Otvorený strop v obývačke a v kuchyni spojenej s jedálňou

Profilova fotka
Chcem sa vás opýtať na váš názor a čo hovorite na otvorene stropy v obývačke , jedálni a kuchyni. Chceme si to dať, spravíme dobre ? Ďakujem za každý názor .
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Vyššie náklady na vykurovanie.Drahšia montáž.
Odpovedať
ahoj, my máme otevřený strop nad obyvákem, výška stropu 5,5 m, nevím jestli je to dražší na vytopení, protože platím za rok za plyn stejně jako když jsme bydleli v polovičním domě( ale to je o tom, že to byl starší dům i když z rekonstruovaný a tento je nový a dobře zateplený), ale co se týče ceny, tak ta byla šílená, ale je to díky tomu že je prosklená střecha a je to nosné a drží to polovinu domu, a měli jsme s tím spoustu starostí jak při realizaci ( češi to vyrobili a když to namontovali tak se v tom objevili prasklinky a řekli, že bud to vydrží nebo ne, se snad zbláznili , tak to museli vyrobit rakušáci), ale pokud chceš klasiku, tak já bych do toho šla, pokud se ti to líbí, já bych si do toho dala ještě střešní okna, aby jsi měl krásnej efekt. kdybych stavěla znovu tak bych si to udělala takto se střešníma oknama ušetřila bych si spoustu starostí a peněz.
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mňa je to vec vkusu a p€€€ňazi v budúcnosti a asi aj v rýchlosti, kým tento priestor vykúrite (na začiatku vyk. sezony, prípadne v prechodných obdobiach). Nakolko to nemám vyskúšané na vlastnej koži, je to iba úvaha.
Odpovedať
@ivan8569 ...staviame take nieco....narocne na financie to je skor o tom ze potrebujes nonstop lesenie....viac neviem... pozri do albumu ...jaj a je to inac parada....
Odpovedať
Profilova fotka
@ivan8569 aj my tak planujeme :) aky projekt ste si vybrali?
Odpovedať
Profilova fotka
@ivan8569 zatial som nespozoroval ziadne vyssie naklady na energie ako sa tu pise.. ked sa to vykuri tak to drzi svoju teplotu.. kedze teplo stupa hore tak sa to tam drzi a nezmizne to.. a vykuruje sa vzdy spodok, hore je teplo, toho by som sa nebal. Zase zalezi aj od velkosti otvoreneho priestoru
Odpovedať
Profilova fotka
@jennifer ahoj my chceme to tak, že tam budu len klasické strešné dve okna nad sedačkou a pod nimi na stene zvislo dole budu ďalšie dve okna úzke až po zem .
Odpovedať
Profilova fotka
@ojmajster ved práve nepoznám nikoho kto to ma, tak sa tu pýtam vás na názory.
Odpovedať
Profilova fotka
@adam_janka ahoj pekne to mate len vy mate Ačkovu strechu a my budeme mat valbovu a bungalov ale veľmi pekne to mate spravené :) a náklady si tiež myslím že niesu rozdielne moc tak isto musím dať sadrokartón izoláciu atd
Odpovedať
Profilova fotka
@abies tak to je pekne že sme viacerý čo sa nám to páči a projekt mame vlastný sme si navrhli a projektant už ho len kresli. :)
Odpovedať
my mame priznane stropy v kuchyni, jedalni a obyvacke, mrkni album
Odpovedať
Profilova fotka
@parnokopytnik je to pekne
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@parnokopytnik chcela som sa pozriet aj ja, kedze aj my tak planujeme, ale nemas zverejneny ziadny album, ak ho mas len pre priatelov, mozes si ma pridat prosim? Alebo ho zverejni pre registrovanych :) dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
pre inspiraciu ;-)
Odpovedať
@ivan8569 ahoj, tak to budete mít krásně prosluněný. ještě jsem si uvědomila, že když jsme to dělali, tak nás elektrikář přesvědčoval, že do vyššího stropu nemůžou být bodovky, že to nepůjde a chtěl tam dát světla na lankách, což jsem odmítla a trvala si na svém a najednou to šlo. to jenom pro zajímavost, že všechno jde když se chce a kdyby jste to chtěli, tak aby jsi věděl že to jde. ( to jsme už měli druhou firmu, protože když jsme si sedli s pánem s jedné firmy a říkala jsem mu, že chci v domě bodovky, tak to je hodně práce a nejlepší bylo, když u dětských pokojů prohlásil, že nepotřebuju tolik zásuvek, že stačí 2 a pak si dám prodlužku, v tom moment jsme s ním skončili, :-N, a to jsem ještě překousávala ty jeho arogantní narážky, že ženský elektřině nerozumí a měl by o tom rozhodovat chlap. :-p )
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my tiez budeme mat - mame v obyvacku otvorenu az po strop. Neviem, preco sa tu pise, ze to bude stat vela penazi... nemyslim, pretoze tu nerobis hornu deku... Mrkni do mojho albumu, ako mame strechu poriesenu my... V kuchyni a vsade inde budu stropy SDK. Co sa tyka nakladov na vykurovanie... v obyvke bude krb, takze ten vela-vela pomoze... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katarinas mas spravenu aj nejaku vizualizaciu, kde si mozeme pozriet vas otvoreny strop?
Odpovedať
Profilova fotka
@ivan8569 sestra ma galeriu, je to narocne na vykurovanie, ak mas poschodie, rataj aj s prenosom hluku do okolitych izieb.. ale inak je to efektne riesenie...
Odpovedať
Profilova fotka
@abies zial, vizu este nemam, prave sme s manzelom hovorili, ze musime ponahanat naseho architekta, lebo akosi zabuda... :-/ Tebe robil vizku kto? Je to perfektne!
Odpovedať
Profilova fotka
1@katarinas to je vizu z typoveho projektu bungalov 1007 ;-)
Odpovedať
urcite ano,odporucam!!! pozri moj album
Odpovedať
No ja mám presne toto http://www.modrastrecha.sk/katalog/fi... a je to časť domu , na ktorú sa najviac teším.
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 Ahoj my budeme mat len prizemny bungalov tak dufam ze to nebude narocne na vykurovanie
Odpovedať
Profilova fotka
@ivan8569 tak urcite teplo stupa hore, ale v bungalove to je o nieco menej citit asi :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tokina Peknučké to mate :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my staviame niečo podobné: http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/n...
Odpovedať
@ivan8569 tiez sme sa rozhodli pre otvoreny strop v obyvke a jedalni. kuchyna bude normal. stavame bungalov 333 . este nemame mury, pokial bude zateplenie urobene ako ma, nemyslim, ze budu vacsie naklady na vykurovanie, apropo, co su to tie vacsie naklady ? =-) u kazdeho je to inak . tiez mame velke francuzske okno a nad nim stresne.. mylsim, ze to pekne presvetli priestor, a clovek ked vojde do domu nadobudne uplne iny pocit, ako ked vojde do domu s klasickym stropom.. osobne mam rada vacsie priestory a priestory kde sa " nedusim " je to o konkretnych ludoch .. mna milion ludi odhovara od vysokeho stropu a aj manzela.. ale my sa nedame :-p budeme jediny na doline v vyssim strpom ako 2,60 :-D :-D a nech ;-)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@lucka1987 prosím mohla by jsi ukázat nějaké fotky otevřeného stropu? Děkuji moc
Odpovedať
@lucale
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?