Ako oživiť obývačku?

Mame hnedučku pohovku a neviem aku farbu k nej, nabytok mame slivka + čierny lesk....rozmyšľala som nad červenou....aku by ste mi poradili??
Odpovedať
Profilova fotka
K hnedej sa veľmi hodí jablkovo zelená...taká žiarivá....vyskúšaj :-D
Odpovedať
Ahoj, k hnedej sa dá kombinovať aj zelená, aj modrá, cez ružovú do fialovej, jesennú paletu cez oranžovú k červenej... Záleží k čomu inklinuješ. Tiež je dôležité vybrať 3 zákl.farby v pomere 60:30:10 pri použití. Čiže farba stien, nábytku a doplnkov. Prikladám aj zopár kombinácii obsahujúcich hnedú.
Odpovedať
@zabka1611 Ahoj, ako si postúpila. Už si sa do toho pustila? Rada poradím, ak potrebuješ.
Odpovedať
@homestager ešte nie......ale buduci mesiac určite lebo do vianoc by som to chcela stihnuť.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zabka1611 mas tam zeleny vankusik, pekna by bola aj taka.ale je dost vyrazna, dala by som z nej pastelovejsi jemnejsi odtien a vyhodila tie vzorovane kresla, zehliacu dosku a asi aj koberec.... KLudne si vyber z farebnosti fotiek vyssie, krasna je aj ta cocoa tints, taka akoby vysedivena staroruzova.... ide o to, aky chces docieliť dojem.. ci zivsi, alebo skor taky decentnejsi....
Odpovedať
@katrin21 tie kresla s doskou su tam neni, len čisto sedačka a obyv, zostava.....no ešte pouvažujem....chcela by som skor vyraznejsiu....
Odpovedať
uvažujem aj niečo medzi týmto......ta červena by sa mi velmi pačila,čierna na obyvačkovej zostave by bolo biela, planujem ju prerobiť...tak uvidime :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@homestager dobry vecer,mohla by som poprosit oradu,mam farbu dulux,a chcem kombinovat ohnive flamengo ,indicke stepi a este nejaky odtien k tomu z duluxky taky svetly vedeli by ste my poradit?
Odpovedať
@2671974 Ahoj, ťažko sa radí, keď nevidím priestor a neviem na čo bude slúžiť. Inak dve farby na steny sú dosť, tretiu by som už neodporúčala. Ešte pribudnú farby nábytku, textilu a doplnkov a mohlo by to byť už príliš. Skús pridať fotky. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?