Ako dlho budeme čakať na stavebné povolenie?

...dostali sme oznámenie o začatí územného a stavebného konania o vydanie stavebného povolenia...je v ňom uvedené, že dotknuté strany sa môžu vyjadriť do 7 dní od doručenia oznámenia...tzn že ak jeden z účastníkov išiel napríklad na polročnú výpravu po stopách Inkov a nepreberie poštu mi budeme 1/2 roka čakať?
Odpovedať
nie posta sa vrati na urad za 20 dni a povazuje sa za dorucenu tzn. sused sa nevyjadril-teda suhlasi s vasim projektom a nema namietky..
Odpovedať
My sme si to na urade prevzali osobne a poroznasali vsetkym ucastnikom konania. Vyhli sme sa tak dlhemu cakaniu. Lebo prv to urad posle, potom to postar poroznasa, sused prevezme (v idealnom pripade hned), ked nie tak ma myslim 18 dni na to aby si to vyzdvihol na poste. Od datumu prevzatia plynie 7 dnova lehota na namieky (7 pracovnych dni). Ak nie su namietky, urad vyda stavebne povolenie. Potom znova plynie 15 ´pracovnych dni na podanie odvolania. Odporucam ak je to mozne, prevzat to na urade, osobne poroznasat a idealne by bolo, aby susedia podpisali, ze sa vzdavaju prava na odvolanie sa voci rozhodnutiu. Vtedy ma povolenie pravoplatnost ihned :). My prave riesime ten posledny krok a potom huraaaa stavat.
Odpovedať
pokial nepreberie nevadi..berie sa to, akoby prebral
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?