Máte vstavané skrine na vonkajšej stene?

Dobrý deň chcela by som si dať urobiť vstavane skrine do spalne ale len jedna stena je voľna žial je vonkajšia mate s tým niekto skusenosť doma ma odhováraju aby som tam tie skrine nedavala poprosím o radu dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem nepisete, ci ste v dome alebo v byte. A hlavne, ci ste doma mali niekedy plesten. Lebo ak ano tak urcite by som to nerobila aby vam to tam neplesnelo. Neprenasalo sa na oblecenie vy si to ani nemusite vsimnut. A ked to zistite tak bude ta skrina vyhodene peniaze. Takze moj nazor je zie vstavanu skrinu by som tam nedala.. mozno len taku sektorovu alebo tak, ale urcite nie vstavanu.
Odpovedať
Ja mám tak isto takto robenú vst. skriňu. Na tú časť steny netreba dať plnú dosku, aby človek videl do budúcna či mu tam nezateká zvonka, nechytá pleseň,... Stačí výrobcovi povedať, že tam chcete len dosku, kt. vyrábajú v šírke cca 10-15 cm (doraz na posuvné dvere). Nevidím v tom problém, dá sa to ;-).
Odpovedať
Dobra firma to po obhliadke sama navrhne, ze jedna bocnica nebude plna, ale len ako 2 uzsie latky, pripadne iba jedna.
Odpovedať
Ja mam v spalni vstavanu skrinu, ide o izbu v severnom rohu panelaku. Uz stvrty rok a ani naznak plesne. V podstate skrinu tvoria iba priecky, police a predne posuvne dvere, takze vzduch v skrini pekne prudi. V zime je v skrini o par stupnov chladnejsie je to citit ak strcim ruku medzi vesiaky. Na druhej strane tato izba ma takmer o polovicu nizsiu spotrebu tepla na vykurovanie (podla pomeroveho dig. meraca na radiatore). Zachovajte nejakych 5 cm odstup skrine od steny a k nijakemu vyskytu plesni by nemalo dochadzat. Este uvediem ze nas panelak je zatepleny sice stupidne ale je (nejakych 5-7 cm).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?