Cena za stavbu krovu na bungalov a garáž

Ahojte,chcem Vas poprosit o Vas nazor ohladom ceny za stavbu krovu na bungalov a samostatnu garaz. ; dom je 11x16m,garaz 7,5x7,5m, lebo rozpocet, ktory nam urobili je vo vyske 225 eur za m3 a zda sa nam to vela. Kolko vysiel vas m3 spracovaneho dreva?
Odpovedať
Ahoj,my sme zohnali drevo za 170 eur. to je neohoblovane drevo!!! Strechu nam idu robit konecne o tyzden a ceny: drevo 9,3 m3 za 165o eur, skridla kmbeta briliant 2700 eur a komplet robota cca 2400 eur . strecha ma 217m2.
Odpovedať
@jojo700 zda sa mi to dost, tiez akurat riesime krov, mame cca 17x12. mam ponuky od 145€/m3 az po necelych 200€/m3. dokonca mam ponuku 169€/m3 uz aj s dopravou a impregnaciou. ked chces, poslem ti kontakty co mam do ip. Mam aj 1 ponuku za 220€/m3, ale tam mam 18% zlavu, a teda ak dobre pocitam, je to o cca 40€ menej.
Odpovedať
ahoj cena od 135 eur jednoduchá ačková strecha až po 250 eur záleží od zložitosti krovu úžľabia nárožia atd
Odpovedať
tak my jednoduchú A-čkovú strechu zhruba 238 m2- máme ponuku 130€ za spracovanie 1m3 dreva, + osobitne latovanie, osobitne pokládka folie, cena za položenie m2 škridle 6€, za každý hák na okapy 1€ a čo ja viem čo všetko tam ešte je - teda keď sme to spočítali tak cena za robotu cca 4000€ - a to sa mne zdá dosť ...dosť veľa :-|
Odpovedať
@zeta keby sa dalo mohla by si aj mne poslať nejake kontakty.
Odpovedať
Profilova fotka
skus napisat @orfeo on ti fundovane poradi v tomto je dost dobry,
Odpovedať
My mame domcek ý,25 x 10,5 m cena prace za krov a polozenie skridly sme mali 2200 euro, skridlu a drevo sme si zohnali sami a oni spravili iba pracu, usetrili sme cez 2500 euro, za material a za danu pracu sme platili cca 7300 euro x-)
Odpovedať
Profilova fotka
drevo som mal po 130 e za m3 komplet
Odpovedať
nas stal krov cca 4000 euro na bungalov - zastavana plocha 159m2. Doniesli nam hotove casti, ktore sme si samy namontovali, bolo to jednoduche. Maximalna spokojnost..
Odpovedať
Profilova fotka
@dusko dusko cawko ako mas< my sme chori cela rodina jaj/ nim tizden som robil strechu v ivanke a svietilo slniecko tak som sa dal do pol pasa a neska mam hnisave hrdlo, to je rozum co?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
@zeta Ak by som mohol porposiť tiež nejaký kontakt, lebo momentálne riešim tiež strechu a neviem kde sa to oplatí a hlavne aká cena je naozaj dobrá...Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Chcem sa opýtať, našiel som strešnú krytinu "GAPA" , je to na sedlovú strechu 100m2, nemáte sňou niekto skúsenosti???bude to neobývané podkrovie...vychádza 6,60 eur/m2...dakujem za postrehy
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja by som sa ta chcel opýtať že odkial si ...ja pokrývam strechy som sPB
Odpovedať
@poliacik321 Ahoj.Tiež staviam dom a za krov tu chcú všetci okolo 170 eur a hore.Nedal by si mi kontakt na ľudí,kde si zohnal krov ty? daj mi vedieť na miroslav.holaza@seznam.cz..Ďakujem.
Odpovedať
@poliacik321 ahoj, nevieš mi poskitnúť kontakt na firmu od ktorej si bral drevo - krov na strechu ? vopred ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, zhaname akurat drevo a potom aj partiu na celu strechu - dom je jednoduchy obdlznik bez vyklenkov 10x11m (vid album-projekt), strecha sedlova, krytina bude Mediterran Coppo Ferrara (uz sme zohnali)... staviame v okoli BA, viete niekto poradit kde sa da lacno zohnat drevo a prip. poradit aj nejaku sikovnu partiu na krov a pokladku krytiny? aktualne by to bolo asi zaciatkom septembra... dik :-)
Odpovedať
@berusska7 www.moriescik.sk
Odpovedať
Ak mozem este poradit ako usetrit na dreve tak kupit len drevo bez impregnacie a natret si ho napr. Bochemitom sam...da sa na tom usetrit niekolko 100e :) ale zas je pravda ze nato treba aj cas :)
Odpovedať
@berusska7 My sme bravali drevo z pily v Moste pri BA, vola sa Woodcut, maju aj stranku - vygooglis si. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobry den, som z Bratislavy, chcem robit strechu podobne ako mate vy. Bol by som velmi rad, ak by ste mi doporucili majstrov, ktory Vam zhotovili krov. Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?