Kde kúpim cenovo dostupnú krytinu Tondach?

ahojte, vie mi niekto poradiť kto má v okolí NM cenovo najdostupnejšiu strešnú krytinu Tondach???? ďakujem
Odpovedať
1
2
Dobré ceny majú v Hlohovci ale neviem ako to máš tam ďaleko
Odpovedať
Profilova fotka
www.dektrade.sk najdi si pobocku TN - urobia ti cenu, dovoz materialu a aj vykladku materialu..
Odpovedať
ahoj falco, poznam jednu fi z nitry dava výborné ceny dam ti kontakt , aj mne predali a aj zmontovali moju
Odpovedať
@pariska512 skús tej DEKTRADE, ja som síce z opačného konca republiky, ale nám najlepšiu cenu urobili práve v tejto firme a aj sme ju od nich kúpili-tondach rumba terakota
Odpovedať
Ropspol NMnV, Royaldom Častkovce, dopravu majú zdarma...
Odpovedať
@martinecka1 ahoj, Ropspol nemá bohvieaké ponuky. Ale Royaldom poznám dobre, odtiaľ máme všetok materiál na dom a mali bezkonkurenčne najlepšie ceny. Len som chcela vyskúšať či mi náhodou nedajú inde lepšiu cenu na krytinu.
Odpovedať
@falco2007 ahoj falco a čo sú to za stavebniny v HC?
Odpovedať
@esino1 díky, idem to pozrieť
Odpovedať
@pariska512 my sme dostali v Ropspole oveľa lepšie ceny ako v Royaldome a všetko máme odtiaľ....
Odpovedať
@martinecka1 záleží aj či to chcete s papierom alebo bez. My sme papier nepotrebovali a tak nám viac cenovo vyhovoval Royaldom.
Odpovedať
@pariska512 tak my máme tiež bez papiera, ale, tak to záleží na ľuďoch, nám sadol Ropspol vám Royaldom...
Odpovedať
@martinecka @pariska512 hm, aj my chceme kupit bez papiera...to ste tam normalne dosli a dali vam to tak? alebo po znamosti?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@pariska512 ahoj pariska už si našla krytinu za dobru cenu? dam ti dobrý kontakt, aj me dodaval aj s prácou a vážne super ceny a srevis.
Odpovedať
@skorecova ahoj už si našla tu krytinu? dám ti dobrý kontakt za super ceny.
Odpovedať
@robert406 ahoj robert, a odkiaľ je tá firma?
Odpovedať
@skorecova ahoj, vo viacerých stavebninách som sa pýtala či je možné zjednať cenu bez DPH a oni hneď vedia že nechceš na to papier. Sa narovinu spýtaj, oni už sú na to zvyknutí.
Odpovedať
ahoj no je z košíc a dodali už dosť striech aj tam ale hlavne do BA regionu a čo som videl aj foto a hlavne aj z nitry foto , lebo ja som odtial , presvedčil ma.
Odpovedať
Profilova fotka
@robert406 možno sa mýlim, ale toto mi zaváňa reklamou z tvojej strany. Myslím vlastnou reklamou ]-( . Keď sa zaregistruješ v jeden deň a zároveň urputne dávaš referencie... nie náhodou na seba? Chápem že doba ťažká... ale toto ja rada nemám.
Odpovedať
pozri ja chcem niektorým ludom pomocť, ja som sa ozaj popalil na mojej stavbe a dodrbkali mi tam vela veci. a tiež som počuval akože mudrých ľudí. a dal som na rady -a potom som musel pracne naštudovať, pochopiť a vyargumentovať prečo toto a toto je na hov... a ver mi jankazb že v stavbe som dobrý. vela obyčajných ludi ma len sen RD a uver a potom-že ideme stavať, lenže rozpravka sa týmto len začne !!!
Odpovedať
@pariska512 .... ešte v Hydrose na Trenčianskej v NM predávajú. Skús tam.
Odpovedať
@noemmie poznám aj Hydros, aj odtiaľ som dostala cenové ponuky. Len to sú všetko stavebniny špecializ.skôr na hrubú stavbu, hľadám skôr na strechy. V TN som našla dobré stavebniny, tak uvidíme.
Odpovedať
@pariska512 no pytat sa pytam, ale zatial vsade mi povedali ze nie. ak ked ano, tak to bola taka cena aku mam inde s papierom : )
Odpovedať
@skorecova a môžem sa spýtať že odkiaľ si?? a ktoré stavebniny si už vyskúšala?
Odpovedať
Čauko, kupoval niekto z modrostrechárov strešnú krytinu La escandella? Dá sa kúpiť aj tá bez DPH?
Odpovedať
@pariska512 som z tt, ale stavali sme v piestanoch. vsetko sme kupovali v Stamixe, s dokladom. ale kriza pritlacila a teraz ked sestra ide stavat a mna ma ako poradcu : ) ,tak uz hladame aj bez dokladu. len zas nechce uplne nablind niekomu davat peniaze ked nevieme ci vobec doda.
Odpovedať
@skorecova zavolaj na číslo 0911/507900 je to pán Kirka- firma Royaldom a povedz mu že Ti dala číslo Gregorovičová-Čachtice, my sa dobre poznáme. Aj keď sa nám nazačiatku stalo že niektoré stavebniny dali lepšiu cen.ponuku oni tú cenu vždy dokázali prebiť na nižšiu. Majú bezkonkurenčné ceny. Keď sme aj niečo narýchlo potrebovali doobjednať tak sme to hneď v ten deň mali na stavbe. A materiál ktorý nám zostal sa tam môže vrátiť a oni ti dajú naspäť peniaze. Zložíš len zálohu z ktorej potom čerpáš a neskôr doplatíš. My sme doplácali skoro dva mesiace po tom čo nám bol dodaný materiál na stavbu. Tak sa neboj a skús tam zavolať. Daj vedieť ako si dopadla. Držím palce...P.S. a kde to bude tá stavba???
Odpovedať
@pariska512 no veď uvidíme dokedy dokážu tie ceny prebíjať.....
Odpovedať
@martinecka1 ono, keď niekto nevie čo všetko je v pozadí podnikania v oblasti stavebníctva, tak sa to ťažko dá pochopiť....mne stačí keď tie ceny budú prebíjať tento rok...bud.rok už budeme bývať tak to ma už ceny stavebnín nebudú intersovať
Odpovedať
@pariska512 tak to dúfam, že už ani nás, veď pre zákazníka je len dobre a oni už musia vedieť čo si môžu dovoliť.....
Odpovedať
@martinecka1 presne tak. Aj keď si niekto hovorí že tam budú určite nejaké černoty a pod. Len mňa to nezaujíma, keď mu na to prídu, nech si to obhajuje. Pre mňa je dôležitá cena a kvalita.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?