Vilové domy od Tatra Residence v Dunajskej Lužnej

Najde sa niekto, kto tu kupil byt?
Odpovedať
1
2
31
Ano najde :DD
Odpovedať
Kde presne majú tie domy stáť? Píšu, že blízo križovatky na Košariská, ale tam nie je žiadne voľné miesto na stavbu. A zaujímavé, že tie domy ešte nemajú ani základy a tie horné byty s terasou sú už predané, či rezervované.
Odpovedať
ma to byt hned prva odbocka v DL, bude to za cintorinom @estera28
Odpovedať
@quickr jeej, tak budeme asi susedia ;-) v ktorom dome budete? A ci B?
Odpovedať
ahojte aj my sa tam chystáme bývať,už sa tam teším
Odpovedať
@silvis ahooj. a uz mate teda kupeny byt? v A ci B? my mame rezervovany v A.
Odpovedať
@biene ahoj my máme rezervovaný v B s predzahradkou
Odpovedať
@silvis tak super. len keby sa uz konecne oteplilo a zacali stavat, nech je to co najskor hotove..
Odpovedať
no veru ale snad kazdu chvilu zacnu.kolko izbovy byt budete mat?
Odpovedať
@silvis konecne trojizbovy. uz sa nevieme dockat
Odpovedať
super,mozem sa ta opytat nieco v IP?
Odpovedať
@silvis noo, skus
Odpovedať
Článok sa načítava...
a to má byť akože v tichom prostredí? asi mysleli ten cintorín :-D , ale hneď za ním je rušná hlavná cesta :-|
Odpovedať
@estera28 my sme sa tam boli pozriet osobne. ano, hned vedla hlavnej cesty je cintorin, za nim bude velke parkovisko a za parkoviskom zacnu dva rady bytoviek. takze cesta hlavna je daleko. ale samozrejme aj okolo bytoviek budu male komunikacie... ved komu sa nepaci, nech tam byt nekupuje.
Odpovedať
@biene takže to nebude medzi tými radovkami a cintorínom, ale vedľa tých radoviek, popri vetrolame smerom dozadu, kolmo na cestu? My bývame kúsok odtiaľ, byt so záhradou, ale zrejme ho budeme musieť predať a kúpiť niečo lacnejšie, preto sa zaujímam.
Odpovedať
@estera28 je to na tomto miest ako si pisala - medzi cintorinom a radovkami.
Odpovedať
Profilova fotka
ja tam budem byvat so Silvis.....tak snad susedia budu super....hlavne nech to postavia.....
Odpovedať
Ale to je veľmi blízko cesty, neviem, ja by som pri hlavnej ceste bývať nechcela, a ako som čítala, plánujú tam postaviť až 12 bytových domov, tj asi aj ďalej od cesty, včera som sa tam bola pozrieť a ešte nie je ani pozemok vyznačený, zatiaľ nič nenasvedčuje, žeby sa tam malo stavať.
Odpovedať
pozemok je oploteny, neviem ako inak ma byt vyznaceny. a my budeme mat bytovku az pri tych radovkach, takze medzi nami a cestou bude bytovka, parkovisko a cintorin. nemyslim, ze je to blizko. ale ved kazdy ma iny nazor.
Odpovedať
@biene mám dojem, akoby sme každá hovorili o inom, cintorín je tesne pri ceste za ním je asi 50 m pole, ktoré nie je nijak oplotené a potom sú hneď radovky, a na ten úzky pozemok chcú natlačiť dva rady bytoviek, cestu a parkovisko? No, zbohom, chudáci v tých radovkách :-S a vy si asi budete so susedmi pozerať do taniera.
Odpovedať
a v tých radovkách sa už asi sťažovali, lebo v uznesení zo zasadnutia OZ je návrh na zmenu dispozičného riešenie a počet bytov, ale návrh bol stiahnutý, tak sa asi nič meniť nebude.
Odpovedať
@estera28 nehovorime o inom. hadam si pozerat do taniera nebudeme, lebo podla mamy, ktora je na stranke DL este medzi nasou bytovkou a radovkami bude cesta. a ked sme tam boli my, bol pozemok oploten. teda neviem, ci cely, ale zo strany jak je dom kultury, bol plot aj s tabulkou. No, mozno sa stazovali. tak prinajhorsom sa stavat nebue. svet sa nezruti.
Odpovedať
@estera28 v uzneseni sa riesi parkovisko.. ale ved uvidime. a pole je ma asi 100m. cca 30m parkovisko a zvysok bytovky. ale ved ked chces info, tak sa pytaj v centrumbyvania. oni ti isto odpovedia na vsetky otazky.
Odpovedať
no ale cena je celkom dobrá, tak to hádam dopadne dobre, veľa šťastia :-)
Odpovedať
@biene Sorry ze tak neskoro... my sme kupili 3 izbak v A na druhom poschodi :DD
Odpovedať
@estera28 nestresuj vsetko je v poriadku... sa chodte pozriet do rusoviec... behom 6 mesiacov na pozemku kde neboloi ani siete vyrastli bytove domy aj s podzemnymi garazami a tu budu len jednooduche zaklady a navyse ludia ktori kupili uz svoje vedia. Toto nejde stavat SRO-čka spoza rohu, ktora vyzbiera prachy a krachne, ale tatra banka, teda dcérska spoločnosť tatra banky
Odpovedať
@marcos6143 zajdeme na pivo potom ;-)
Odpovedať
@quickr Jej,my mame trojizbak v A na prvom, tak budete nad nami asi - dufam, ze nebudete buchotat ;-) A napivo poslem s Vami aj manzela, nech sa vyvetra ;-)
Odpovedať
@biene spravne spravne... :-) no s tym buchotanim neviem z obyvacky chcem robit posilnovnu :-p srandujem alesem tam Vas mozno vytopime :-D
Odpovedať
@quickr telocvicna bude fajn a my budeme mat v byte jedno velke detske ihrisko, kedze mame drobca, takze ti pod nami sa budu "tesit". Takze v ramci standardu si kupelnu dame len ovakovat a po vytopeni pridete vymalovat - usetrime ;-)
Odpovedať
1
2
31
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?