Vaše názory na tento rozpočet projektu

Tak vcera nam dosiel rozpocet projektu teda navrh kolko by nas stal.Chcem sa spytat ci su tieto ceny normalne alebo ako ste to mali vy drahsie alebo lacnejsie?Dakujem. Cenová ponuka obsahuje inž. činnosť a projekty nasledujúcich profesií, nutných pre vypracovanie PD pre účel vydania územného aj stavebného povolenia: A.) DOKUM ENTÁCIA PRE ÚZEMNÉ KONANIE: 1.Vyjadrenia dotknutých orgánov št.správy.....................................50 € 2.Proj.dokumen. pre územ. konanie(tech. popis,sit.osadenia , zjednodušené výkresy M 1:100) ................100 € Spolu ÚP .......................................... 150 € B.)DOKUM ENTÁCIA PRE STAVEBNÉ POVOLENIE: 1. Inžinierska, koordinačná a kompletizačná činnosť (kataster PU, PPF – PX, Stav. úrad , SSE –PX, a projektanti remesiel +koordinácia a kompletácia ........ 150 € 2. Stavebná časť – architektúra ,(tech. správa , Situácia osadenia Základy, Prízemie ,Priečny rez, Výkres krovu so súpisom, Strecha ,Pohľady , Žumpa, Oplotenie )......10 x 70 € = 700 € 3. Statický posudok ............ 140 € 4. Prípojka elektro NN ............ 80 € 5. Elektroinš. vnútor. ............ 70 € 6. Zdravotechnika ( voda + kanal.) . ........... 60€ 7. Ústredné vykurovanie ......... 60€ 8. Tepelnotech.posudok........................................................80 € 9. Požiarnotechnický posudok ..............................................80 € Spolu SP .......................................... 1420 € 1570,- € CELKOM všetko: Termín odovzdania hotovej PD: - dok.pre úz.konanie 30 dní od zlož. 50 % zálohy(785€) - architektúra 60dní od zloženia zálohy - ostatné 120 dní od zloženia zálohy. Poplatky na úradoch a kolky nie sú v cene ! Poplatky a doplatok ďalších 50 % bude preplatené pri podaní žiadosti pre stav. povolenie. Je možnosť dohodnúť sa(pre prípad svojpomocnej výstavby)na vykonávaní stav. dozoru t.j. 80 € pri podpise žiadosti na stav. povolenie
Odpovedať
@stanuska3105 na individualny projekt v pohode. my sme dali za indivindi projekt ovela viac.
Odpovedať
@ja_michalko Hej no neviem ci je to OK riesime to prvy krat a neviem kto by nam poradil ako sa pohybuju ceny.Tak som spokojna.Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobra cena
Odpovedať
Za individualny projekt je toto fantasticka cena
Odpovedať
mne sa to vidi velmi vela, to bude vsetky papiere vybavovat projektant? :-N :-.
Odpovedať
dobra cena, ak to bude vybavovat projektant vsetko..
Odpovedať
..mne sa to zda tiez ako famozna cena..nam robi projekt kamarat a takuto cenu nemame..a to nam to ani nevyybavuje, po uradoch behame my.. :):)
Odpovedať
velmi lacne to mate.
Odpovedať
Profilova fotka
super cena
Odpovedať
A to je projekt len pre stavebne povolenie alebo realizačný projekt? No my sme mali projekt k SP za 1200 a vybavenie papierov 500€.
Odpovedať
V pohode cena, ja som mal ponuky od 1 800 do 2 600 € a nakoniec som zohnal za 1 200 a za 3 týždne som ho mal hotový, a bol to individuál.
Odpovedať
Profilova fotka
super cena ja som mal ponuky od 1900bez dph do 5800 a ten mi chcel naprojektovat asi neaky zamok alebo obchodne centrum sulin :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
nízka cena, daj vedieť či bola dodržaná a hneď aj kontakt, to je ako zadarmo
Odpovedať
Profilova fotka
Cena sa mi zdá byť veľmi reálna ak sa jedná o bungalow, pri poschodovom dome, sa mi zdá ta cena nízka. Predpokladám že je to na stavebné konanie, nie na realizáciu. Nakoľko je tam len statický posudok , a nie sú tam výkresy statiky ako výkazy, armovanie a pod..
Odpovedať
cena v poho, ja som dal za individualny taktiez 1600. tu sa neoplati setrit, radsej dobry individual za viac penazi ako lacny katalogovy pri ktorom cena aj tak nebyva konecna a nakoniec skoncis na tej istej sume s horsim projektom!
Odpovedať
Velmi dobrá cena, a ked to celé aj vybehá, neriešte nič iné. ked si spomeniem na všetko behanie a spálenu dovolenku, tak ma ide trafiť šlak. Treba si uvedomiť, nakoľko vidím, že riešite aj uzemko, bude nutné obehať urady 2 krát !!! Výhoda v tomto je, že projetant to začne vybavovať hne´d ako je jednostlivá profesia skreslená a nemusí čakať na komplet projet. ja som to mal ešte komplikovanejšie, lebo som vybavoval prepis pozemku z extravilánu do intravilánu, ale za projekt pre uzemko som dal 600e a za PD pre stavebnko 1500e. A to mi nikto nič nevybavil... takže odporučam
Odpovedať
@stanuska3105 mozno ste sa uz dohodli, ale Treba si uvedomit, ze je to len pre SP (stavebne povolenie) nie realizacny projekt, vykresy budu na tomu zodpovedajucej urovni. Architektura, statika, voda, kurenie... (vsetky profesie) nebudu mat dostatocne doriesene veci, tak aby sa bez problemov mohlo stavat. Ak projektant vybavuje, vsetky potrebne veci, tak cena ja OK.
Odpovedať
No tak ZMENA.Zohnali sme projektantku ktora pyta 1200e aj so vsetkymi behackami takze este lepsie.Projekt bude mat za mesiac no vybavovanie povoleni bude trvat trosku dlhsie.
Odpovedať
mi sme platili za ind.projekt 1800€ zo všetkým..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
@vojtoknot a skade bol projekt? realizacny alebo pre SP?
Odpovedať
Profilova fotka
@stanuska3105 a kontakt by si neposlala?
Odpovedať
@katka8855 to bol taky pol na pol, nebol iba pre SP ale ani realizacny, samy sme si ho navrhli, prebrali sme to s projektantom a spolu sme to doladili. Ked bola treba nejaka zmena kvoli uradom, tak to zmenil podla predstav uradu a nevypytal si ani korunu.
Odpovedať
Profilova fotka
@vojtoknot a nejaky kontakt na neho este nemate? skadial bol? dakujem
Odpovedať
@katka8855 kontakt mam, su dvaja mlady chalani z Malaciek, poslem do spravy?
Odpovedať
Profilova fotka
@vojtoknot poprosim, dakujem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?