Posteľ Hemnes Ikea- skúsenosti

Máte doma? Prosím pozitíva aj negatíva, ak je možné - aký je rozmer tých odkladacích šuplíkov? Vôjde sa tam tenšia perina, vankúš? Plánujem ju do detskej izby. Ďakujem.
Odpovedať
@peanutslm myslis tuto? ak ano tak deti (2 a 5 r.) ich maju cca 6 týždňov a zatial super. Sufliky su velke, mozem premerat. Uz na rozloženej spala aj návšteva (dvaja dospeli) a pochvalovali si spanok ;-)
Odpovedať
Ja tiez odporucam, do jedneho suplika sa v pohode vojde 1 normalna perina a 1 velky vankus alebo 2 male Ikea vankuse. Su fakt obrovske. Spali na nej aj navstevy, je ok, negativa nevidim ziadne.
Odpovedať
Ked spi na nej jeden clovek, tak je super, ale pre dvoch velmi zle spanie. Inac tiez len tie najlepsie skusenosti.
Odpovedať
@citinka ak mi môžeš premerať, tak budem len rada, a super, že si sem dala aj reál fotku, zamilovala som sa do tej postele ešte viac :-) :-) :-) a matrace ste tam aké dávali, tiež z Ikea, sú tam také za 69 a 49€, chcem to pre 3 ročnú dcéru, má ledva 13kg :-)
Odpovedať
inak ako hľadám pre malú postele, natrafila som aj na toto, a moc sa mi to tiež páči, takže zvažujem aj tento variant, čo vy na to?
Odpovedať
@peanutslm suflik je 55x70. Matrace mame tiez z ikea, vola sa myslilm Malvik. Zdal sa nam dobry ked sme ho v obchode "vyskusali". Co sa tyka tej druhej co si dala, tak pre mna poschodova nie, deťom sa to paci, aj moja starsia chcela ale mne sa to zdá nebezpecne. Ja som radsej zvolila variantu kde ked dcéram napr pride navsteva tak sa v pohode vyspia. Zrovna dnes mala kamosku na noc, sme to roztiahli a tešili sa. A este tam mali aj kopec miesta volneho. Takze my sme spokojni. Mladšej dcere (2r) sme tam dali este tu ikea zabranu.
Odpovedať
@peanutslm nám vznikne takáto posteľ keď ju "odpílime" od spodnej..pretože máme poschodovú posteľ a malému vznikne takáto aj s tým spodným priestorom pre deti je to perfektná vec majú tam svoj stan... brlôžtek..skrýšu
Odpovedať
@citinka ahoj ako tu jednopostel prerobis na 2postel? je mi jasne ze vysunutim ale ako "natiahnes" matrac?
Odpovedať
@peanutslm poschodova postel ma jednu nevyhodu - neroztiahnes ju ak treba @eeffka musis mat 2 matrace, ked je postel zlozena, su na sebe, nemali by byt preto extra vysoke, ale my mame len jeden a druhy mame taky iny skladaci, ktory ked je treba postel roztiahnut, prilozime k prvemu matracu, maju ale rovnaku vysku
Odpovedať
@eeffka presne ako hovori stanica. Tu cast v ktorej su sufliky vysunies a na nu polozis druhy matrac. my mame obidva rovnake a ten druhy skladujeme na povale. a vysku matracu nam odporucali nejaky interval cm ale presne kolko to bolo si uz napamatam (nieco sa mi mari ze 12-15cm, ale nechcem zavadzat)
Odpovedať
my ju mame tiez a sme s nou velmi spokojni, sufliky su dostatocne velke. :-) :-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 rokoch
@pallacinka prečo pre dvoch zlé spanie?
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?