Bývanie na Terase v Košiciach

Ahojte, mám otázku ohľadom bývania na Terase, presnejšie okolie ulíc Pokroku a Výstavby. Máte niekto nejaké info ohľadom nejakých plánov, čo sa týka doteraz nedotknutého ihriska na ul. Pokroku? Má sa tam niečo stavať? Na Pokroku sa za posledných pár mesiacov predáva už 5. byt, čo nám príde trošku zvláštne a neradi by sme kúpili mačku vo vreci.
Odpovedať
@kirik83 na terase mas urad tak sa zajdi spytat.
Odpovedať
Územný plán mesta je verejne dostupný.
Odpovedať
@zita19 viem, ale to je jedna vec a plany developerov druha. uzemny plan je platny len na urcite obdobie @jozefsv predpokladam, ze na urade to tiez len tak hocikomu nepovedia. mozno o tom ani sami nevedia
Odpovedať
@kirik83 obec, pripadne mestska cast sa vyjadruje k investicnym zamerom k uzemnemu konaniu takze vacsinou o tom vedia skor ako stavebny urad. Ked uz je podane uzemko tak to stavebny urad aj mestska cast oznamuje verejnou vyhlaskou. Takze mas pravo dostat informaciu dokonca v urcitu dobu aj nahladnut do projektu. Ked je projekt vacsi tak sa posudzuje eia a vies to nast cez enviroportal a tam vacsinou je aj nieco z pd. Kazdopadne ked sa opytas mestskej casti tak ked vedia o tom tak by ti mali dat odpoved.
Odpovedať
@kirik83 jasne ze povedia, ved mas podla zakona narok vediet vsetko co sa spytas. Dokonca s pisomnym stanoviskom. Ak je v uzemnom plane na xy rokov zamer ze to nie je pozemok na ibv alebo komerciu tak sotva tam niekto nieco postavi len tak. To je na dlhe lakte. Ked uz tak si zisti komu pozemok podla parcely patri a budes vediet viac. Ked firme tak nikto nevie co za roky bude,ale postavit napr bytkve domy na ihrisku nie je len tak.
Odpovedať
nahodou sa mi podarilo zistit, ze sa tam planuje stavat atleticky stadion. takze pre nas to znamena stop.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?