Akú farbu k tmavej sivej podlahe a bielemu nábytku?

Profilova fotka
Ahojte veľmi pekne Vás prosím o Vaše rady a nápady, neviem akú farbu stien zvoliť, mám tmavo šedú podlahu aj sedačku a biely lesklý nábytok. Moje rozhodovanie je o to zložitejšie keďže na dodanie nábytku zatiaľ len čakám. Každá rada či nápad ma poteší. Ďakujem veľmi pekne.
Odpovedať
@monicka13 ahoj, ja by som ti poradila: tam kde bude biely nabytok, ta stena aby bola tmavsej farby (fialova, oranzova, cervena, zelena ) a tam kde bude tmava sedacka tam dat svetlu farbu steny (smotanovu, bielu, svetlohnedu). Pisala som viac moznosti zalezi na tebe aka sa ti zapaci. Strop samozrejme biely. Aj ta farba steny na fotke za tebou vyzera velmi dobre, kludne moze byt :)
Odpovedať
Purpurova, tyrkysova.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som premýšľala nad slabulinko šedou s tým že všetky bytové doplnky nejakej výraznejšej farby, myslíte že to nie je dobrý nápad? Obyvačku mám vytvorenú z pôvodnej haly a detskej izby medzi, kt. bola priečka takže ide o obdĺžnik so 4 dvernými otvormi a bielymi dverami to len aby ste si vedeli lepšie predstaviť miestnosť biely nábytok je vlastne na každej stene tak sa trošku bojím použiť výrazne farby aj keď ružovú, fialovú aj tyrkysovú mám veľmi rada, dali ste mi chrobáka do hlavy :-)
Odpovedať
Ahoj, ja by som tiez dala svetlo sede steny, mam pocit, ze v sucastnosti sa uz ustupuje od stien v roznych farbach. Doplnky v zivych farbach. Myslim, ze je najlepsie si to dat podla toho ako si to predstavujes, lebo ty tam bydes byvat, tak aby si sa tam citila ako doma :-).
Odpovedať
Profilova fotka
@monicka13 Ja by som asi dala uplne svetlo sivu farbu na steny, mozno aj nejaku peknu tapetu (bezvzorovu...?) v takomto tone. A doplnky vo farbach podla aktualnej nalady. Presne ako pise @danfa. :-)
Odpovedať
ja by som urcite dala bielu. a tam kde bude nabytok pri stene (neviem ci iba pod televizorom bude nabytok,a lebo aj iny), tak ta by som dala nejaku tmavo sedu tapetu, su hociake krasne. ale zalezi od toho, kolko nabytku mas, aby zasa nebolo viac tapety ako bielej steny a potom nejake vyrazne doplnky na spestrenie
Odpovedať
Profilova fotka
@monicka13 ja by som dala jednu alebo dve steny svetlo sede ako pises a doplnky farebne. My to mame podobne, podlahu aj sedacku mame hnede a nabytok biely. Takze jednu stenu, tak kde je nabytok som dala svetlucko hnedu a zvysok biely a doplnky (koberec, vankusiky, kvety vo vaze mame hraskovo zelene. A vyzera to super. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj , ak mas tmavo sedu podlahu a aj sedacku , tak nedavaj sede este aj steny , budes mat prilis vela sedej a pocitovo to nebudes mat najprijemnejsie , a s farebnymi doplnkami tu izbu uz neozivis . K sedej podlahe by ti sla olivova zelena a ten biely leskly nabytok by dodal luxus miestnosti. Samozrejme biely strop a biele spalety okolo okna pre presvetlenie miestnosti .... skus pozriet foto , ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?