Stavba bungalovu svojpomocne

Profilova fotka
Dobry den. potrebovala by som poradit...rozmyslame nad stavbou domceka len nejako nevieme kolko penazi by nas to stalo...chceli by sme stavat svojpomocne ale s tym ze by sme zavolali murara elektrikara a pod. domcek by sme chceli tento http://promiprojekt.sk/projekty/lagun... stavalo by sa z tehly, zateplenie mineralna vlna, okna trojsklo...nevedel by mi niekto poradit kolko by to priblizne vyslo?alebo kolko vas stala stavba podobneho bungalovu?dakujem :)
Odpovedať
těžko střílet takhle od boku ... doporučuju si pročíst zde pár diskusí, ceny se tu omílají hodně často ... taky myslím, že jde o to, kolik jste schopní si toho udělat sami, jestli jste schopní si sehnat např. materiál někde "bokem" (bez DPH), jak moc jste nároční, co od domku očekáváte a tak dále a tak dále ... myslím, že cenu vám nikdo neřekne, max. cenové rozpětí ... hodně štěstí :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame vacsi a vyslo nas to bez fasady 70000eur, pricom vo vnutri vysli podlahy, dlazby, kupelka - sanita zachod - sanita, kuchynska linka s montazou, elektrospotrebice .. len sme nastahovali nabytok a byvali :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sonjita nieje až tak velky , jednoduche tvary a ačkova strecha su na cenu dobre ale zaleži od materialov a prac..
Odpovedať
Profilova fotka
@sonjita Zdravím. Rada by som sa informovala či ste niečo zistila ohladom domu. Tiez by sme chceli stavt bungalov, ale nemame predstavu kolko by to mohlo stat. Nepoznate nejaku dobru firmu stavbarsku?
Odpovedať
Profilova fotka
@binka79 a stavali ste si sami? Alebo ste volali murarov? Nevie niekto kontak na sikovnych stavbarov?ďakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
victorianails .. sami sme stavali :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj :) my sme sa nakoniec rozhodli pre montovany dreveny dom bungalov, ktory nas vyjde na 67 000 na kluc. myslim ze financne velmi vyhodne :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@binka79 trosku sa vratim k tejto teme, kedze sme prave vo faze, ze zvazujeme rozpocet... Stavali ste uplne svojpomocne alebo ste si volali majstrov na odborne prace ako je strecha, elektrina a podobne? dik.
Odpovedať
Profilova fotka
@minar1 na elektriku aj na strechu sme mali tych co to robia (zhodou okolnosti to boli znami)
Odpovedať
@sonjita a aký dom ste si vybrali? Od akej firmy?
Odpovedať
my prave zaciname stavat svojpomocne bungalov... treba si kazdopadne spravit viac cenovych ponuk na jednotlive materialy atd. a nie vziat prvu co sa vam zda vyhodna. to prave riesime, a ceny od jednotlivych dodavatelov sa dost odlisuju.
Odpovedať
Profilova fotka
@petula75 nakoniec sme kupili byt
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@sonjita takze montovany domcek ste si nakoniec nedali postavit? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@kapa34 no chceli sme aj uz bolo vsetko dohodnute aj zmluva podpisana lenze po case vysvitlo ze majitel firmy okrada ludi tak sa to cele zrusilo :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?