Akú farbu steny k tejto farebnej kombinácií?

Dnes som si konečne našiel sedačku do bytu čo sa mi páči, ale neviem si vybrať farbu steny. Ide o to, že aj ta taburetka sa mi páči a neviem si to nejak zladiť.
Odpovedať
Šedá, biela. Uz sedacka je vyraznej farby takze žiadnu ďalšiu farbu netreba..ale co clovek to nazor no :-);-)
Odpovedať
Ja by som dala niektorú z tých farieb taburetky. Tu bledulinko-modru :-)
Odpovedať
akože ako tá taburetka patrí k sedačke?
Odpovedať
ta sedacka s tou taburetkou vobec nepasuje spolu. osobne by som si k tej taburetke vybrala inu sedacku a stenu farby, aka je pouzita v taburetke, nejaka do modra, modro-tyrkysova. sedacku nejaku bledosedu k tej taburetke. alebo inu taburetku k tej sedacke.
Odpovedať
mne sa paci sedacka aj taburetka,osobne by som sa drzala len 3 farieb bezovej, modrej a moze byt aj ta seda,biela by bola doplnkova:)
Odpovedať
Profilova fotka
a co tak nejaku vzorovanu tapetu ? kedze gauc je jednofarebny a taburetka tam trosku krici , tak s vzorovanou stenou by tak nekricala na Vas :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ani mne tá sedačka a taburetka nejde dokopy. Sú to rozdielné väzby vnímania - modrá chladná a žltá teplá. Ak stena tak šedá alebo tapeta s pásikom.
Odpovedať
ja by som dala bielu stenu,alebo pri farebnej stene by som vymenila taburetku
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Wau, je to síce stará téma ale nedá sa mi nevyjadriť k tomu. Tá sedačka s tou taburetkou je úžasná, perfektná kombinácia a dokážem si predstaviť steny bledé béžové a niekde zakomponovať vertikálne pásy v takej modrej farbe, napríklad si viem predstaviť roh
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?