Kto kúpil dom v Stupave časť Dúbravy juh?

ahojte, hladam buducich susedov, co kupili dom v radovej zastavbe v Stupave...rada by som si vymenila zazitky a nazory ;-)
Odpovedať
ahoj julkas, my sme sice este dom nekupili, ale mame to v plane, pozerali sme aj Stupavu-Dubravy, budem velmi rada, ak mi povies tvoje skusenosti s firmou a s celym priebehom kupy.
Odpovedať
Ahoj Kajo, no ak mam byt uprimna, keby sme vedeli, ako dlho im potrva dom dokoncit, urcite by sme sa rozhodli pre holodom :-D Robi to vychodniarska firma, nic proti vychodniarom, ale kvalita a rychlost ich prace je na zaplakanie...chyba tam manazment na stavbe, ludovo povedane - prava ruka nevie, co robi lava.. :-S Okenari z vychodu neboli schopni 4 mesiace prist vymenit nam nespravny svetlik a okna + dodat chybajuce sklo v dvojkridlovom kuchynskom okne..ked prisli, svetlik vymenili, ale do kuch. okna k priehladnemu sklu dodali druhe z dubovej kory :-D Co dodat? Ak sa rozhodnete pre kupu, urcite holodom. Prostredie sa nam tam velmi paci, planujeme si tam vysadit pri dome ihlicnany a velmi sa tesime, kedy sa uz kooonecne nastahujeme :-) Povodny plan bol dokoncenie do konca jula (hahaha) :-)
Odpovedať
ahojte, ja som seseda Julkas. ona zazitky so stavebnou firmou napisala velmi diplomaticky. suhlasim...chodte do holodomu. aj my sa uz velmi tesime, ak sa toho v zdravi dozijeme....nase nervy sa uz totiz otriasaju v zakladoch. ale zda sa, ze budeme mat milych susedov a hned vedla, ako moj priatel hovori...brutalny les :-) , takze HURA DO TOHO. m.
Odpovedať
Diky Mata za prispevok, potesila si ma :-D Zajtra mame na dome upratovaciu brigadu,hadam tam nepomrzneme :-) Pekny vikend
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte, mám zálusk na posledný voľný Céčkový domček (145 tis. €)... Chcem sa preto opýtat, aké máte skúsenosti s bývaním... Isli by ste do toho za tu cenu este raz?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
My sme sa prestahovali do Stupavy asi pred dvoma- troma mesiacmi a cakali nas tu len same prekvapenia..popraskane steny takmer vsetkych izbach okrem jednej (zatial), zatecene stropy, namiesto tehal pouzita pena, pri uprave zahrady sme vyhrabali plastove flase, kusy tehal, plachty a pod.. Ked aj poprosime o opravu, dockame sa jej az po dlhej dobe, co im to prizvukujeme dennodenne.. Pevny termin sa tazko dohodne.. Boli sme druhi, co sme podpisali zmluvu, mali sme sa stahovat vraj uz na Silvestra 2008. Nie je vsak dovod sa nad tym pozastavovat, hlavne ked ich clovek vidi cely den postavat pred domami, zatial co dvaja sa snazia opravit, co niekto iny pokazil. Domy mali byt povodne dalej od seba postavene, podla jednej internetovej stranky, malo dokonca Ich architektonické riešenie umožňovat úplné rodinné súkromie, o com by sa dalo dost polemizovat, kedze vidime susedom oproti rovno do spalni.. V tychto dnoch nam opravuju dve spalne, kupelku, koncom juna zas kuchynu a obyvacku.Nie su schopni anie len si zobrat vlastne naradie..Skoda toho, ze sa este stale stavia. Otrasmi nam popraskali kachlicky..A nielenze prideme o vsetky nervy, ale nemozeme si este naplno vychutnat novy domcek so vsetkymi kladmi aj zapormi..Zatial prevladaju tie zapory, pevne vsak verim, ze casom budu prevladat hlavne tie klady.
Odpovedať
ahojte všetci, ktorí ste si kúpili dom v Stupave Dubravy Juh. Nehnevajte sa, že som sa sem tak votrela, ale keby ste potrebovali do Vašich holodomov zariadenie, ako obklady, dlažby, sanitu a ostatné vybavenie môžete navštíviť našu predajňu s týmto sortimentom, ktorá sa nachádza v Stupave na Hviezdoslavovej ulici 46. Tešíme sa na Vás
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
hlavne nedodržali stavebné normy, so susedmi sa cez stenu počujete a aj si rozumiete. je to až také zlé, že nie je možne ani použiť štandardné riešenie predstenou s izolačnou vlnou. radšej sa tomuto projektu vyhnúť oblúkom. pozri http://bsinvest.cekuj.net/.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?