Aké nevýhody má chladnička v špajze?

Čo si o tom myslíte? Máte skúsenosť? Ppriestorovo je to pre mňa výhodné. Mám špajzu vedľa kuchyne, chladnička bude len na opačnej strane steny o krok ďalej. Ďakujem.
Odpovedať
ak ju mas v strede domu a ziadne okno a pod chladnicka ju moze aj dost vykurit... inak pohoda, hlavne ze to mas ako otazku, fakt ludia nevedia citat a admini to este stale nedali ro pecka vsakze hlavne ze slubili odstranit tuto nemzyselnu featuru @janamartish @petradum ale volne diskusie !vsetko mozne" lockovat na to vas je anciasa
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell otázku som zmenila na diskusiu. V novom dizajne fóra, ktorý je už k dispozícii, nie je možnosť otázku vytvoriť, no v starom kóde pre nás nemá význam meniť to, keďže už aj tak sme pomalší, ako by sme chceli. A toto by nás ešte viac spomalilo ;-) kým teda nenasadíme nový dizajn pre všetkých, mením Otázky na Diskusie ručne. Ak by som niečo prehliadla, stačí ma označiť. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@rasada pôvodne si založila Otázku, čo znamená, že každý, vrátane teba, môže prispieť iba raz. Zmenila som ti to na Diskusiu, takže už každý môže voľne diskutovať a aj ty môžeš na príspevky v diskusii reagovať. Verím, že v diskusii nájdeš užitočné informácie, ktoré ti pomôžu :)
Odpovedať
@janamartish :-D aaaa aha tak uz drzim pisk len nech ostane srare co najdlhsie,
Odpovedať
ak je to pre teba výhodné, tak ju tam daj, nakoniec aj chlap ocení, že bude mať bližšie po pivo ;-)
Odpovedať
U našich je to tiež tak. Pôvodná Calex-ka bola dokonca pod oknom. A nová nie a nie poriadne fungovať. Až keď zlyhali všetky možnosti, prečítali sme návod. A tam napísané, ža teplota miestnosti musí byť minimálne 16 stupňov. To v zime pod oknom aj menej bývalo. Tak sa presunula ďalej od okna a funguje... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@rasada chladnička bude v špajzy "kúriť " čo asi nie je žiadúce....mať chladničku za dverami je podľa mňa pekná hlúposť ale žiť sa s tým určite dá :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@rasada my tak mame a je to v pohode len musi byt v spajzi okno aby sa miestnost neprekurovala. Nevyhoda je ze musis o jedny dverw viac otvarat ale to je zanedbatelne je pre mna dolezite ze namiesto chladnicky mam vychod na terasu a to je bomba.
Odpovedať
Mám chladničku v spajzi, ale dvierka chladničky v kuchyni...je to praktické.. Btw. foto špajze ešte bez dverí...
Odpovedať
@dedo758 to sa stalo aj kolegovi. Cez zimu presunul chladničku do nevykurovaného domu a prestala fungovať. Zavolal opravára a ten mu povedal, že chladničke je len zima, nech tam zakúri. A chladnička sa v teple rozbehla :-)
Odpovedať
mne chladnička -eskimacka fugovala aj vo spajzi a to bolo cca 10stupnov cez zimu aj menej ,ale to bola soc vyrobok
Odpovedať
@rasada Podľa mňa je to nepraktické mať v ceste do chladničky ešte jedne dvere. My máme v špajzy mrazničku a okno okno na vetračku otvorené celý rok. Privieram ho len keď v zime klesne teplota pod -20 °C ale chladnička má svoje miesto v kuchyni, aby bola poruke.
Odpovedať
Článok sa načítava...
niekedy dávnejšie bývali chladivá ktoré netuhli pri nižšej teplote, dnes sa nesmú používať preto ide kompresor len od +16 , ináč chladivo stuhne a kompresor nevládze, preto má ochranu, dajú sa síce kúpiť s vyhrievaným kompresorom, no potom je spotreba vyššia ako keby bola v +25, pokiaľ niekomu stačí teplota v špajzy +16 kľudne ju tam môže mať no potom vykuruje funguje ako TČ opačne, teplo odvádza s chladničky a chladičom kúri, v zime je tak výhodnejšie v najchladnejšom mieste v kuchyni, no v lete zbytočne kúri
Odpovedať
Nam chladnicka neskutocne vykuruje spajzu. Ked su letne horucavy, musime mat dvere do spajze stale otvorene, ale niektore potraviny musim v lete aj tak odtial davat prec, aby sa nepokazili.
Odpovedať
@meja3 v lete otváraj okno len v noci, aké potraviny máš v špajzy ked sa kazia? , ktoré majú byť v chlade budú v chladničke, mne sa nič nekazí a to je plná všetkým možným
Odpovedať
U mna to malo nevyhodu ze som mal malu spajzu a chladnicka mi ju zohrievala v zime ked som mal zatvorene okienko :-P
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?