Krytina na strechu

Dobrý deň Môžete mi poradiť dobrú krytinu na strechu a aby nebola zbytočne drahá? Zaujíma ma: a) fotky (poškodenej) krytiny na streche po dlhšej dobe, aspoň 10 rokov ak je bez chýb, s popisom o aký typ krytiny ide b) certifikáty zo skúšobní, kde sú konkrétne hodnoty - nasiakavosť, pevnosť, počet zmrazovacích cyklov... c) záručné podmienky a problémy s vybavovaním reklamácie Prosím nepíšte mi aká je ktorá krytina úžasná, krásna a že sa s ňou dobre robí pokrývačom. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
To by chcelo obehať rôznych výrobcov krytín a pýtať sa na tieto otázky alebo najať nejakého človeka za honorár, čo to spraví za vás.
Odpovedať
to,čo žiadaš má atributy marketingoveho prieskumu alebo nejakej študie. Prečo si to neobeháš ako ti radí suffo?
Odpovedať
@ondrejstodola čo si ideš robit nejaku štatistiku?! šak sadnem do auta, obehnem strecharske firmy a oni ta automaticky zoberu na na miesto kde uz strechu realizovali, a aj vek krytiny ti povedia, samozrejme aj typ ;-)
Odpovedať
@ondrejstodola : @benders ma v tomto uplnu pravdu. To co chces je v podstate to co chce kazdy : dobra kvalita za v pohode cenu. Odhliadnuc od vzhladu, mohol by si skor specifikovat na aky typ strechy a s akym sklonom potrebujes krytinu - tam moze byt prva selekcia. Aky druh krytiny by si prefereoval : skridla , plech etc. po pripade aka doba zaruky je garantovana zaruku vyrobcom. V opacnom pripade by sa to tu zvrhlo aj tak len na presne to co nechces , cize prispevky typu : "my sme dali toto a sme spokojni" , alebo debaty jedno vs. druhe a to ti v rozhodovani nepomoze. Ak aj, podobnych diskusii je aj na modrej streche kvantum.
Odpovedať
@ondrejstodola clovece, ja citim ze ty zostanes bez strechy :-) Plechova strecha nie je vesmirna technologia NASA. Hadam tieto hodnoty nemaju ani oni pri raketoplanoch :-) napr. pocet zmrazovacich cyklov neviem o tom zeby nejaka skusobna robila, neviem si predstavit ake by tam boli pravidla skusania a ci ma niekto na to chladnicku :D vybavenie reklamacie je take, ze ak ti to majstri narezu karbobruskou alebo tam nemas zakladne veci ako podstresnu foliu a stazujes sa na hrdzavanie, alebo kombinujes napr. snehove zachytavace od inej krytiny s tvojou tak ti to nikto neuzna. Ci je to renonomovany vyrobca alebo poliak. Takze ti doporucujem znizit poziadavky, a kupit si ocelovu krytinu hr.0,5 mm strednej triedy a budes mat o nervovy problem menej. Inak to malokto vie, ale reklamaciu by ti ziaden vyrobca strechy nemusel uznat vobec. Lebo strecha sa ma vyhotovit podla projektovej dokumentacie strechy, a to nerobi nikto :-). Strecharske strechy ti urobia len kladaci plan ale nie projekt strechy.
Odpovedať
@ondrejstodola ale ako vidim v tvojom prípade, teda ak naozaj nejde o nejaku štatistiku a chceš vážne robit strechu, bude lepšie ked sa opýtaš nejakeho človeka ktorému veríš že čo má na streche a či je stym spokojny, tak ani chvílu nevahaj a urob to čo má on, ušetríš vela firmam čas a aj nervy ;-)
Odpovedať
@benders Akože verím tebe a kúpim si od teba bez váhania a štipky rozumu? To si mi chcel naznačiť? :-)
Odpovedať
kup si od koho chceš ;-) , ja tinič nenaznačujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?