Výhody a nevýhody rovnej strechy na dome

Ahojte chcela by som vediet ake vyhody a nevyhody ma na dome rovna strecha oproti normal sikmej streche ... rady, skusenosti... dakujem ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@abbeylee nemusis sa bat rovnej strechy ... uz to nie je taky zlepenec ako kedysi robili :)
Odpovedať
Moji rodicia tvrdia ze rovna strecha bud zateka alebo bude zatekat (stara skola :-D ), co samozrejme dnes uz vobec neplati, ak sa ti paci chod do toho, vyhoda je ze mozes ju mat tzv. zelenu (aj to je ciastocne dobra izolacia) nevyhody ani neviem skor daj pozor na firmu, aby ti ju dobre urobili, lebo tam je vacsie riziko zatekania pri neodbornosti.. inak asi nic.
Odpovedať
len tak narychlo co ma napadlo tak je, ze by sanemala tak prehrievat kedze je to mensia plocha v porovnani so sikmou, cenovo vychadza asi podobne ako sikma. Zase je narocnejsia na precizne prevedenie....
Odpovedať
a ako je to riesene s odtekanim vody / snehu ? ;-)
Odpovedať
Nasi maju na dome rovnu strechu...opravovali ju uz milionkrat, lebo zatekalo...naposledy co im ju opravovali ich to vyslo na 100 000Skk, vraj by to uz malo byt v poriadku,ale clovek nikdy nevie....teraz sa to uz vsetko robi asi inak...Im voda odtekala spadom do takeho zlabu na boku domu...mozno to mali zle riesene, ked to zatekalo.... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@abbeylee vyhoda? asi, ze je krajsia ;-) a podla mna aj lacnejsia....ale to je individualne....a sneh a dazd sa da riesit bud klasickymi odkvapmi alebo zasekanymi v stene, ktore nevidno ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?