Stavebníci z Nových Zámkov a okolia

Profilova fotka
:-) treba nieco dodat??? vitam Vas a a nech sa tu stretavame pri dobrých radách, pomoci ako sa vyhnut zlým stavebným firmám a obchodom, alebo ktoré naopak su ako pomoc z neba:-) tak stavebnici z NZ a okolia spojme sa!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D
Odpovedať
1
2
ahoj :-) pridávam sa..kde staviate?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ;-) mozem sa pridať aj ja? zatial sice byvame v okrese NR, no za par mesiacov (dufam) sa prestahujeme do okresu NZ ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj kocky :-) mame pozemok sice nie priamo v nz ale 12km od Nz, a stavat este nezaciname tak celkom aj ked projekt uz mame vybrati ;-) ale momentalne sme vo faze "zhomazdovania" majetku :-D :-D :-D zarabame peniaze na ten nas vysnevý domček 8-) a vy ako?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. :-) My zatial nestaviame, len sa obzerame a velmi radi by sme raz mali nas vysnivany domcek. Vobec nemusi byt velky, len nech ja nas a nech je tam klud.
Odpovedať
Profilova fotka
my staviame uz pomaly rok, a dufam, ze sa coskoro dostaneme do ciela a potom sa budem musiet prestahovat z NR do NZ okresu. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte zámčanky,kedže nemôžem už písať na ms do fora,ale tu ano,tak sa sem asi presťahujem ;-) aj kvôli tomu,lebo tento rok aj my by sme chceli-musíme začať so stavbou nášho domčeka...
Odpovedať
ahojte my sme kupili byt v NZ a chystame sa ho prerobit..len je problem najst ludi ktori by tu prerabku zvladli hmm ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
cafte stavitelia v nz a okolii tak my uz uspesne mame pzemcok v okoli nz, este ho chceme trochu rozsirit nech je to peknych 8arov, poriesit niejake vecicky a mozeme stavat :-D chystate tu niekno montovany domcek? my stale zvazujeme pre a proti. Jednoznacne a najvacsie pre je rychlost.......zbytok :-|
Odpovedať
Profilova fotka
bubovci--- potesime sa ak sa potom podelite o skusenosti s nami :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
cafte tak velmi to tu nekvitne :-|
Odpovedať
skoda, mohli by sme si radit navzajom... my sme kupili tehlovy byt v 4bytovke, ale treba vsetko opravit..tak riesime vsetko co sa da..podlahy, steny, elektrinu, vodu, kurenie, okna..kompletka..zle pomysliet ;-) len dufam ze sa to vsetko podari hmm..
Odpovedať
bubovci28 ..my teda montovany domcek nechystame hmm..ale snad sa nejaki ludia z okolia pridaju mate pozemok daleko od nz?
Odpovedať
Článok sa načítava...
nikto nic?
Odpovedať
Profilova fotka
ingol21 • 20. jan 2008 o 15:57 ahojte, neviete kto predáva starý rodinný dom v okolí Nových Zámkov? eli77 • 21. jan 2008 o 09:26 ahojky ingol aj my zhaname v okoli zamkov starsi dom. Najprv sme skusali realitku...ziadna slava. Potom inzeraty a net tiez nic. no a teraz sme sa rozhodli ze asi obehneme dediny a opytame sa priamo tam ci nie je nieco na predaj. a kde presne by ste ten dom chceli? a do akej sumy? renika • 21. jan 2008 o 10:47 ingol, eli a ako ďaleko od NZ by to malo byť? eli77 • 21. jan 2008 o 10:59 ahoj renika...v podstate je to jedno...len nech to nie je v strede dediny..najlepsie by pre nas bolo tak trosku na polosamote, a aby malo velku zahradu. ingol21 • 21. jan 2008 o 21:36 ahojte kočky,mohlo by to byť Palárikovo,Bánov...okr.Nové Zámky ...cca 500 000Sk.A hlavne neprerobený, mám šikovného manžela . A musíme predaj aj byt.. eli77 • 22. jan 2008 o 08:05 ahoj...my sme tiez zhanali najprv v tychto dedinach ale tam za tuto cenu je to takmer nemozne Palarikovo sa nam velmi paci, dokonca sme uz boli pozriet jeden dom je pekny ale za 900tisic, co je pre nas velmi vela. Tak zhaname dom aj v inych dedinach iked by boli trosku dalej. Renika momentalne mame auto v servise ale ked ho dokoncia mohli by sme prist pozriet ten dom co si spominala? My tiez hladame neprerobeny. A este sa chcem spytat ci tam mate skolu? mam totiz dvoch skolakov a rocne dievcatko
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, neviete o nejakej dobrej betonarke s dobrymi cenami v okoli Surian? Tiez by som chcela zistit ci sa s nimi da vyjednat aj lepsia cena za beton do zakladov.Dakujem za odpovede :-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute ;-) tak my sme začali s prestavbou 3 izbovej bytovky, preburali sme stenua z mini detskej sme spravili kraaasne velku kuchynu s obyvackou :-D :-D :-D vymenili sme uz ustredne kurenie a vododinštalaciu všetko natiahli nove trubky :-D teda nie my ale ti co sa vyznaju ;-) ošklbali steny až na tehli a teraz nam murari tahaju komplet nove steny, bola tam plesen tak na to nezabera nic a tak sme sa rozhodli ze ked uz prestavba tak poriadna :-D aj beton davame novy aby bolo rovnaka podlaha vsade, a budeme znizovat strop tiež nech nevykurujeme zbytočne hore vzduch a aby som nezabudla aj elektriku sme komplet vymenili...tak mile baby a chlapi kto ma zaujem o neake kontakty mama aktuálne ceny a známosti ;-) :-) do IP poslem co chcete p.s. zopár zlých skuseností zato bolo: zistila som po prebrati bytu že napriek tomu, že tam nie je žiaden spotrebič sa mi točia hodiny elektricke a elektrikar mi to pozrel a mali sme na čierno napojeneho suseda, odpojili sme ho, mal tam naviazany bojler...no hanba ked uz takto ludia špekuluju,nie :-S 8-( dala som si doniesť kontajner na odpad a další sused v tej chvili začal "upratovať" svoju časť pivnice a pravdaže bez slova nahadzal svoje smeti do nasho "plateneho" kontajnera, tak som mu ich bez slova vyložila a tvrdo ho odignorovala, akože nie som "smetiar sponzor" :-S
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Skoda, ze nie je vela ludi v tejto teme, zatial. :-) My napokon mozno kupime dom v Palarikove, vyzera to byt celkom pekna, sympaticka dedina.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ja by som najradsej chcela byt s stvorbytovke, lebo tam je aj kustik pozemku. ale cenovo to vyjde ako samostatny rodinny dom, takze podla mna sa to neoplati :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, poradite mi prosim nejaku dobru firmu ktora sa zaobera eurooknami v okoli NZ? Za kazdy tip dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte....tak my sme tento rok dokoncili 2 rocnu prestavbu (zburanie + novostavba) nasho domceku v NZ---kolaudacia planovana na januar 2009....ak chcete nejake rady, kludne sa ozvite....
