Akú farbu stien mám dať do chodby v bytovke?

Profilova fotka
Ahojte chcela by som Vás poprosiť o radu, akú farbu stien mám dať do chodby v bytovke inač chcem mať tam nábytok z buka. Ďakujem vopred za Vaše príspevky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dituska1, zalezi ci tam mas dostatok denneho svetla a ci je skor dlhsia alebo sirsia, ale v bytovke byvaju vacsinou uzke a tmavsie chodby, tak asi nejaku svetlu pastelovu farbu, my mame sice cervenu co je skor tmavsia farba, ale mame aj dostatok svetla a hlavne svetlu podlahu a dvere, co to cele presvetli...takze aj ty zvazuj farbu stien podla podlahy aj dveri ;-) inak mne sa k buku pacia studene svetle odtiene napr. zelenej, modrej, fialovej aj jemne seda taka do strieborna ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bellada dakujem za odpoved no my chodbu mame v tvare kocky čiže z chodby je samostatný vstup do kazdej izby takze ked pootvaram dvere do izieb tak je tam svetla az az a inac dvere budu v bukovej farbe aj nabytok rozmyslala som nad oranzovou farbou takou pastelovou :-)
Odpovedať
urcite svetlu, ja dam bielu, alebo mozno nejaku bledunku tapetku. Trochu odbocim otazkou - odporucate tapetu do chodby? Da sa umyvat?
Odpovedať
roo tapety su aj umyvatelne. ja chcem davat tiez tapety
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?