Máte skúsenosti so strešnou krytinou La Escandella?

Ahojte, veľmi sa mi páči španielska keramická strešná krytina La Escandella, máte s ňou niekto skúsenosti? Viem, že je dosť drahá a rovnako viem, že mediterran je podobná a lacnejšia, ale je betónová a betónovú v žiadnom prípade nechcem. Nikde na internete sa neviem dopátrať diskusií na túto tému, tak prosím, ak máte niekto skúsenosti, ozvite sa. Prípadne, kde ste kupovali - priamo u dovozcu alebo v stavebninách? Sú v stavebninách lepšie ceny?
Odpovedať
ahoj, sissi máš pravdu, je to nádherná kyrtina, videl som viac striech s La Escandellou. Ak sa pozreš na ich stránku, laescandella.sk, nájdeš cenník. Videl som porovnanie cien, na konkretnej streche tondach Románska 12 bola o 2% drahšia a Bramac Adria iba o 6% lacnejšia. Takže ak niekto chce originál stredomorský štýl a nie kópiu, nie je to drahé. Je to jedno kďe kúpiš, lebo asi všade dostaneš rovnakú cenu. Ale služby všade majú na vysokej úrovni.
Odpovedať
aj mne sa pacia, tiez nad nimi uvazujem, ale nemam na ne ziadne referencie.. :-|
Odpovedať
kikinax ak povieš v ktorom okrese bývaš, zistím ti, kďe sa náchádzajú najbližšie referencie La Escandella, sú už po celom Slovensku
Odpovedať
eurotop, mohol by si zistiť aj mne referencie v okrese Topoľčany?
Odpovedať
eurotop, aj ja by som poprosila referencie v okrese Nitra ale nie je problém aj niekde inde v okolí :-) Ďakujeme ;-)
Odpovedať
Ďiki za Vaše otézky kočky, aj v okrese Topolčany a aj v Nitre sú referencie, zistím Vám presné miestá, najkrajšie sú ale v Galante v DS a samozrejme okolo BA. napíšte ktorú farbu by ste chceli vidieť naživo, pošlem Vám adresy. ozvem sa
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Kde sa da La Escandella najvyhodnejsie kupit? Som z Nitry, ale vlastne na tom velmi nezalezi :-) .Dakujem
Odpovedať
cayenne, máš už nejakú cenovú ponuku na túto krytinu? Tiež zisťujem, kde je to najvýhodnejšie. Rada by som získala nejaký kontakt na predajcu v Čechách, lebo tam býva väčšinou všetko lacnejšie. Ja som práve teraz dostala 2 ponuky. Mala som riadny šok, keď som uvidela konečnú cenu, ale my budeme mať dosť veľkú a zložitú strechu 480m2.
Odpovedať
sissi2183, este nemam cenovu ponuku a tak isto cakam na odozvu z Ciech,lebo davat 18,88 eur/m2, ked potrebujem cca.350m2, sa mi zrovna davat nechce...Inak svoj dopyt som zadal na adrese www.ePoptavka.cz, tak uz len cakat a dufat :-)
Odpovedať
cayenne: Tak to skúsim aj ja na tej e-poptavke :-) Ja som s tými m2 na tom ešte lepšie, potrebujeme 480 m2 :-N Zatiaľ mám na escandellu jednu ponuku zo SR a tam je cena za komplet škridlu s fóliou 13 000 EUR! Takže to je fakt dosť, pretože, keď pripočítam drevo na krov, klampiarske prvky a prácu, tak sa dostanem na dobrých 25 000 EUR. Ale od inej spoločnosti, ktorá predáva tiež španielsku keramickú škridlu značky mazarron mám cenovú ponuku 9000 EUR, ale tam nie je fólia. A na škridlu značky Imerys mám cenu 11 000 EUR s fóliou. Skúsim to ešte z Čiech, som zvedavá, čo mi ponúknu. Máš nejaké referencie od známych na niektorú zo spomínaných krytín?
Odpovedať
sissi kontaktuj info@laescnadella.sk, skús dohodnúť osobné stretnutie, myslím si, že sa oplatí, podľa mňa predajná sieť escandella je jediná profi na SR. Mazarron a Almansa sú maličké firmy. Dnes sú tu, zajtra nemusia...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?