Nemáte dáky nápad na komodu do spálne?

Hladam nejaku peknu komodu do spalne, nemate nejaky napad? Mate len cisto so zasuvkami, alebo v nej mate aj normalne dvierka (vlastne ako pribornik)? Co sa vam najviac osvedcilo?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam najradsej komody so zasuvkami, mam dve z ikey a obidve sa osvedcili, su hlboke a zmesi sa tam plno veci
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Urcite zasuvky, cim viac tym lepsie - na pradlo, na ponozky, na satky, na pyzama a nocne kosielky, na ciapky, saly a rukavice...my mame vsetko male v komodach, inde sa mi to stracalo :) akurat jedna rada - davaj pozor nie len na hlbku samotnej komody, ale najma na to, ako velmi sa daju vysunut sufliky, na jednej komode mam sice fajn hlbku, ale sufliky sa vysuvaju len tak do dvoch tretin, mozno ani to nie, a je to velmi nepohodlne, ked sa treba dostat k veciam ulozenym vzadu. Stastnu volbu :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
zaujímalo by ma či treba na ponožky, šatky a spodné prádlo komodu z masívu alebo či by stačila aj obyčajna komoda z jysku a pod.
Odpovedať
@katika85 závisí od tvojich priorít, mne by stačila aj taká obyč (nie masív)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Pozor pri zásuvkovej komode, ak sú detičky, aby si neurobili z nej schodíky a nikdy neotvárajte všetky zásuvky naraz, môže sa prevrátiť. My odporúčame komodu aj zabezpečiť proti prevráteniu.
Odpovedať
@vjanockova mam takeho "experta" doma, velke stastie ze oproti bola postielka a komoda urobila iba strechu nad nasim aninie 2rocnym capartom. urcite k budu vnucata, komody budem mat fixovane k stene.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?