Aká je cena za vymaľovanie novostavby?

Profilova fotka
Ahojte, viete mi prosim napisat kolko beru maliari za vymalovanie domu na m2 bez farieb? BA a okolie. Mam ponuku na 4 EUR na m2 a neviem ci je to vela? Dakujem
Odpovedať
@stela my sme platili 7 euro - ale spokojnost velmi velka - chlapci makali od rana do vecera, praca velmi cista, vsetko si pozakryvali, ked skoncili tak sme ani nevedeli ze bolo malovane ( nic som nemusela umyvat...)
Odpovedať
Profilova fotka
@dai bolo to v ba a a okolie? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Fuha. Tak za tu cenu si radsej vymalujem sam. Ak sa da niekde na stavbe usetrit, tak na malovani urcite.
Odpovedať
Profilova fotka
cca 70-80 centov jedna vrstva
Odpovedať
Profilova fotka
@antonmesaros tak to je trosku dost velky rozdiel, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@mom3 V BA nie.Mimobratislavský cca od 60 centov bratislavský malovači pod 90 nejdu.Dosť záleží aj od farieb prípadne stykov farieb,výmery zakrývania iné je maľovať prázdnu novostavbu iné plný byt rôznych vysprávok atd
Odpovedať
Profilova fotka
@antonmesaros co to znamena ze 1 vrstva to ich kolko byva, ci len penetrak?
Odpovedať
OD 2€ do 6€ aj s materialom zaleží od materialu.
Odpovedať
Profilova fotka
@stela Na novostavbe min dve vrstvy + paček alebo penetrák.Na premalovanie starej malovky dve vrstvy.
Odpovedať
Co ja viem tak 4 EUR za m2 je vynikajuca cena pokial budu steny aj farebne a podobne. Lebo mam aj skusenost ze vo firmach (to su velke plochy) je cena okolo 2 EUR m2 avsak to je len bielou farbou a maluje sa hlava nehlava. Takze ziadna slava. Pokial vam budu este aj lepit tapety tak zrejme zato treba este priplatit
Odpovedať
@stela bolo to v ba stela, mom3, ja mam rada kvalitne veci a cas vyuzivam tiez radsej inym sposobom ako malovanim ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@stela Je pravda, že si nenapísala, či sa jedná len o biely náter, alebo aj farebný. Ale aj keby to bolo viac farebne sa mi to zdá veľa. Robíme v Bratislave už asi 12 rokov, ale 4 eura za malovanie sme nikdy neúčtovali. Na bielo je to 1,5 - 1,66 Eur za m2. V prípade novostavby treba pripočítať ešte penetračný náter 0,5Eur/m2. Takže výsledná max cena na bielo je 2,16eur/m2. V prípade farebného náteru je príplatok 1,00eur/m2, takže farebný náter vrátane penetrácie 3,16eur/m2. 4 eura za m sa mi zdá trošku veľa. Je pravda, že zakrývanie, lepenie okien a pod. účtujeme samostatne. To ale z tvojej otázky nie je jasná, či cena zahŕňa aj to.
Odpovedať
@dai potom si môžeš dovoliť akého koľvek aj umeleckého
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 rokoch
Rad by som obnovil temu🙂 Aka je aktualne priblizna cena striekaneho malovania v RD bez nabytku? Kolko ste platili pri akej velkosti?
Odpovedať
@jakubach Pravda, dnes je zvykom používať už iné náterové látky a iné postupy prác, než v minulosti. Kedysi sa na úplne nové vápenné, alebo vápenno-cementové omietky v RD aplikovalo vápno a 1. - 2. náter sa robil zásadne štetkami (napr. tzv. šajbovcami). Štetka totiž novú omietku svojím spôsobom ešte "zapucuje", lepšie vyplní póry a mikronerovnosti steny, zbaví ju voľných zrniek piesku.
Odpovedať
Dobry den
Odpovedať
@jakubach Daj si viacero ponúk a uvidíš. Ja som mal ponuku material+práca : Striekanie - 2,5€/m2+ 1€/bm za silikonakryl komplet 3,5€/m2 ,Helios. Valčekovanie len práca : 1,5€/m2 na komplet s silakryl - komplet mat+prac 2,3€/m2 taktiež Helios spektra. Chcel som striekať,ale presvedčili ma na ručné, vápenno-cementové je lepšie valčekovať. Keď zašpiníš stenu počas dalších prác,tak to neopravíš valčekom,má to inú štruktúru. Dalšie malovanie už aj tak nebudeš môcť striekať kvôli nábytku a aj iným farbám na stene,častice ferby sa dostanú všade... Za mesiac od malovanie sú steny špinavé od dalších prác, pretrel som valčekom a OK. Že do 6mes od malovania by to nemalo byť vidieť,ešte malovka nezmení farbu a neusadí sa prach.
Odpovedať
Profilova fotka
@jakubach Dobrý deň. Striekanie 2,50€/m2, penetrácia 0,65€/m2, spolu 3,15€/m2 komplet aj s prípravou (zalepením). Materiál samostatne, podľa výberu. Cena je samozrejme flexibilná, záleží od dohody po obhliadke.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?