ahojte, chcem sa spýtať, akú tónovačku zvoliť do bielej, aby z toho vzniklo niečo ako maslová/krémová/slonová kosť, nebo tak něco :-) Chlapík v obchode poradil hnedú, ale mne sa zdá, že z toho by bola skôr béžová/biela káva. Alebo sa mýlim? ĎAKUJEM ZA RADU! :-)
Odpovedať
od dulux magnolia.
Odpovedať
Profilova fotka
Preco si nedas namiesat farbu profesionalom? Ked teraz namiesas a o par rokov budes chciet nieco opravit, taku istu farbu uz nenamiesas...
Odpovedať
Dulux Magnolia je už hotová farba. Ja viem, že už nenamiešam, ale farba namiešaná profesionálom by ma vyšla podstatne drahšie. Ďakujem za odpovede :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mueblito ja som si to tiez kedysi myslel, no nakoniec ma snaha o namiesanie farby vysla drahsie ako predmiesana farba. Prvy krat som namiesal taky humus ze ani mastal by som s tym nenatrel a druhy krat som zas namiesal malo takze mi to nevidalo, tak som to maloval cele zas... Tak som si povedal uz nikdy viac. Radsej simpar eur priplatit a mat to co sa mi naozaj paci bez akychkolvek kompromisov.
Odpovedať
podstatne drahsie to nieje, tusim som platila 5eur za namiesanie farby velke vedro neviem kolko kg to bolo. Nevraviac o case, oni to maju za 5 minut hotove, ziadne domiesavanie a ak potrebujes dve vedra nikdy ich neurobisrovnake dve farby. a farebnej farby nemusis kupovat celu tubu,kt. potom aj tak vyhodis. Niektore farby vyzaduj aj tri rozne tuby dofarbovcov.
Odpovedať
Profilova fotka
poznac si kolko stamperlikov si dala :-D a o par rokov aj tak premalujes na inu farbu ;-)
Odpovedať
mna by zaujimalo ze ci pridanym hnedej do bielej fakt vznikne taka kremova...ma to niekto odskusane?
Odpovedať
@mueblito @lina22 pridanim hnedej do bielej nedostanes kremovu ani omylom -vznikne farba tak akoby trochu do ruzova, nie do bezova, ani kremova. Musela by si tam dat aj kvpaku zltej.. Ale tiez by som na tvojom mieste dala namiesat v obchode. Ver mi, tiez som to uz X-krat skusala, ale vysledok nebol uspokojivy. Okrem toho, ak tonujes napr. biely primalex tonovacou farbou, tak ak mas stenu vystavenu slnku, tak ti vybledne uz po jednom lete. Profesionalne miesanym farbam sa to nestane.. Resp. vydrzia par rokov pekne..
Odpovedať
Profilova fotka
@mio23 hehe ja po 3 uz nezapisujem nic... x-)
Odpovedať
Ďakujem všetkým :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?