Kupujeme pozemok aj so stavebným povolením

ahojte chcem sa spytat lebo uz mam z toho gulas... kupujeme pozemok aj so stavebnym pozemkom majitel tam ma platne stavebko do r.2014. LENZE aj s projektom domu ktory my nechceme.. IS su na pozemku.. viem ze treba vybavit nove stavebko ALE neviete mi poradit kolko to bude stat?
Odpovedať
asi tam máš chybu, kupujete pozemok so stavebným pozemkom. myslíš tým pravdepodobne so stavebným povolením. podľa mňa ak budete mať iný projekt, musíte mať aj nové stavebné povolenie, t.j. kompletné stavebné konanie.
Odpovedať
Profilova fotka
@miroslav_makara To nie je pravda. @zuzulienka00 My sme kupili pozemok so stavebkom, ktore bolo na iny projekt a iba sme na stavebny urad dali ziadost o zmenu v osobe stavebnika, o zmenu v projekte a o zmenu stavebneho dozoru a normalne nam vydali nove stavebko, dali sme si iby svoj projekt, projektovu dokumentaciu sme si ponechali k povodnemu projektu.
Odpovedať
ahaa a aj ste nieco platili navyse?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulienka00 ahoj, priznam sa, ze uz neviem, presne, ale tusim nejake malicke sumy iba. Skus zavolat na konkretny stavebny, tam ti povedia presne :)
Odpovedať
aj nas caka presne toto... kupujeme pozemok so stavebnym povolenim na nieco ine, ako tam budeme realizovat my. sme z BA, ak by to riesil niekto za nas, pyta si od nas 500 eur. kolko by sme platili, ak by sme si to vybavovali sami nemam presne zistene. v kazdom pripade je to ale uz menej zlozite, ako vybavovat vsetko "od zaciatku"...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?