Ktorá farba je najideálnejšia do spálne?

co myslite aka je pekna farba pre as spalni??nieco prijemne k bledemu drevu hhmm?rady
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Mne by sa pacila jemnucka zelena, maslova, jemna zlta.
Odpovedať
hmm nad zelenkavou som premyslala aj ja ..lposobi to podla mna dost ukludnujuco nie?
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem, v tom sa nevyznam, ale paci sa mi taka farba. :-)
Odpovedať
Ahojte.....my sme práve prerabali byt a do spalne sme si dali fialkovu farbu.....tiez som chcela zelenkavu, ale nakoniec som si ju dala do obyvacky.....a kuchynu s chodbou mam citronovu......... :-)
Odpovedať
niečo také intímne... olivovú, svetlotyrkysovú, fialkovú, ružovkastú...
Odpovedať
ja by som asi k bledemu drevu dala prave nieco vyraznejsie... tmavohnedu , alebo modru - ale len na jednu stenu - asi za postel ( my inak budeme mat cervenu spalnu, tak som zvedava co to s nami spravi :-D bude taka cerveno - siva dekadentna )
Odpovedať
ahojte, tak mi mame v spalni nabytok z bledeho dreva...jedna stena je vlastne prikryta roldorkou....stena, kde je okno je biela....stena za postelov bledomodra a dalsia stena bledozelena....tie farby su fakt jemnucke....a doplnky mam tiez zeleno modre....vyzera to podla mna super:-)....inspiraciu som nasla v Ikea katalogu....ale teraz neviem ten obrazok najst.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame spalnu modru s tmavym drevom - kuk album... no ked sme vymalovali kuchynu na jemno fialkovu, hrozne sa mi to zapacilo a v domceku uz bude spalna asi fialkova :))
Odpovedať
fialova ;-)
Odpovedať
noo aj ja uvazujem nad fialovu taku jemnu myslite??? cerveno sivu budem mat kuchynu a obyvacku
Odpovedať
my mame tiez v spalni zariadenie a parkety blede drevo. steny mame bezove a za postelou je 1 stena taka tmavsia hneda. je to velmi prijemne a nemenila by som :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to moze byt pekne :-) v spalni je idealna taka aka sa cloveku paci a citi sa v nej dobre. tam nemaju navsetvy co hladat a rypat vam do home dizajnu ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
a tomu poštárovi to bude tiež jedno :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Do spálne (tak sko už bolo napísané) dajte farbu, vášmu srdcu blízku, pri ktorej si oddýchnete, ktorú máte radi a nemusí byť hneď tmavá a výrazná, keď nábytok je svetlý :-) - v spálni takýto kontrast platiť môže, ale nemusí!
Odpovedať
my sme si kupili komplet spalnu - postele, komody a zrkadlo - od javoriny - farbu coffee a k tomu bude ladena aj podlaha, ktora bude o par odtienov bledsia a steny pravdepodobne bezove. pri tychto farbach sa mi dobre relaxuje. aj podla mna je to individualna zalezitost :-)
Odpovedať
cize mam to uz vyriesene farbu som dala tmavo fialovu s bledunko fialovou ... podlaha je uplne bleda az do siva a nabytok biely postel biel akoza ukaze to tam kasne..tak dakujem za vase rady
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ozivujem temu, ale tak ze mna berie modra vsetky odtiene co sa na modru podobaju a hneda hodte nejake spanove inspira v tychto farbach az mate. vdakes ;-)
Odpovedať
My sme dali spalnu terakotovu, cize jedna stena je terrakota ako byvaju skridle na streche a ostatne su bledsie take marhulkove. Obyvacku mame zelenkavu, taku limetkovu a hadajte kde sa najrychlejsie zaspava? V obyvacke. Vsade mame k tymto farbam bledy nabytok a bledu podlahu. To vymalovanie izieb sme mali dat presne naopak. Nuz niekedy nabuduce.
Odpovedať
Profilova fotka
andula30 - kuk moj album, mame modru spanu ;-)
Odpovedať
bellada pekne vy ste tu modru pekne s morom spojili na postielke ako na plazi lezite ;-) Na ten luster si este nejake nahradne kupila ci to tak bolo?
Odpovedať
ja uvazujem nad takou fialovo-bezovou, neviem aky je odborny nazor pre tu farbu :D mate niekto nieco take?
Odpovedať
@scorpionette http://www.modrastrecha.sk/forum/tema... http://www.modrastrecha.sk/forum/tema...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte, chcela by som sa poradiť s vami o farbe mojej izby, tento víkend mi ju idú maľovať a neviem sa rozhodnúť, že akú farbu chcela som strašne fialovú lenže moja izba je dosť malá a nízka tak by ste mi mohli poriadiť kombináciu fialovej... ďakujem :-)
Odpovedať
@kajuska18 - ak chces fialovu izbu, nemusias hned na fialovo davat steny ;-) Ja mam fialovu spalnu, ale fialova je len doplnkami.. Steny su kapucinove a jedna je tmavsia hneda.. Zavesy, prehoz cez postel, vankusiky - to mam fialove.. ja so to naschval takto urobila, lebo ked ma omrzi fialova, tak proste vymenim za inu farbu doplnky, nemusim premalovavat :-)
Odpovedať
@akvi ja som mala izbu oranžovú, lenže tá ma už dosť omrzela tak som chcela zmenu a rozhodla som sa pre fialovú, ale ten nápad čo si napísala je dobrý :-) ďakujem
Odpovedať
ja som to vyriesila presne ako akvi, spalnu mame vymalovanu na bielo, za telkou je kusok bezove a za celom postele tapeta bielo bezova, nabytok svetlejsi, farebnost ladim iba doplnkami, momentalne mam navliecky a dekoracie olivovo zelene a chystam sa aj na fialkovu variantu po prevliekani perin :-) takze mozem mat kazdy mesiac inu farbu, aku k sebe bezova unesie /resp. farba mala nazov piesok/ a v podstate zmena farby ma moze stat do 50 eur a nemusim ani malovat aby bola ina
Odpovedať
nase riesenie : jemne ruzova ( nie kriklava, ani nie pastelova, ale primiesane nieco optimisticke do staroruzovej). a k tomu svetly nabytok. vstavana skrina, nocne stoliky, postel, komoda aj kozmeticky stolik breza. Zavesy potom uz mozes riesit v tmavsej farbe. vyzera to lahodne
Odpovedať
Profilova fotka
@sang máme to podobne, len tá staroružová je tmavšia. Vážne príjemná kombinácia.
Odpovedať
mne by sa pacila biela stena.. ked farebnu, tak nejaky studeny odtien k tomu bledemu drevu.. nech to neni moc teple :)
Odpovedať
@kajuska18 ak chces fialovu a mas izbu malicku, tak daj jemne fialkovu. Tmavy odtien nedavaj,lebo ti to opticky zmensi priestor
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?