Používate kávovar Krups?

Prosím ak má niekto tento kavovar,aby napísal niečo o nom,či je spokojný alebo nie.Dakujem
Odpovedať
1
2
Moja mama ma tuto znacku uz par rokov a je spokojna. Ma taky ten "obycajnejsi", nic extra - pred cca 4 rokmi stal asi 4000Sk.. Kavicka je fajna, aj mlieko sa da spenit, ale to moja mamka velmi nevyuziva...
Odpovedať
My máme kávovar Dolce-gusto od Krups a sme nad mieru spokojní! Kupujú sa do neho kapsule. Káva je z neho výborná. Môžem len odporučiť!
Odpovedať
Profilova fotka
my mame asi 2 roky tento: http://www.krups.sk/krups/prodsk.aspx... a sme velmi spokojni! kava je vynikajuca, najviac nam chuti segafredo..
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam takisto tento kavovar, dostala som ho ako vianocny darcek od mojho snubenca :-) je fakt super, sice tie kapsule su drahsie, ale zasa nerobim si z neho kavu kazdy den, takze ot striedam.. baby, necistili ste uz nahodou ten kavovar? ako je to najlepsie..nemyslim len zvonku.vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
pise sa o nom aj tu http://www.modrastrecha.sk/forum/show... ;-)
Odpovedať
ahojte, ja mam tiez kavovar krups, uz asi 3 roky a som uplne spokojna, nemenila by som, takze tiez odporucam:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
my máme tiež dolce gusto a sme s ním spokojní. Robí super kávu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte,prosim vas,tie co mate Dolce gusto,nepoznate nejake tipy ako usetrit na kapsuliach? Ci existuju nejake obchody,kde sa daju zohnat lacnejsie,alebo ako kapsule viac vyuzit,lebo napr.ked robim latte,pride mi,ze kavovu cast v podstate vyhodim takmer celu,ak ho nechcem prilis silne...pouzivate tieto kapsule aj nadvakrat? Dakujem za kazdu radu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja odporucam chutovo ist do Nespresso a stroj Delonghi napriklad typ Pixie.. 19 barov, kava AAA.. http://www.google.sk/search?hl=sk&q=n... Kapsule objednavat tu: http://www.kavicky.sk/shop.php Salku kavy je lacnejsie ponukat oproti nalievaniu vina... Ta kava stoji za to..
Odpovedať
@adelii kapsule sa dajú kúpiť v akcii za celkom slušnú cenu, teraz boli v Bille okolo 3,50€. Ja kupujem u nás v elektre a cena je okolo 4,20€/balenie. Kapsule nikdy nepoužívam 2x, to by už bol asi pekný grc.
Odpovedať
@marianka_21 Marianka,aj to sa mi zda vela,ked pijem latte kazdy den plus,ked pride navsteva,tak to je investicia celkom dost :-| Su to zruti penazi tieto pristroje,aj ked kafe je odtial super :-|
Odpovedať
@adelii Ja s manželom si dáme denne 1 - 2 kávy a nepríde mi to ako niečo, čo by ma malo zruinovať. Ani jeden nefajčíme a nepijeme, takže si doprajeme inde :-) a táto kávička nám veľmi chutí. Mám rada Mochu, manžel Espreso, dcéra čokoládu... a aj návštevy si veľmi pochvaľujú. Teraz som Gustíka kúpila aj mojim rodičom pod stromček...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@marianka_21 My tiez nepijeme,nefajcime,len ked sme ho doteraz nepouzivali,tak v podstate je to mesacna investicia navyse cca 50 € :-| Ale je zase pravda,ze ja pijem latte a tam je len 8 kapsul,kdezto espressa je 16 kapsul...to sa celkom da,no to latte vychadza dost ]-(
Odpovedať
@adelii Mocha je tiež len 8 ks, no iné mi nechutia, takže ak mám chuť musím to zaplatiť žiaľ iná možnosť nie je...
Odpovedať
@marianka_21 Aha,tu som este neskusala :-) Co uz nam ine ostava,dufala som,ze sa daju tie kapsule nejako zohnat lacnejsie z nejakeho velkoobchodu alebo tak,ale asi tazko. A nevies,ci sa niekde predavaju aj balenia,v ktorych mas viacero druhov?
Odpovedať
ak uz ste kupili gusto - teda kapslovy kavovar a chcete late, napente si mlieko zvlast a dorobte len preso do neho, hlavne je to mlieko bez cukru,nepraskove=chutnejsie a aj lacnejsie. pri investicii do automatu sa Vam na kave do roka cena automatu vrati oproti kasuliam
Odpovedať
@adelii pouzit kapsule 2x ma este nenapadlo :) myslim, ze to asi nebude bohvieco :) ale vsak urob pokus :) Dolce gusto na denne pouzitie asi nie je. teda pokial nemas dost velky rozpocet, a aj toho odpadu musi byt vela. ja ho pouzivam skor cez vikendy, alebo ked mame navstevu. kapsule kupujem vacsinou v Bille ked su v akcii, to zoberiem viac krabic. usetrit sa da tak, ze namiesto Latte kupis Café au lait. Tych je v krabici 16.Je to v podstate to iste ako ked sa Latte zamiesa. nema to teda ten pekny farebny efekt, ale chut sa mi zda ta ista.
