Kde umiestniť práčku?

ahojte, neviem sa rozhodnúť kam umiestniť práčku - či do kúpelne alebo technickej miestnosti, dajte nejaké tipy, kam by ste dali práčku, resp. kde ju máte :-)
Odpovedať
ahoj sissi, ak máš možnosť výberu, práčku nedávaj do kúpelne :-) zväčší ju to na neuverenie :-D kamoška ma doma takú mikro práčovňu, namiesto špajzy, vopchala tam práčku, žehliacu dosku a všetky veci čo nechcú byť na očiach 8-) poviem ti že jej kúpelňa vyzera bez práčky luxusnejšie ;-) tak ju tam aj ty šupni :-)
Odpovedať
ahoj sissi, tiez som nad tym rozmyslala, ale ja chcem mat pri pracke umyvadlo a my napr. nemame v techn. miestnosti prirodzene vetranie (okno), takze planujem mat pracku v kupelni - vsadila som na "praktickost"
Odpovedať
Profilova fotka
sisi_ja som jednoznačne za práčku v technickej :-) ja tam budem mať aj chladničku. kúpeľňa je na relax nie na pranie :-) to platí teda aspoň v dome. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ak nemáš špeciálnu miestnosť na práčku, sušičku a žehlenie - ale vyslovene na to, tak je to určite lepšie mať v kúpeľni ... mne osobne sa to tam aj páči, mám nad pračkou sušičku, je to celé v takom samostatnom výklenku kúpeľne, nad to som dala skrinku na prášky a zásoby ... a druhá vec, na chalupe mám práčku v inej miestnosti a fakt na ňu vždy zabudnem... chúďa aj pípa že vyprala a niekedy až o .xy.. zistím že som aj prala ... :-D som rada že na všetky prístroje dávajú pípač ukončenia, ale už by fakt mohli vymyslieť že by sa to aj vybralo, uložilo, vyplo ... :-D :-D :-D
Odpovedať
ahoj sissi, my mame pracku aj susicku na wc - byvame v byte a wc bolo predimenzovane - za dverami vznikol velky vyklenok, kde som chcela povodne umiestnit vstavanu skrinu na vsetky cistiace prostriedky a zvysok... nakoniec sme sa rozhodli dat do kupelky dalsiu toaletu, dvojumyvadlo, vanu aj sprchu, tak sa nam ten priestor urceny na pracku celkom hodil... takze pracka aj susicka su momentalne na wc a som spokojna ( hned za wc je tiez vyklenok kde je vstavana skrina na cistiace prostriedky, kos na pradlo, zehliace veci etc. tak sa to celkom doplna a nesposobuje ziadne problemy... ) keby mam rodinny dom tak by som si pravdepodobne zriadila pracovnu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dala by som prednosť technickej miestnosti avšak len v prípade, že je aspoň čiastočne vetrateľná.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte nariklad moji rodicia maju pracku na chodbe(je to panelakovy byt) vo vstavanej skrini ,tym padom v kupelni spojenej so zachodom vznikol velkorysy priestor,boli posunute priecky a kupelna je exkluzivne zrekonstruovana ;-)
Odpovedať
mne sa komfortne zmestila do kuch. linky, lebo kupelnu mame malu...v kumbaliku by sa nemala ako vetrat...
Odpovedať
Ďakujem vám za tipy, tiež si myslím, že kúpelňa vyzerá luxusnejšie bez práčky. A s vetraním v technickej miestnosti problém nebude, tak ju šupnem asi tam :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
Poradte prosím, či je hluposť dať práčku a sušičku do garáže. Plány domu máme aj s pivnicami ale tie sme nerobili a tam bola pračovna. Tak teraz neviem kam s pračkou, do kotolne sa nevojde, do kupelne sa vojde ale nieje to pekne. Garaž máme velku na 2auta, hodí sa tam?
Odpovedať
Myslim si ze v pohode...znama ma pracku v garazi, hned pri dverach...chvali si to ;-) Predpokladam ze garaz mate v ramci domu.
Odpovedať
Ja mam aj budem mat v novom pracku a susicku v detskej kupelni, je to najblizsie k spalniam, teda najblizsie na hodenie spinaveho pradla, vysusenia a zehlenia /zehlim v spalni/ Mala som na prizemi pracovnu a to "behanie s pradlom hore-dole nam slo na nervy.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@klara78 Kľudne ju daj do garáže. Nebude nikomu na očiach. Ja ju mám vo WC, keďže bývame v staršom dome a priestor je obmedzený. Myslím, že garáž, je lepšia alternatíva ako napríklad kuchyňa..... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano garaž je spojena s domom a mame poschodovy, je sice kupelka hore aj dole, nachodim sa stym, ale chcem luxusnu drahu kupelku a ta pračka by to špatila. dik za radu, mužovy to je jedno povedal že mu to vgaraži nezavadzia, len či je to prakticke.
Odpovedať
V zime budes mat v garazi kopu snehu, vlhko a spinu, ale vyskusaj uvidis, v lete prach, z aut poopadava vselico. My mame detsku kupelni dost velku, pracka sa v pohode schova za posuvne dvere typu rolldooor. Pracka sa da aj zabudovat do nabytku,mozno aj to je riesenie, a kde budes susit pradlo ktore nedas do susicky?
