Malys nábytok - skúsenosti

Profilova fotka
Ahojky :) Máte niekto skúsenosť s internetovým obchodom Malys Nábytok?? chcela by som objednať skriňu, ale chcem sa najprv ujistiť či je spoľahlivý tento obchod. Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Takže ho nepozná nikto?? :(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
tiez som ich iba nasla cez internet, pozrela produkty, no pri kupelnovom nabytku, ktory potrebujem su ceny velmi nizke, az neuveritelne...tiez som pisala sem, ci ma niekto skusenosti, no zatial sa nikto nehlasi :/
Odpovedať
Dobry den,my sme si od nich prave objednali obyvaciu stenu za super cenu,cakame na dodanie kedze je pisane ze7-30 dni,strasne sa tesim az sa obavam v akom stave pride a ci budeme spokojny,doprava je tiez zadarmo.. tak dam potom info ako to vsetko dopadlo :-)
Odpovedať
Nejake recenzie tu: http://malys-nabytek.heureka.cz/recenze/
Odpovedať
Ja som sa bala, kedze nabytok do kupelne, o ktory som mala zaujem bol az podozrivo lacny, nakoniec sme zvolili nabytok od Jiky...Drzim palce, aby objednavka dosla bez problemov, a poprosim potom tie info, keby nahodou nieco v buducnosti som potrebovala :)
Odpovedať
skusenosti su skutocne dobre. Objednaval som tam uz dva krat veci. Prvy krat dva velke madrace - este na nich nespavam ale kvalita vyzera byt skutocne fajn. Prvy aj druhy krat prisiel vodic na ceskom aute hovoriaci po polsky tak sa nelakajte ked vam na mobil bude volat polske cislo :) pan po slovensky a cesky nevedel ale dorozumiet sa nieje problem. oba krat sa dopredu ozvali kedy planaju cestu ku mne a kedy bude u mna vykladka. Som z BA a oba krat sme vykladali okolo siedmej az deviatej vecer. mne absolutne vyhovovalo. V aute ktore doslo nebol tovar vobec oplieskany zle ulozeny ako by clovek cakal ale kedze som bol jeden z poslednych na vykladke tak tam toho uz vela nikdy nemal. Tovar mi vzdy prisiel neposkodeny maju pekne rozpisane kolko kartonou ma u mna vylozit a kym to cislo nesedi neodijde. Plati sa v hotovosti na mieste dostanete potvrdenie co mi pride ako dalsia vyhoda. Vodic je sam a s tovarom vam pomoze k brane atd... ale ja som ho viac ani neprosil nakolko som to mal zorganizovane tak neviem ci by bol ochotnejsi. Druhy krat som kupoval obyvackovu stenu. Kvalita zodpoveda cene ale nieje to nic horsie ako sa da kupit v nasich obchodoch . Ak najdem opat co sa mi bude hodit nebudem vahat objednavat . zakazdym ked mi doniesol tovar daval mi fakturu a zdoraznoval ze na tovar je zaruka takze ked to tak verejne prehlasuju snad nebudete mat problem s reklamaciami ked na daku natrafite . Mne sa nastastie nestalo!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?