S akým rozpočtom počítať pri elektroinštalácii domu?

Ahojte, práve sa chystáme zisťovať ceny elektroinštalácie a potrebujem poradiť cca koľko éčiek treba mať nachystaných. Máme poschodový dom-novostavbu s rozlohou 10x10m. Na prízemí plánujeme teplovodné podlahové kúrenie, čo sa týka elek.rozvodov žiadne extra požiadavky mať nebudeme. Koľko nás to bude cca stáť?
Odpovedať
@pariska512 Skus napisat uzivatelovi s nickom madyyy on aj mne robil a velmi dobre a za dobru cenu.On ti presne povie kolko si mas prichystat.Ale byva to aj robota s materialom medzi 2-3 tis eur-zalezi od poziadaviek.Ceny za pripojky su tiez rozne... Ale najskor vyskusaj zadat do vyhladavaca elektroinstalacia a uvidis kolko tem ti najde :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pariska512 súhlasím s tiger16v.Tie ceny sú rôzne,podľa veľkosti domu a náročnosti.Nám to tiež robil užívateľ madyyy,spravil nám dobrú cenu aj nám poradil všetko na čo sme zabudli.Obráť sa na neho,poradí ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@pariska512 Ahoj....toto tazko nacenit..Podla rozmeru domu sa to nikdy neda. Drz sa toho co napisal tiger16v. Ak mas zaujem o ponuku tak mi posli podklady na mail...mam ho v mojej prezentaci.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?