Ako sa vám žije v Dunajskej Lužnej?

Ahojte, je tu niekto z Dunajskej Luznej? Sme s manzelom pred podpisom zmluvy na pozemok, tak dufam, ze nam to nic neprekazi a budeme sa casom tesit novemu domceku :-) Ako sa vam v D.L. zije?
Odpovedať
1
2
20
ahoj, my s mazelom sme tam kupili pozemok pred rokom, a mozno tak do dvoch mesiacov by sme sa mohli stahovat:) Takze zatial neviem povedat ako sa tam zije, ale celkom sa tam uz aj tesime, kedze podnajmu v BA uz mame dost:) Viem akurat, ze ta doprava rano a poobede je cez tyzden taka aka je - teda zapchy, ale tu v okoli BA to aj tak inak nevidim.. Ale myslim, ze lepsie postavit dom ako investovat peniaze to stareho panelakoveho bytu v BA... Viem, ze je tam aj skolka, ZS, doktori (detsky, pre dospelych - fajn doktorka, mam uz u nej kartu, dalej zubar, gynekolog dokonca..) Viac neviem:) - a je odtial kusok (fakt par minut) na Kosariska - kde sa da v lete super kupat - takze uvidime, ako sa tam bude byvat:)
Odpovedať
ahojte komunikaciu luzna najdete po d dunajska luzna ozvi sa http://www.modrykonik.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, preco temu dunajska luzna ozvi sa nemozem najst normalne v regionoch, iba cez tento link?? dakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
my zaciname o par mesiacov stavat v casti Nove Kosariska, za jazerom najde sa tu niekto kto tam tiez planuje stavat, resp. stavia abo ma uz hotovo? :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Berusska nam sa stavia dom blizko kosarisk, je to radovka, a mali by sme byt nastahovani snad do konca roka.. mozno aj skor..
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, nam sa tiez stavia dom blizko kosarisk... snad niekedy na jesen bude hotove... akurat ze asi sa tak skoro nebudeme stahovat... zatial zijeme (a hlavne zarabame) v anglicku... a je to pravda ze radsej dom ako stary/novy panelakovy byt... cestovanie nejako predychame... teraz cestujem aj tak vela a da sa tak zit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeanka a samostatny sa vam stavia? alebo radovka?
Odpovedať
Profilova fotka
fiha, to sa mate ze "sa vam stavia" my budeme stavat sami, tak to asi pojde trosku pomalsie.. no uz sa tesiiime, akurat riesime nejake povolenia, elektriku a vodu a od augusta chceme zacat makat na stavbe
Odpovedať
Profilova fotka
berusska tak stavia nam developer.. kedze je to radovka.. tak aspon mame o starost menej.. my nemame cas na to aby sme sami stavali.. je to prilis narocne..
Odpovedať
Profilova fotka
monika2712 ... samostatny ;-) berusska7 ... no sak si za to aj zaplatime :-D a hypo budeme splacat este veeeelmi dlho :-D a na dovolenku v poslednej dobe chodime len "na maltu" (vybavovacky a tak... :-)))
Odpovedať
Profilova fotka
jeanka, mozem sa spytat aka firma vam domcek stavia? budete ho mat komplet na kluc? a co taka "sranda" vyjde cca, kolko si vypytaju za robotu?
Odpovedať
Profilova fotka
berusska7 stavanie na kluc alebo cez nejaku firmu by sme si nemohli dovolit... uz pozemok bol ina palka :-) tak ci tak budeme zadlzeny na vela rokov... cize vybavujeme vsetko cez skupiny zivnostnikov, pripadne majstrov ale zatial by som ziadneho nevedela na 100% doporucit :-D ale tak uz to asi chodi... zazraky necakame, dufame ze domcek nespadne :-D nie... take zle to urcite nie je... nejake tie preslapy uz boli (krivy stop) ale da sa to predychat a dufame ze konecny vysledok bude pekny a hlavne vydrzi vela rokov :-) co taka "sranda" vyjde? dufame ze sa vojdeme do 3 mil (vratane kuchyne a snaaaaad upravy pozemku :-))... kuchynu a obklady/sanitu sme si nevybrali zrovna najlacnejsie tak snad nebudeme musiet ubrat inde....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja tiez dufam ze sa zmestime do 100k eur, to je nas strop :D planujeme robit co najviac veci sami a len na specialitky ako je strecha a elektrika si volat majstrov... pojde to pomalicky, no hadam co-to usetrime... a ak to nepojde, tak este vzdy mozeme potom pohladat niekoho kto to zbucha za nas ;) o zadlzeni ani nehovor, zrovna zaciname riesit uver, tak som zvedava ako to dopadne..
