Ste spokojní s Tondach rumba glazúrou?

Planovali sme na strechu kupit glazovanu skridlu, ale kedze sme obmedzeni sklonom strechy, nemame velky vyber.Zvazovali sme tondach sambu a rumbu-chceme palenu skridlu.Podla cenovych ponuk nam rumba vychadza vyrazne lacnejsie, nakolko aj tondach ma teraz akciu.Poculi sme ale zle referencie, ze je krehka a lame sa,neda sa na strech stupit a pod.Aj tu vo forach sa objavuju take skusenosti.Ak ju niekto mate, pripadne aj dlhsie a ste s nou spokojni-pripadne nespokojni,prosim napiste.Dakujem
Odpovedať
@ivaha Čo sa týka krytiny tondach môžem len odporučiť, dávali sme ju tento rok, spokojnosť, min. množstvo polámanej škridle.... ale dávali sme bolero engobu, nie je problém aby sa po nej nedalo chodiť... a čo sa týka sklonu strechy mali sme 20 a prerobili nám to myslím na 25 sklon strechy strechári. Ako to je s rumbou alebo sambou to vám neviem povedať.
Odpovedať
@juliet8 Ja som dával krytinu Creaton
Odpovedať
@ivaha Ja som dával krytinu Creaton
Odpovedať
samba 11 je pevnejšia. ale aj rumba je vyborna škridla. ako vam vychadza cena /m2 ?
Odpovedať
Profilova fotka
@ivaha My mame uz vyse 2 rokov Rumbu - cierna engoba a nemam voci nej ziadne vyhrady. My sme velmi spokojni, vobec sa mi nezda prilis krehka. Zatial sme nemali dovod ist na strechu, ale ked po nej chodili strechari, nemali s tym problem, nezlomila sa ziadna skridla. Takze z mojej strany je so skridlou spokojnost.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Dakujem za prispevky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?