Čo skôr?

Treba najskôr spraviť sadrokartónový strop a potom spraviť obostavbu krbovej vložky? Alebo najskôr tú obostavbu a potom sdk strop? Pri tej druhej možnosti si to neviem veľmi predstaviť, keďže by sa na tú obostavbu krbu musel pripevniť UD profil.. :-| Vopred ďakujem za rady :-)
Odpovedať
@lucka_d ale ved do tej obostavby zvrchu sa da vrtat. Cize moznost cislo 2 je spravna. Prave to riesime :-)
Odpovedať
@catscan tuto možnosť Vám poradil krbár? Áno viem, že sa tam dá vŕtať, len si to neviem dosť dobre predstaviť.. predsa len je to iný materiál (nie asi až tak pevný) ako murovaná stena.. a videla som už aj možnosť číslo 1 :-) preto som napochybách :-|
Odpovedať
@lucka_d skuste teda cislo 1 a potom si mozme napisat, komu sa ako zadarilo :-) Ja vidim este problem vtom, ze strop je jasny a SDK, ktory pojde od stropu dolu sa da prisposobit uz vymurovanej spodnej casti. Predsa len aj u mna sa este za behu menilo zopar veci a potom by som robil co? Rozoberal strop?
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka_d ak zistis odpoved daj vediet... my sme zatial vynechalli preistotu sadrokarton v tej casti
Odpovedať
@catscan @katka8855 tak máme zistenú odpoveď priamo od krbárov. Pokiaľ budeme robiť dvojitý strop (nad krbom) a z materiálu na to určeného, tak je to úplne jedno, či sa najskôr spraví sdk strop alebo obostavba krbu.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka_d dakujem :) nam uz v utorok pride krbik.. uz budeme mat teplucko
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?