Vranov nad Topľou

Profilova fotka
Ahojte, kto sa pridá? ;-)
Odpovedať
1
2
ahoj jachin, ja som sice humencanka zijuca v zahranici ale pred tyzdnom moj snubenec kupil pozemok v Zamutove co je vlastne Vranovsky okres :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No super, tak vitaj ;-) už sme až dve z dalekého východu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ja sa pridam, nie som z VT, ...som pastikarka z BA ktora ma za manzela vychodniara
Odpovedať
a uz viete aky domcek chcete stavat ?
Odpovedať
nam sa paci tento s malymi upravami http://www.prodom.sk/index.php?id=2&r...
Odpovedať
alebo tento http://www.eurolineslovakia.sk/index....
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babule, chcem sa spytat ako sa pohybuju ceny pozemkov tam u Vas na vychode?
Odpovedať
Profilova fotka
No ani ja nie som originál z východu, som zo západného Slovenska, ale ked tu už bývame.. :-) Tixi ten prvý domček je velmi pekný. My stavať nebudeme, ale budeme prerábať starý dom. Čo sa týka ceny pozemkov tak vobec neviem :-x
Odpovedať
Aj mne sa viacej paci ten prvy, no mojmu snubencovy ten druhy, tak dufam, ze ho dokazem ukecat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ten prvý je tak zaujímavejšie stavaný a aj tie ostatné farebné varianty sú super. A chystáte sa stavať v Zamutove?
Odpovedať
Ja som povodne chcela byvat v HE alebo v BA, kde som zila niekoko rokov, ale nakoniec ma ten moj prehovoril.Mala som vsak podmienku, ze nechcem byvat v centre dediny, ale niekde v blizkosti lesa.Takze bude zo mna zamutovcanka :-) , mame tam vsak kopec kamaratov tak to bude azda v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
No a my sa časom presťahujeme na západ, ale zatiaľ sme ešte tu. Aj ja by som radšej bola v blízkosti lesa,ako dakde v centre, no starý dom je na hlavnej ceste :-| tak si aspon v záhrade vytvorím oázu pokoja a vysadím kopec stromov :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja uz by som tiez najradsej zacala stavat, no chceme to robit svojpomocne a domov sa planujeme vratit az po svadbe, cize az na dalsi rok.Na tu zahradu sa inac tesim aj ja, ale to este potrva kym si ju zacnem uzivat 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
No ale ked už máte pozemok, navrhnite kde by mal stáť dom a kde záhrada a keby si teraz zasadila nejaké stromky, tak by trošku povyrástli :-D niežeby stromy rástli rýchlostou svetla, ale predsa by ste nemuseli tak dlho čakať :-)
Odpovedať
A vies , ze to dnes napadlo aj mna?V dedine ziju jeho rodicia, tak by sa pripadne mohli sem tam o nich postarat ak by bolo treba ;-) .V lete sa chystame domov tak urcite rozbehnem nejaku vysadbovu akciu. Casom by som chcela mat aj pri dome nejake male okrasne jazierko, mam to stastie, ze nas kamarat je zahradny architekt tak mi dufam poradi.
Odpovedať
Profilova fotka
Joj tak to je super, jazierko chcem aj ja, len my nemáme žiadneho architekta :-D ale ujo si urobil nádherné aj s fontánkou, sám.tak hádam aj nám poradí :-)
Odpovedať
dobre ranko :-N jachin z akej stranky stahujes tie fotky zahrad a interieru?su super
Odpovedať
Profilova fotka
Pekne predpoludnie :-N z toho čo nájdem v googli.dám tam altánok a hladám v obrázkoch, a s ostatnými je to podobne :-N
Odpovedať
u nas je o hodinku menej, preto to rano :-) vcera som sa s priatelom rozpravala o tej zahrade, tak v lete zacneme nieco riesit ale vraj to nie je take jednoduche ako si ja predstavujem :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Aha..a kdeže si v zahraničí ak sa možem spýtať? Inak aj si veľa veci jednoducho predtavujem :-N ale možno keby sa dohodlo kde dom, ako asi záhrada, tak pár stromčekov by mohlo byť, či nie? jasné že nebude komplet zariadená ani navrhnutá do podrobností, ale nejakému stromčeku by to potom neuškodilo, keby sa v blízkosti niečo posadilo alebo tak.
Odpovedať
V septembri budu tri roky co som v Dubline, ale najradsej uz zajtra by som odletela domov. Ja som dokonca ten nas pozemok ani nevidela, len viem priblizne kde je :-D ale kedze zahradu mame dost dlhu (12 arov)tak podla mna by sa to dalo nejako vymysliet.Priatel tu pracuje ako zahradnik, tak nech sa aj na svojom nejako realizuje :-N
Odpovedať
ty si priamo z VT?
Odpovedať
Profilova fotka
Dublin no to je moj sen ! x-) momentálne je tam spolužiačka z gympla, tak som jej len závidela ked tam šla :-N tak opísala ako je tam pekne. raz sa tam snád dostanem :-N A rozmýšlam ked máte velkú záhradu, či si ju nechcete oplotiť živým plotom, ten by sa dal nasadiť, a kým prídete, povyrastie.bude to útulnejšie a stromčeky teda až potom, ked to nie je jednoduché.
Odpovedať
Dublin je naozaj celkom pekne mesto, vsade same parky, zelen a kvety, snad tu este rok-nanajvys rok a pol vydrzim a potom hajde domov!!! Vraj sa ta nasa zemina musi najprv nejako upravit ci co, ja tomu nejako zvlast nerozumiem.Pred kupou to este nebol stavebny pozemok ale len asi nejake pole :-N Mne sa vsak paci, ze je to uz prakticky za dedinou blizko lesa.Domy sa vsak stavaju rychlo, takze mozno o par rokov to tam uz bude ine :-| A vy ste ako na tom s prerabkou?
Odpovedať
Profilova fotka
No ved to, ľudia sa sťahujú na dedinu čím viac, takže človek nikdy nevie. My sme momentálne v štádiu šetrenia :-D kedže nechceme brať hypotéku ani pôžičku, tak teraz len tak pozerám a hladám inšpirácie a hľadám vhodné riešenia domu, kedže v dome sú tri velké izby, kuchyna, ale nie je tam kúpelka. tak rozmýšlame ako by to bolo najlepšie a kde ju tam zapasovať. reálne sa chystáme prerábať asi o dva roky.a nápadov nikdy nie je dosť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
A čo sa týka záhrady, kedže je to starý dom, okolo sú stromy, väčšinu ponecháme,sú pekné. A môj sen je červený javor a kučeravá vrba, tak to možno ešte tento rok zasadíme.
Odpovedať
Utekam vybavovat papierovacky na uradoch a poobzerat sa po nejakej novej praci(v tej predchadzajucej som dala vypoved) ale poobede tu este urcite zbehnem. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Akosi nám to tu pustne :-N
Odpovedať
ja uz zarezavam v novej robote, takze pismenkujem pomenej vcera bol u nas kamos-architekt, vraj nam spravi projekt aky v katalogu nie je, tak som zvedava :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No dost rýchlo si si zohnala prácu, super :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?