Rozpočet na bungalov

Neviete mi niekto odborným okom kuknúť na rozpočet tohto domu: http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... Zaujímala by ma reálna cena montovaného a murovaného domu na kľúč. Viem, že je to všeobecné, mňa skôr zaujíma názor, či je veľký rozdiel medzi montovanou alebo murovanou výstavbou? Rozdiel vo financiách a kvalite bývania.. Stavia ho niekto z vás? Ď :)
Odpovedať
no ja ho staviam,murovany zatial hruba stavba....okna,el,kurenie,potery,omietkay cca 40tis...bez pripojok.
Odpovedať
wau, dík, že ste sa ozvali. a kde staviate, ak sa môžem spýtať? máte presne rovnaký ako je na euroline, či prispôsobený? ak by vám to nevadilo, veľmi by ma zaujímali podrobnosti - z čoho staviate, či sú v cene základy, podrobnejší rozpis stavby .. ak vám to neprekáža, bola by som vám veľmi vďačná :)
Odpovedať
pri KE,trosku je mensie okno v kupelke..zaklady su v cene a su jednoliate,nie DTcka.murivo tehla profi ti 38 na penu,skridla keramika tondach,podlahovka nebude kezdze budem kurit elektrikou...plyn je daleko a dokurovat krbom(vikend)...budu klasicke radiatory(konvektory)...potery zivnostnici ,,takisto strecha aj omietky...zbytok svojpomoc,rodina.strop je zmeneny na dreveny tramovy v obyvacke budu tramy priznane s podhladom tatransky profil-dost to znizilo cenu stropu oproti keramickemu....okna su eurookna 3sklo je to na vas ..aky mate rozpocet...ci montovany alebo murovany.som rad ze niekto ide stavat tento domcek:)
Odpovedať
veľmi ste ma potešili, škoda, že ste tak ďaleko, my ideme stavať pri TO. my sme si ho trošku upravili, otočili sme izby vzhľadom na svetové strany, vtesnali sme do domu ešte šatník a technickú miestnosť. ja chcem veľmi montovaný dom, ale je to dosť predražené. Môžte mi ešte prezradiť, koľko vás presne stáli základy? Zaujímal by ma položkový rozpočet, aby som mala predstavu o cene jednotlivo.. Pošlite fotky, ako sa vám darí. Teším sa s Vami a gratulujem ku vkusnému výberu! :-))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?