Odpovedať
Neviem, ci som v spravnej teme.. ale vzhladom na to, ze Dolce gusto spada pod Krups, dovolim si sem napisat.. ;-) Mam problem, mame cca polroka Dolce Gusto melody, a problem spociva v tom, ze kade kvapka na tu salku, tak nam nielen cez tu dierocku kvapka, ale aj spoza okrajov.. v com to moze byt? Zasunutie s kapsulou je dobre, ked to zacvaknem, je pravda - ak by som to mala ako perfekcionistka brat, tak ta "zasuvecka/ sa vysunie o cca milimeter, viac nie.. ci to to moze sposobovat? Skusala som to napravit, aj pocas kvapkania, ale pohnut alebo resp. viac zasunut sa to uz neda.. :-| kvapkanie spoza okrajov nie je velmi obrovske, ale mlacku pod kavovarom to urobi.. cca jeden stamprlik, jeden a pol.. :-( inac, kavicka je fajn.. kapsule tiez v Bille, v akcii kupujem.. a vo velkom.. ;) a kedze presso je malicka kavicka, chuti mi celkom aj Lungo..
Odpovedať
@wladka nemalo by to podla mna tiect pomimo. nemas zapchatu tu dierku kadial kvapka kava? bola k tomu taka ihla na prepchatie. skus to. ak nepomoze, podla mna reklamuj.
Odpovedať
Profilova fotka
vela ludi ich predava,preco?Myslite,ze kvoli cene tych naplni?
Odpovedať
@ejco to netusim ze preco..ale ja to mam za 40eur, takze mne to je jedno.. :D navratnost velka :-D @jamaica praveze nemam, ved to zapadne ta kapsula.. cez to tiez kvapka.. ale akoby netecie len cez tu trubicku..
Odpovedať
@atlaska to mas pravdu,ze mliecko z kapsuli je neporovnatelne s mliekom normalnym...len cim ho spenit? ked som nemala dolce,tak som si ho zohriala a potom takym mini rucnym slahacom spenila,ale je to dost zdlhave... @jamaica no mne spominala znama,ze si dve late urobi,tu kavovu cast, z jednej kapsule,ale pri ostatnych je to asi onicom...dakujem za tip,zaujimalo ma,ako sa to café au lait lisi od lattecka,tak uz aspon viem :-) @ejco ja si myslim,ze je to hlavne kvoli tej cene tych kapsuli zial....prave mi kamoska poradila nejaky kavovar od tchiba,ze tam sa tie kapsule daju aj naplnit normalnou kavou a ani nie su tie kapsule take drahe...navyse je ten kavovar este lacnejsi...takze tiez som uz uvazovala o predaji gusta,aj ked mi krasne sekne do kuchyne :-D
Odpovedať
@ejco ja myslim ze to bude prave preto... pre navstevu este ako tak ale ja keby som to mala financovat tak konec krachnem.... vypijem aspon 3,4 kavy denne :-p
Odpovedať
veru mna jedna kava stoji do 10centov,podla toho ci kupim za 10e kilo alebo za 20e. Z kila urobim 142kav po 7gramov. Gusto stoji jedna kava cca 30centov. Tiez pijem 3-4 kavy denne+ kopa navstev, synator a muz k tomu. Mesacne minieme kilo kavy.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my používame prístroj Nespresso, varí úžasnú kávu. Manžel má rád s mliekom, tak používa mlieko v prášku. Ale keďže sa nám kapsule zdali byť dosť drahé, objavili sme super stránku: www.ne-cap.sk . Tu predávajú prázdne kapsule, ktoré si vieme sami naplniť kávou ktorá nám chutí. Nám sa osvedčila segafredo. Takto pijeme kvalitnú kávu za veľmi výhodnú cenu. Odporúčam vyskúšať!
Odpovedať
@smile82 dost komplikovane,treba davat len mletu kavu a navyse zivotne prostredie zamorujete odpadom ako pri original kapsuliach.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak komplikované to nie je, ale áno, ak má niekto silno"zeleného ducha" tak nech nekupuje stroje ktoré sú na kapsule. Ale keď už máte taký stroj a chcete ušetriť, tak to je vynikajúca alternatíva.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám kávovar od Krupsu - ale automat na zrnkovú kávu. Teda na každú šálku si čerstvo zomelie zrná. Káva krásne vonia, má hustú penu a výbornú chuť. Kávy striedame od rôznych značiek, zmena je dobrá. Moja mamina má kávovar od Krupsu na kapsule, no to sa nedá porovnať s čerstvo zomletou kávou. Ale každému podľa chute a možnosti.
Odpovedať
My meli asi 2 druhy na mleti kavy jak pise erix. Bohuzel to koncilo samou reklamaci a ted jsme bez kavovaru:( Osobne bych po teto zkusenosti do Krupsu znova nesla. Ale my reklamujeme porad neco:(
Odpovedať
Profilova fotka
@linee my sme mali tiež problém s kávovarom krups, aj sme naň nadávali, tiež sme ho viackrát reklamovali...stále vypisoval nejakú chybu. Tiež sme hovorili Krups nikdy viac, ale prišli sme na to, že dobrý stroj potrebuje dobré veci, treba sa oň starať. A keď sme kúpili filtračnú kanvicu a dávame doňho len filtrovanú vodu, šlape ako hodiny.....máme ho už 6 rokov. Držím palce.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?