Neľutujete dlažbu v spálni?

Ahojte, ake mate skusenosti s dlazbou v spalni? Samozrejme s podl.kurenim. Neolutovali ste, ak ste dali aj do takychto priestorov dlazbu? Nevieme sa rozhodnut :-( Pacila by sa nam jednoliata podlaha v celom dome, ale obavam sa ci to bude ok aj v spalnach - myslim pocitovo. Dlazbu v spalni som mala zatial len na dovolenke v apartmane v Taliansku :-D , tam sa mi to zdalo v pohode, ale predsa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ingeborg78 my mame dlazbu v obyvacke a kuchyni, tiez vo vstupe a na terase a inde mame plavajucu podlahu. V obyvacke a kuchyni mame dlazbu drahsiu, ma jemnu strukturu ( dokonca pri podlahovom kureni robi mikromasaz na nohy, ale ci to tak je, veru neviem :-D ) a je to jedna z veci ktore sme ani na sekudnu neolutovali... pocitovo nie je absolutne studena, je prijemnejsia ako klasicka dlazba alebo plavajuca podlaha... ked porovnam plavajucu podlahu a hladku dlazbu, pocitovo je to podla mna to iste... =-) myslim si ale ze tie lestene kamenne dlazby su asi o nieco chladnejsie, ale mozno sa mylim. My take nemame. A keby ta nasa dlazba nebola taka draha, kludne by som ju dala do celeho domu :-)
Odpovedať
@ingeborg78 my mame rovnaku dlazbu v komplet celom dome. Nepostrehla som, ze by bola studena, chodime doma v papuciach....a to som celkom zimomriva......pripadne v obdobi ked sa nekuri da sa dat na dlazbu nejaky kobercek.
Odpovedať
@zuziq moj hlavny problem je, ze som este nikdy nebola v takom dome, kde je vsade podlahove kurenie a vobec nie v takom, kde by bola vsade dlazba :-) My by sme chceli dlazbu imitaciu dreva, takze hadam aspon na vyzor bude "teplejsia". @mint_blossom aj ja som stale uzimena, ale ja cely rok chodim doma aj po parketach v papuciach, takze si myslim, ze to nebude nic zvlastne... A tiez som uz rozmyslala, ze aspon pri posteli po stranach dat nejaky kobercek v lete, v detskej izbe aj vacsi. Len ked poviem niekomu, ze chceme aj v spalni dlazbu tak na mna pozeraju, ako by som spadla z oblakov, lebo oni to este nikde nepoculi, nevideli. No ved ani ja nemam osobnu skusenost, len by sa nam to esteticky pacilo, keby bola vsade rovnaka podlaha.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj mna by toto velmi zaujimalo.Tiez prave kvoli celistvosti,planovanej podlahovke a mozno aj usetreniu nejakych nakladov pri kupe dlazby/predsa len ked beriem vacsiu metraz,da sa dohodnut lepsie cena a aj odpadu je ovela menej si mysli/ Ale ako tu bolo spomenute,je to pre vela ludi zvlastne...dlazba a izby na spanie.
Odpovedať
podla mna to zvlastne nie je, len treba ratat s tym, ze hlavne v prechodnych obdobiach bude ta podlaha chladna.. Aj ked teda, laminat podla mna nie je o nic teplejsi .. Takze je to jedno.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ingeborg78 no ked je pustena podlahovka v zime, je to uuuplne parada... dlazba je teplejsia ako plavajuca podlaha. Ak je niekto zvyknuty chodit v papuciach, tak mu to moze byt uuuplne jedno, ci dlazba ci koberec, v papuciach zima nie je. Podstatny je rozdiel na bosu nohu.... My mame vo vstupe dlazbu imitaciu dreva a schvalne som teraz skusala na boso a je to asi jedno ci dlazba ci plavajuca... a ak vyberiete peknu imitaciu, tak to nebude vobec zle vyzerat aj ked to bude vo vsetkych izbach ;-) @akvi presne ako pises, plavajuca podlaha je presne tak isto studena :-D @zirafak tiez si nemyslim, ze je to zvlastne, len treba vybrat dobru dlazbu.. mne sa napr. nepacia tie s vysokym leskom, pride mi to strasne studene a to teraz nemyslim ze studene na dotyk.. Teraz je vyber obrovsky, my mame Atlas concord Glow v obyvacke a kuchyni a vyzera to podla mna perfektne a keby tam nebola taka palka za m2 dali by sme to do celeho domu ;-)
Odpovedať
Mne pride ovela zvlastnejsie mat v dome viac druhov podlah - niekde dlazbu, niekde plavajucu podlahu a prechodove listy..... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Sranda,ako ste sa zhodli.Komu som to ja z mojho okolia spomenul,kukal na mna velmi cudne :-| Dlazba v spalni?Hostovskej?Fakt cudne grimasy :-S Som rad za taketo odporucania :-)
Odpovedať
my mame dlažbu aj v spálni (nebolo to naše rozhodnutie, dom sme tak už kúpili), dokonca bez podlahoveho kurenia, a pocitovo je to celkom také isté ako v ostatných miestnostiach, vlastne nevidím dovod prečo by v spálni mala byť iná podlaha ... len si treba zvyknúť na to že človek musí mať pri posteli vždy papuče (zvykne si veelmi rychlo ked tak 2-3 krát vykročí po prebudení na dlažbu bosou nohou :-D) , ale inak pohoda ... keby som stavala dom a nezdala sa mi dlažba príliš tvrdá na kĺby, možno by som si ju tiež dala, to že je chladnejšia v prechodných obdobiach mi nevadi... ...ale do detskej izby v prípade že su deti ešte malé a sedávajú vela na zemi by som si to určite rozmyslela, prípadne ju v prechodných obdobiach ukryla pod koberec...
Odpovedať
My máme dlažbu všade a sme spokojní.Perfektná údržba a vyzerá to perfektne.Máme imitáciu dreva-Babel cerezo (v albume ju trocha vidno).Bála som sa,že v spálni to bude pôsobiť chladno,neútulne ale naopak,podľa mňa je to 100x krajšie ako plávajúca
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?