Odpovedať
Ahojte, viem, ze moj prispevok by mal ist skor do rubriky Prenajom/Podnajom ,ale kedze patrim do NZ a okolie :-) , tak skusim najskor tu. Byvam v rodinnom dome a ak by mal niekto zaujem, viem dat do prenajmu jednu samostatnu, pripadne dve velke prepojene izby (+ spolocna kupelka, wc, kuchyna, chodba, dvor). Aj kratkodobo. Najlepsie by bolo, keby sa nasla nejaka zena, pripadne aj s dietatom. V pripade zaujmu mi mozete pisat aj priamo do IP.
Odpovedať
ahojte, hodne dlho som sa sem nedostala, zial nie mojou vinou :-( nasa prestavba pokracuje, ale velmi pomalicky..vdaka murarovi :-| ale dufam ze uz finishujeme... inak, nas byt v stvorbytovke sme kompletne prerobili, vyhodili stare podlahy a dali tam beton /bola tam skvara,piesok atd/, vyburali priecky, a zmenili umiestnenie izieb, znizili strop, vymenili okna, menili elektroinstalaciu, miesto gamatiek dali radiatory a kotol, aj nove potrubie na vodu v byte..kompletka...teraz cakame, kedy nam murar spravi kupelnu..a kuchynu, myslim tu na dlazbu a obkladacky..uz sa tesim az to bude hotove.. takze ak niekto potrebuje nejake rady, kontakty, tiez rada pomozem.. 8-)
Odpovedať
jee ludia my sme strasne dopadli..mali sme murara ktory sice robil pekne ale hrozne pomaly :-| no a dnes nam zavolal ze konci lebo ma lepsiu zakazku bla bla bla..popritom uz mesiac sa tam riadne neukazal, a par veci nam aj pobabral..dnes hrozne nervy sme mali..fakt hrozne ]-( takze uz viem murara ktoreho fakt nemozno odporucit, je priamo z NZ..takze teraz na byt pozyvame dalsich murarov, nech daju cenove ponuky, snad da niekto prijatelnu ponuku a dorobi to tam..ach jaj, drzte palce.. PS: pise sem este niekto? 8-)
Odpovedať
Ahojte, chcem sa vas popytat na dobrych remeselnikov z okolia Novych Zamkov, Surian, Sali...popripade slusnu firmu, ktora nezoderie aj z koze. Zhanam momentalne do palarikova sadrokartonara, potom budem potrebovat koli pristavbe, ktoru planujem na jar aj info, kde zohnat" lacny" beton do zakladov / budem robit taku menskiu pristavbu /predchodbu, kotolnu,a take 2 miestnosti, asi ako komora. popripade kde ste zohnali tvarnice /ci uz Porfix alebo ine/, a tiez murarov ... Diky!
Odpovedať
Ahojte. Neviete poradit nejakeho dobreho obkladaca? Potrebujeme oblozit kupelne, polozit dlazbu v chodbe a tiez v kuchyni.
Odpovedať
ahooojte pridavam sa k vám... viem poradit obkladača...cez IP
Odpovedať
Profilova fotka
Ak potrebujete ja mam tiez 2 cisla na obkladacov, piste mi rp,papa :-)
Odpovedať
ahojte kocky.ak mozem, pridam sa aj ja.sice tu uz dlhsie nikto nebol, aj tak niecim prispejem.ako som citala, dve ste spominali Palarikovo, tak ak nieco chcete vediet, kludne mi napiste, byvam tam uz 24 rokov, rada poradim. my sme s domcekom vo faze-ist si po peniaze a vyplatit pozemok a firme dat zalohu.rozhodli sme sa pre montovany domcek, kanadsky, bude nam ho robit firma tectum novum.budu nam robit len hrubu stavbu, subdodavky nechceme, pretoze je dobre firmy si preverit, a mame aj kopu znamych. vsetkym vam drzim palceky, aby sa vam podarilo naplnit svoje sny. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
halooo baby ste tu? :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte..keby ste potrebovali pomoc pri prerábke bytu,alebo R.D tak vám rád pomožem.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?