Odpovedať
Profilova fotka
presne ako pise atlaska...ja by som tiez nespajala cistotu /pracka/ so spinou /garaz vo vacsine/...bordel z aut, kolies...zapachy z PH...proste garaz neni eno nuno co sa tyka cistoty, ani nikdy nebude... a neviem si predstavit aku luxusnu drahu kupelnu chces, ked tam bude spatit pracka, ktora nikomu vadit v kupelni nebude, pretoze tam proste standardne patri, ako napriklad...vadila by luxusna mikrovlnka, luxusny kavovar v luxusnej drahej kuchyni??? Som za kupelnu, uplne v pohode.... Neviem kolko kupelni budes mat, ak ti vadi v tej luxusnej drahej, daj si ju do tej luxusne lacnejsej...do tej druhej :-D ale kupelne...sak vyskusaj a uvidis ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
okrem toho, ze by mal niekto daku miestnost typu pracovna, alebo taky iny daky kumbaaaal ;-)
Odpovedať
ja mam pracku v "komore-spajzi" hned vedla chladnicky.
Odpovedať
Profilova fotka
Máte pravdu stou špinou v garáži, zrovna to ma odrádza. Kupelky mame2 špajzu mam sice malu ale do pracovne mužovy to dať nemôžem. Tiež som uvažovala o nejakej skrinke s roletou čim by sa to vkupelke schovalo. Išlo oto že zatial bývame u rodičov a tu mame práčovnu tak mam vo zviku si na zemy nakvopkovať pradlo, a pripadá mi to trápne ak príde návšteva a bude tam chcieť ísť na vécko. No luxusnú som myslela tak že bude celá čisto mramorová, to nieje lacná záležitosť, ale práčku so sušičkou mi muž kupil od mielle za 2000eu takže tiež nieje za čo sa asi hambiť..
Odpovedať
Profilova fotka
klara78, moj nazor je, dat si pracku do kupelne /ci schovat alebo neschovat/ a nekopkovat si pradlo, ale mat na to pekny zabudovany kos napriklad /vyzera ako skrinka/... problem vyrieseny :-D takze vlastne problem bol s pradlom a jeho kopkami /blede, tmave/ :-D :-D , ci? 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
a do pracovne...to tam mate urobenu vodu a odpad? takze do izby asi nie... neviem v akom stadiu ste s domom...ale ved pracka potrebuje vodu a odpad ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
A inac, luxusnu kupelnu nepokazi pracka, dnes su ozaj pekne pracky tie digitalne... A neboj ziadny odbornik na luxusne kupelky ti nemoze vytknut dizajnovo peknu pracku v kupelni, to ako keby ti vytkol niekto spinave pneumatiky v garazi ;-) Skor by sa navsteva cudovala nad prackou v garazi, prave kvoli tej spine, ze do garaze sa trepat po ciste vonave pradlo a za nejaky cas by ta pekna pracka bola jak taka stara znicena pracka na pranie monterok, handier a pracovnych veci ;-) Ja by som ti radila kludne fakt ak nemas inu miestnost kde je kotol, bojler, zasobnik na vodu a podobne, kludne do kupelne, hocijak luxusnej :-D :-D 8-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
No kotolnu mame pod schodiskom je to taka pivnična miestnosť bez okna, nieje tam moc miesta práve preto že tam je všetko kotol, bojler..,ale hlavne zato že tam nieje okno a neda sa vetrať to nechcem. Ale hanka dik za napad, to ma nenapadlo stymi skrinkami, sice chcem skrinky zavesne na stenu a mat taku v ktorej by boly napr 3 košiky a hned si to triediť je dobrý nápad.
Odpovedať
Profilova fotka
hej, okno by tam asi chybalo... inac, tie 3 kosiky, to je dobry napad, to ma ani nenapadlo, iba jeden...maju to tak nasi v kupelni...ja moc tych napadov nemam, fantaziu ziadnu, na to mi je modra strecha :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
veru takáto stránka je dobrá vec. Hlavne ked dame "hlavy do kopy" a zrodí sa nápad :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to si vystihla uplne !! charakter tejto stranky 8-) 8-)
Odpovedať
mala som pračovňu na prizemi a koly behaniu s pradlom hore-dole som pračku dala deckam do kupelky vedla spalni. kopkovat v garazi je nemyslitelne, ja kopkujem pri prani a kedze mam doma sportovcov chcem teraz pracku na 8kg pradla,lebo perem vela a stale. Na pračku ste mali mysliet pri projektovani domu.
Odpovedať
Profilova fotka
Trochu sa vtrepem do temy ale nechcem zakladat dalsiu nech mi ju nezamknu :-) Kvoli priestoru musim mat pracku na chodbe,chcela by som ju nejaku sikovne zneviditelnit...premyslala som nad tymvsunut ju do tzv skrinky a v predu ju skryt za roletku,len neviem ako by to bolo v reali ked pracka pri zmykani trochu skace :-)
Odpovedať
karinnka, podla mna musis pracke aj tak nechat nejaky priestor na cirkulaciu vzduchu aby sa Ti neprehriala. Teda mozno sa neprehreje ale ked si predstavim moju pri 95C prani. Skus pozriet navod ci nie su nejake parametre na zabudovanie do skrinky. A potom moze aj skakat. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tinax to ma ani nenapadlo ta cirkulacia vzduchu =-) :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?