Aký krov a strop na bungalov. Podkrovie nebude využívané.

Profilova fotka
Staviame bungalov 333 o rozlohe 107 m2 a chceli by sme tu poradit aky dat strop - krov. Podkrovie nechcem vobec vyuzivat ani na byvanie ani ako ulozny priestor. Bola by som rada keby mi nieco odporucite.
Odpovedať
Profilova fotka
@silvia167 ... moji krstný rodičia tiež nechcú využívať podkrovie a tak robili krov pultový. My chceme vzužiť povalu ako odkladací priestor a tak budeme mať keramický strop a klasický drevený krov .
Odpovedať
@silvia167 my sme vyuzili podkrovie len cisto na odkladanie nepotrebnych veci a dali sme tam osb dosky a strop bude sadrokarton...do podkrovia sme dali vysuvne schody.
Odpovedať
Profilova fotka
Výsuvné schody budeme mať tiež ;-)
Odpovedať
silvia: ahoj my mame taktoez bungalov. Za krov sme zvolili vaznikovy krov, ceny sa pohybuju nizsie ako kedysi.Je mnozstvo firiem, ktore ti ho dokazu urobit. Strop riesime tiez ako standa, sadrokarton a vysuvne schody. ;-)
Odpovedať
@silvia167 my staviame domček veľmi podobný vášmu (B567) a strop sme riešili ako drevený trámový, Medzi trámami je izolácia, zo spodu bude zavesený SDK a zhora ako pochôdzna podlaha sú OSB dosky-nám bude povala slúžiť ako úložný priestor. Schody samozrejme sklopné.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?