Mesto Vráble

Profilova fotka
Ahojte! Viem,že veľa kočiek chodí na stránky MS a MK,majú svoje témy,ale tu som nenašla samostatnú tému "Vráble".Tak ju práve začínam... kto býva vo Vrábľoch veľmi dobre vie,ako rýchlo vzrástli ceny bytov a pozemkov.Chcem sa spýtať ako ste na tom vy ostatné baby z Vrábľov (Vrábel?) s bývaním.
Odpovedať
Ahoj Klauduska, nie som Vrábelčanka, ale budem v okolí stavať asi sa začne až na jar /možno už aj teraz/ právoplatné stavebné mám od dnes. Pozerám že si z Nitry, ja tiež i keď nie som Tvoj ročník, možno Tvojich rodičov. Dúfam že sa mi bude dobre bývať a teším sa na to.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj jenny, nie som priamo z NR,Vráble sú vlastne okres Nitra. A kde v okolí budeš stavať?Stavebné si vybavovala na úrade vo Vrábľoch?Ja tam totiž robím.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja nebývam vo Vrábľoch ale strávila som tam svoje "mládí" :-N ale chystáme sa bývať síce nie v meste, ale nedaleko.
Odpovedať
Profilova fotka
jachin...v nejakej vedľajšej dedine?
Odpovedať
Profilova fotka
takmer.
Odpovedať
stavebné som vybavovala vo Vrábľoch, stavať budem v Babindole. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
jenny...tak to sme sa mozno aj videli ;-) Na Babindole?Nooo,to je veru kusok... A aky budete stavat-bungalow ci poschodovy?Aky mate rozpocet?
Odpovedať
Domík bude podkrovný nie veľký, dolu obyvačka s kuchyňou - otvorený priestor + 1 izba, komora/šatník, kúpelka spolu s WC, hore 2 izby a veľká kúpelka, rozpočet vychádza aj s komplet napojením na siete 3mil aj niečo. Tá obec sa mi zdá veľmi kľudná a tichá, myslím že budem spokojná. Hľadám kľud a pokoj a kúsok záhradky, toto miesto mi spĺňa moje požiadavky. Mám deti odrastené, bude miesta dosť aj keď sa budú chceť vrátiť, prípadne prídu vnúčiky :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No,znie to dobre,uz len spokojne byvat... 8-) Babindol a vcelku pekna dedinka,paci sa mi viac ako Klasov.Ten rozpocet-no,na nas by to bolo vela... Ak by sme raz stavali,tak sa nam paci bungalow 68 od prodomu.to je nas favorit x-) x-) x-)
Odpovedať
Ten bungalov je pekný, ale vychádza dosť draho. Ja som tiež chcela bungalov, ale bol by veľký, ak by mal mať všetko čo chcem- a pozemok mám iba 7á, tak som ho nechcela celý zastavať a navyše je pomerne úzky. Ale som spokojná. 8-)
Odpovedať
éééééééééj sorry - pozerala som bungalov 66 - tak ten je naozaj nepomerne drahší. Tá 68 je pekná 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zatial sa nam paci ta 68,ale ktovie,kym mozno raz budeme stavat,tak sa to zmeni.... Uz sme pozerali aj poschodove,lebo svokrovci maju pozemok s takym starym domom tu vo Vrabloch a tak sme rozmyslali,ze mozno raz aj tam by sme mohli stavat-tak tam by sme museli volit urcite domcek do vysky,bo je to tiez uzky pozemok :-| Ten ma dokonca iba 5arov... :-| Vo Vrabloch sa konecne zacali robit pozemky-a to na viniciach-nie je to bohvieco,ale aspon pre tych,ktori mali velky zaujem o domcek a nemali kde stavat......
Odpovedať
Článok sa načítava...
klauduska, a kedy budu pozemky k dispozícii na predaj.... kedze pracujes na msu, mas určite väčší prehlad... nevies mi náhodou poradiť nejaky schopný pozemok pripadne aj s domom vo vrábloch? hlinikova nieeeeeee
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj tamia, prepac,dlhsie som tu nebola..... :-| Pozemkov je vo Vrabloch teraz velmi malo,jedine co sa teraz rozbieha su uz vyssie spominane vinice,kde bude cca 90 stavebnych pozemkov.Inak asi skor zozenies na Dycke alebo Ohaji aj s domcekom...Viac poradit neviem... No,mame to s tym byvanim tazke,vobec nieco najst a hlavne cenovo dostupne..... :-|
Odpovedať
hmm, klauduska, maš pravdu.... dyčka alebo ohaj to nie je to čo by som chcela... tak zatial stale cakame a kedy budu k dispizíícii tie pozemky na "viniciach"??
Odpovedať
Profilova fotka
Prepac,bola som cely mesiac mimo mesta a teda aj PC. Tie pozemky su zatial v takom stadiu,ze sa schvalovali zmeny a doplnky Uzemneho planu a vsetky daslie papierovacky okolo toho,aby to tam vlastne mohlo byt a ak to bude a nebude s tym ziaden problem,tak tento rok by sa robila infrastruktura. Ak by si potrebovala konkretnejsie info a cislo napr. na pana,ktory to robi,napis mi do IP. ;-)
Odpovedať
Ahojte baby. Ja nie som z Vrablov, ale kusok odtial. Nepoznate nejakeho sikovneho obkladača? Potrebovali by sme oblozit obe kupelne, polozit dlazbu do kuchyne a chodby. Kludne mi napiste do spravy. Vdaka.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@lentilienka je to este aktualne???ak ano,napis mi a ja ti dohodim... ;-)
Odpovedať
@klauduska Ahoj. Nie. Už to nieje aktuálne. Už sme to všetko vyriešili.
Odpovedať
Ale inak ked už sme takto začali kecať. Neviete kde sa dá zohnať nejaká pekná dlažba alebo kamen na terasu a chodníky?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?