Pozastavenie stavebného povolenia

Profilova fotka
potrebujem poradiť - pozastavili nám stavebné povolenie, pretože náš projektant nedoložil v 30.- dňovej lehote vyjadrenia od plynárov a vodárov k žiadosti o stavebné povolenie . . . mám sa obávať pokuty? ako treba postupovať?
Odpovedať
@kami10 ziadna pokuta nebude len sa vam predlzi cakanie.vlastna skusenost
Odpovedať
Profilova fotka
@martin25 ďakujem za info
Odpovedať
@kami10 a keby aj nieco bolo tak by to hradil ten co tie papiere vybavuje
Odpovedať
Profilova fotka
@martin25 ma nahnevalo, že sa dušoval - áno, všetko včas bude, domov vám príde len papier, že máte stavebné . . a totok no :(
Odpovedať
Kolko zato zobral ak smiem vediet?
Odpovedať
no, to ze pozastavuju je uplne normalne. Tie vyjadrenia nie su vybavovat povinnostou projetktanta - on da len vypracovat projekty elektriky a plynu, ale papiere by ste si mali vybavovat vy. Elektrika - poslat vypracovany projekt elektriky elektrarnam, oni maju 30 dni na vyjadrenie. SPP - poslat projekt plynu + domu + technicke podmienky pripojenia (tie vam daju, ked si poziadate SPP o pripojenie, cakanie cca 30 dni), poslete a maju na to 90 dni, aby sa Vam vyjadrili. Toto potom dorucite na stav. urad, samozrejme aj projekty plynu a elektriky. Takze pokuta nieje, len nikde nemaju napisane, co vsetko potrebujete a preto potom pozastavuju konanie, lebo informuju priebezne, co je potrebne k st. povoleniu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?