Kto kupuje byt v polyfunkčnom dome Glavica v devinskej Novej Vsi?

Zdravim! Najde sa niekto, kto kupuje byt v polyfunkcnom dome GLAVICA v Devinskej Novej Vsi?
Odpovedať
1
2
11
Ahoj. Ano. Ja som jedna z kupujúcich..
Odpovedať
Ahoj! Uz som myslel, ze sa nikto nenajde :) Kupujes holobyt ci si ho nechavas dorabat na kluc? Bola si tam teraz niekedy? Lebo, co som to ja videl naposledy (cca pred dvomi tyzdnami), tak to vyzeralo, ze by to snad mohli odovzdavat aj skor, ako koncom aprila.
Odpovedať
Ahoj.Kupujem holobyt.Kolaudácia má byť vraj už 15. marca. Uvidíme či sa im to podarí.
Odpovedať
Fakt tak skoro? Nebol som tu dlhsie, no ale vsak 15. marca je zajtra :) A o nicom zatial neviem... Odkial mas info?
Odpovedať
Manžel bol na stavbe. Kolaudácia je nahlásená na obecnom úrade na 15. 3.Už záleží len na nich.
Odpovedať
Hm, tak to je sranda... Fakt som cakal, ze to bude podla povodneho planu az na konci aprila... To aby som sa fakt aj rozhybal so zariadovanim :) Ale z realitky, resp. od developera vas nikto nekontaktoval, ze sa uz kolauduje, ze?
Odpovedať
Ešte nás nekontaktovali. To urobia až ked kolaudácia prebehne v poriadku. Som zvedavá ,či to bude na prvý krát.
Odpovedať
To som aj zvedavy... Ale kedze som aj tak nepocital s tym, ze to bude tak skoro, mozu ma len prekvapit :)
Odpovedať
A bol som teraz na stranke a vyzera, ze vsetky byty su predane, resp. posedne dva su rezervovane. Len tie nebytove priestory sa tvaria stale ako volne, tak som zvedavy, co tam bude...
Odpovedať
oprava:kolaudácia nebola 15.3,mali sme zlé info od stavbyvedúceho. Podla investora bude ak nebudú komplikácie niekedy v apríli.
Odpovedať
aha, tak predsa :) hned sa mi to nezdalo. Takze hadam dodrzia ten termin na konci aprila.. vsak uvidime
Odpovedať
Caute, ja som tam tiez kupil byt.. Neviete nieco nove o kolaudacii? Ja akurat viem ze to chceli robit na 3 fazy. Kazdu chilu by to malo zevraj byt...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Vitam noveho clena! Teda vlastne suseda:) Snad sa nam to postupne rozrastie... Viac hlav, viac rozumu :) Vcera rano tam bola priatelka: priestor je uzavrety, robotnici uz nerobili, teren upraveny, parkovacie miesta ocislovane... Na prvy pohlad to vyzera, ze sa caka uz na kolauduaciu. Tak snad to vsetko prebehne co najskor a hladko
Odpovedať
ahojte susedia, len pre upresnenie, kolaudacia bola len pre exterier a nedopadla dobre, pretoze odkvapy zo strechy vyustuju presne na chodnik ( cesta oznacena prechodom pre chodcov) nie je tam ziaden odvodnovaci kanal. Uz len cakam ako nam to tam rozrypu.
Odpovedať
No... ako tak pozeram fotky, s tym odvapom moze byt fakt problem... Nechapem, ako je mozne, ze na to nemysleli. Mas aj nejake dalsie info? Musia tam ten kanal dorobit? A az potom im to dovolia skolaudovat? Prikladam foto jedneho z odkvapov:
Odpovedať
Dobrý deň susedia, som tiež jednou z kupujúcich. Chcem sa opýtať, či máte nejaké bližšie informácie ohľadom toho, kedy môžeme rátať s kľúčmi od bytu a kedy plánujete úpravu interiérov (kúpelňa..), alebo či už niekto z vás aj začal? Ďakujem.
Odpovedať
A dalsi sused:-)Mate niekto najnovsie info? ja som od developera dostal avizo ze kolaudacia ma byt v polovici aprila....
Odpovedať
@vlakba Bola som vcera v realitke a vraveli mi, ze kolaudacia postupne prebieha, nieco uz prebehlo a nieco este nie, zatial tusim kolauduju iba exteriery.. Nevedeli mi povedat, kedy to uz bude sfinalizovane... Uvidime..
Odpovedať
Helou Helou. Ako som ja informovaný tak kolaudácia bude 12.04 a 15.04. Ak všetko dobre dopadne od 18.04 by pustili ludí ktorý majú svojich workerov aby si začali dokončavať veci nakoľko komisia sa tam už neukáźe. Bol som tam naposledy 03.04 bol tam jeden chlapík ktorý niečo tmelil. Priestory sa vetrali. Keby niekto moc chcel a nevedel by zohnať dám kontakt na roznych ludí čo mám na dokončenie bytu. see ya
Odpovedať
@jakuub good news:-)
Odpovedať
Aj jam info ze kolaudacia bude 12. a 14.4. 2011. Co sa tyka exterieru tak investor sa nejako nepusta do opravy alebo vybudovania odvodnovacich kanalov. Pre nas obyvatelov to bude znamenat ze ak naprsi a nasledne voda zamrzne tak mame klzacku a este aj dole kopec cesta spolocna s chodnikom, t.j. chodci ,auta ,mamicky s kocikami na lade dole svahom - nic prijemne a velmi nebezpecne.
Odpovedať
Zopar bytov ma uz dlazby a parkety so sanitou v kupelni a WC
Odpovedať
Ked budete preberat byty , vsimajte si aj spolocne priestory napr. nedovymalovane steny / flaky, spinave okna, ramy zvnutra / zvonku. Lebo ak to preberieme cvakame si to sami. Som zvedavy na spravcu kto bude.
Odpovedať
ahojte, sme vasi dalsi susedia :-) . prekvapili nas problemy s odkvapmi, dufame, ze sa to da do poriadku. aj my sme dostali info od developera, ze kolaudacia ma prebehnut v polovici aprila
Odpovedať
inak som zvedavy ako to bude s verejnym osvetlenim. Instalovane tam je, ale aj ked tam je LIDL, celu zimu sa nesvietilo. Dufam, ze to bolo len kvoli setreniu a ked tam budu byvat ludia, tak nam to zapnu.
Odpovedať
čaute susedia :) bola som si pozrieť svoj bytík a s poľutovaním musím povedať, že mám neskutočne krivé steny :( dúfam, že to narovnajú... čo myslíte?
Odpovedať
@xxdankaxx Ja si myslím, že tak ako bolo povedané si musíme skontrolovať aj vnútorné priestory bytov ako aj spoločné priestory. V prípade, že sa vyskytujú chyby "ako sú krivé steny" ktoré boli spôsobené na strane developera treba trvať na odstránení závad pred prevzatím resp. v prípade že sa skryté závady objavia aj neskôr tak formou reklamácie u predávajúceho. Ja som bol pozreť na svoj byt a steny sú v poriadku. Zrejme sa jedná len o individuálne prípady. Neviem teda ak ostatný.
Odpovedať
@jakuub ďakujem za odpoveď. Náhodou neviete ako to vyzerá s kolaudáciou? kedy budeme mať kľúče a kedy sa budú preberať byty? ďakujem
Odpovedať
@jakuub Obhliadku vam umoznil predavajuci?
Odpovedať
My mame v byte steny rovne, vsetko OK, dufam ze od piatku zacnu odovzdavat byty
Odpovedať
1
2
11
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?