Odpovedať
Profilova fotka
tak to by ste mali zvladnut pokial si nestavate vilu 30x30m a nemate take vysoke naroky na kuchynu/kupelnu ako my :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nas domcek bude kocka, 10x10... na niektore veci narocni sme, ale zase na inych sa da usetrit.. a hlavne zo zaciatku nam bude stacit prizemie, takze aj to ze nebudeme zariadovat poschodie bude myslim velka uspora... vy sa kedy planujete stahovat? my by sme radi buduci rok na Vianoce uz byvali v novom, no uvidime.... do zimy by mala byt hotova hruba stavba a potom na jar sa uvidi ako budeme stihat
Odpovedať
Profilova fotka
berusska7 dom by mal byt dokonceny ten rok ale my osobne sa zatial stahovat nebudeme :-( nemohli by sme si dovolit splacat hypo takze zostavame v anglicku, preckame krizu a potom sa uvidi... budeme musiet prenajat alebo tam prestahujeme rodicov :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, aka je www. adresa tych radoviek co staviete? to by som si preklepla..
Odpovedať
Profilova fotka
junkfood a co si chces preklepavat? mala by si zaujem o tu radovku ci ako to mam chapat? v luznej sa ich stavia neurekom, staci pozriet reality..
Odpovedať
Ahojte, tiez staviame domcek v casti Nove Kosariska,uz finisujeme,mali by sme sa stahovat v Auguste.Ulica sa bude volat Fialkova,je tu niekto z tej oblasti?
Odpovedať
Profilova fotka
Jeeej 5ka25 to je aj nasa.. sme v tych radovkach vzadu oproti bungalovom.. ale nie uplne tie na konci ale tie blizsie co uz sa zatepluju.. a vy mate ktory domcek?
Odpovedať
Monikaaa,fakt vazne????Ved tie radovky su hned oproti nasmu domceku,jediny zatepleny,skoro hotovy,s bordelom vsade okolo :-) Tie radovky este maju daleko k dokonceniu nie?Kedy sa stahujete ? Juuuuj tesiiiim sa,konecne niekto z nasej ulice :-))
Odpovedať
Profilova fotka
myslis bungalov? my by sme sa mali stahovat asi do konca oktobra.. aspon tak slubili ze budu dokoncene.. chodime tam casto pozerat.. tak to je super.. a odkial ste, z BA? stahujes sa s kym, s manzelom?
Odpovedať
waw to je super,to sa stahujeme skoro na rovnako :-) ano ten bungalov je nas :-) Stahujem sa s manzelom a s nasim drobcom.Aj my chodime na dom casto,uz pomaly zariadujeme,vo stvrtok nam uz robia kupelnu,tak dufam ze stiname do augusta Inak ja som tam este nikdy okrem robosov na tych radovkach nikoho nevidela
Odpovedať
Profilova fotka
No my sme tam vacsinou cez vikend alebo tak na vecer, len pozreme na stavbu a ideme prec, akurat teraz v piatok sme tam boli aj rano a aj vnutri lebo sme potrebovali nieco merat.. zariadovat este nemozme, to budeme az ked nam to odovzdaju, ale planujeme sa hned nastahovat, zrejme este aj ked nebude kuchyna.. postel mame, tak to nam musi pre zaciatok stacit :) my sme zatial bezdetni a certsvo zosobaseni a momentalne byvame v Podunajskych v 1 izbovom bytiku a uz sa mooooc tesime.. ta ulicka na mna posobi strasne dobre, je tam klud, krasny vyhlad, proste taka pohodicka tam panuje.. tak si asi budeme kyvat z okna kuchyne! :) no tesim sa ze som tam niekoho objavila...
Odpovedať
no my musime zariadit lebo s malym sa neda ist do nedokonceneho :-) Ja som bola vo vsetkych barakoch naokolo ale vo vasich radovkach nie lebo su oplotene :-) ake je to tam vlastne velke?Ma to 3 spalne alebo kolko? Hihi pokojna ulicka to bude ked vsetci dostavaju :-) zatial mozeme od nas z okna polovat na zajace co mi tam behaju pod oknom :-) My byvame v nasom bytiku v Petrzalke zatial,tiez sa uz tesime na nas 7 arov,to bude zmena oproti jednej izbe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No my mame v podstate 6 izieb a garaz, pozemok 307 m2, malicko ale staci nam to na to co potrebujeme... z jednej izby sme spravili satnik, takze nam ostali 3 spalne hore a jedna hostovska dole, plus dole kuchyna prepojena do obyvacky, komora a mensia kupelka a garaz... takze je to celkom velke, stale pozeram aj na tie velike izby, ze co tam dame.. :)
Odpovedať
Miesta nikdy nieje dost :-) Tesim sa ze sa tam niekedy stretneme :-) My tam chodievame bud doobedu alebo cez vikend. Teraz tam pojdeme vo stvrtok rano niekedy a vy kedy?
Odpovedať
Profilova fotka
tento tyzden neplanujeme zatial... ono sa tam za tyzden toho vela nezmeni :)
Odpovedať
@monika2712 boli sme sa tam dnes pozriet,uz to tam mate vsetko zateplene ;-)
Odpovedať
@monika2712 boli sme sa tam dnes pozriet,uz to tam mate vsetko zateplene ;-)
Odpovedať
1
2
20
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?