Čo hovoríte na túto cenu za túto strechu?

Čaute stavbári. Dostal som ponuku na komplet strechu (viď na fotke alebo u mňa vo fotoblogu) - 19.500,- €. Škridla Mediterran Coppo ferrara (vlastný výber), plech pozinkovaný farebný. Pôdorys strechy celkom 261 m2, plocha strechy celkom 281 m2. Sklon strechy 22*. Je to dobrá cena alebo mám hľadať aj iných majstrov? Dá sa ísť vôbec pod túto cenu v našom prípade? :) Ide o to, že sa jedná a člena rodiny, jeho referencie sú podľa okolia veľmi dobré, aj jeho partia je vraj spoľahlivá a šikovná. Aj táto cena by mala byť rodinná... :)
Odpovedať

Odpovedať
Takýto je rozpis: Hranoly 3100,- €, laty 800,- €, náter a materiál 420,- €, doprava 200,- €, fólia 375,- €, skridla mediterran coppo ferrara 5800,- €, odkvapplech 420,- €, klampiarske prace a material 4550,- €, praca plafon 230,- €, praca krov kompletne 3500,- € a spojovací materiál cca 100,- €, čiže dokopy 19.500,- €.
Odpovedať
Ahoj kovixxx napíš mi do mailu tvoje číslo a možme sa o tom seriozne pobaviť,tu je moj mail:patrik.everlast@gmail.com
Odpovedať
ahoj... mne sa tá cena zdá celkom vysoká... naša prvá ponuka na strechu s plochou 276m2 bola 21.000... no a posledná 10.500... takže tomu hovorím rozdiel... rozhodli sme sa nakoniec pre jedného známeho s dobrými referenciami a peknou robotou za 12.500 ! ( všetky ponuky boli za prácu aj materiál )
Odpovedať
@mojenko111 - A mali ste podobnú zložitú strechu? Lebo ako tu vidieť na tejto streche je dosť klampiarskych prác a plechu, a pod... Vieš mi poslať nejaké foto o tvojej streche? Ďakujem Zatiaľ som dostal ponuky v podobnej výške. Väčšinou materiál len o pár eur nižšie, práca zase vyššie. Výrazne lacnejšie ponuky som zatiaľ nedostal :/
Odpovedať
no posielam fotky... strechu tiež nemáme zrovna jednoduchú takže roboty na nej bude zrejme habadej :/ my sme namiesto mediteranu coppo zvolili lacnejšiu verziu danubiu evo , aj keď na úkor našej prvotnej predstavy. rozpis máme asi takýto : krov 2822, laty 900, rýny 946, krytina aj s doplnkami 4301 (pre porovnanie coppo 5279) robota všhovšudy 3600 a my si dokupujeme ešte klince a moridlo za cca 350.
Odpovedať
@mojenko111 Pekný domček ste si zvolili :) Nad niečim podobným sme aj my rozmýšľali. Ako vidím tiež máte členitejšiu strechu, akurát to, čo u nás vyjde drahšie sú tie plechy a práca s ňou :/ Ale u vás nevidím nacenené napríkald také veci ako náter, fólie, klempiarske práce a pod. Je to fakt konečná cena na komplet strechu? Inak ak ešte nemáte objednanú krytinu, bude nejaká akcia (už aj asi je). Doteraz jedna krytina mediterran coppo ferrara vyjde tuším cca 1,60 €, mala by tam byť zľava asi 40-45%, čiže nová cena bude cca 0,90 - 1,00 €/ks. Na doplnky zase by mala byť cca 25% zľava. Ak sa to zakladá na pravde, my by sme na našej streche ušetrili okolo 1,500-2,000 €. Ak máš možnosť, počkaj chvíľku a možno aj vy si dáte to Coppo :) Lebo aj ten váš domček je ako stvorený na tú krytinu :)
Odpovedať
je to konečná cena ... prácu nám rozdelili do týchto položiek : postavenie krovu, latovanie, fóliovanie vrátane fólie a uloženie krytiny je dokopy 3036... klampiarčina nás vyjde "len" 324 a rezanie nároží-úžľaby 219... všetko rezivo už máme namorené čiže s náterom dokonca sme počítali pri rezive aj s rezervou. takže ja dúfam, že je to konečná suma. už sme si ich ako firmu objednali a začnú robiť o mesiac keďže ešte nemáme zaliaty strop. Krytinu si ešte môžem rozmyslieť no o pár dní už budem musieť záväzne nahlásiť pre ktorú sme sa rozhodli. a ďakujem za typ :-) určite sa na to spýtam, lebo domček je v originále navrhnutý s Coppo... :-)
Odpovedať
@mojenko111 A kde to staviate? :)
Odpovedať
Veľké Ripňany :) asi 30 km od Nitry :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mojenko111 zdravim velmi sa mi paci tento projekt domu uz ho staviate ako daleko ste??????nemas popripade nejake fotky????cenovo vam to vychadza ako??????vdaka za odpovede:D
Odpovedať
@18sokolka18 ahoj... áno už staviame :) minulý týždeň nám zalievali strop :) my sme si projekt museli troška prispôsobiť keďže pozemok je v miernom svahu a pri dĺžke domu 19m nám to robilo riadnu paseku, rozhodli sme sa urobiť pivnice :/ bohužiaľ sme nevedeli, že to zožerie toľké peniaze takže teraz by som už do pivníc nešla :D hrubá stavba nás zatiaľ vychádza na 60000,- aj so strechou ktorá sa začne robiť o tri týždne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mojenko111 hrubu stavbu myslis uz aj okna a dvere a podlahy ci len mury strechu zaklady??????
Odpovedať
Profilova fotka
@mojenko111 kolko by vas to asi vyslo keby ste ho nedavali podpivnicit?????
Odpovedať
@18sokolka18 Hrubou stavbou zatiaľ myslím len múry, strechu, základy a okná... keby sme ho nepodpivničili vyjde nás to asi o 8-10 tisíc menej :(
Odpovedať
Profilova fotka
@mojenko111 aha mne sa paci hlavne ta strecha len ma odradzalo ze bude asi moc draha:D
Odpovedať
@18sokolka18 hmmm... ja už ani neviem čo je drahé a čo lacné... strecha vyjde 12 500,- pre niekoho veľa pre niekoho málo :)
Odpovedať
Profilova fotka
mojenko111 chcela by som sa opýtať odkiaľ ste si dali robiť strechu poprosím do IP a aj koľko vás vyšla ďakujem pekne :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
kovixx treba si dať vypracovať viac cenových ponúk od odborných firiem a nie tu čerpať ľudí ktorý tu to vôbec nerozumejú!!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?