Rozpočet na bungalov 1026

Profilova fotka
Ahojte, prosim Vas, stavia niekto bungalov 1026? http://idealnebyvanie.sk/projekt/73-B... Zaujimal by ma priblizny rozpocet pri vystavbe svojpomocne /murar v rodine, dobra partia ochotna pomoct za stravu ;-) rovinaty pozemok, nenarocnost, nie vsak uspora na ukor kvality/. Zaujima ma hlavne cena vratane podlah a sanity, bez zariadenia. Dakujem za kazdu reakciu ;-)
Odpovedať
100 000,-€ +- 30% :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zeldom dakujem ze reakciu, i ked velmi si ma nepotesil :-( zatial nemam velmi prehlad v cenach, ale to je naozaj material taky drahy? tento domcek som videla aj nazivo a zda sa byt uplne jednoduchy.
Odpovedať
svojpomocne sa ti možno podarí zísť aj na 50 tis. ale chceto dobré plánovanie, nerobyť chyby a zbytočnú robotu. Najlacnejšie čo sa tu kto vyjadril bolo 40 tis. ale vraj robil všetko sám, ostatné čo som videl vyjadrenia tak to podľa mňa boli skorodomy, lebo akési bývanie si dvaja architekti posavili za 19tis. ale bola to zobytnená hrubá stavba bez nábytku s plochou 40m2. Toto ja nepovažujem za štandartný dom. Dom je drahá sranda, ked má byť kvalitný a v takom prípade sa zväčša pod 60tis. nedostaneš, česť výnimkám. Ja by som si to dal naceniť rozpočtárom a potom by som riešil ktoré položky zvládnem, za koľko ich dokážem kúpiť a vieš sa dopracovať k približnej cene, všetko ostatné sú výstrely do prázdna. ber že rozpočet na dom má 120 a viac položiek.
Odpovedať
Profilova fotka
@zeldom dakujem za nazor, este mam co studovat ohladne stavby domu. A ty si v tejto oblasti profik, ci pises z vlastnej skusenosti? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moj hruby odhad je, ze za 70 000 € by ste ho vedeli postavit
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
lucyy01 aj ste nakoniec stavali tento domček ? Chceme sa s manželom do stavby Bungalovu 1026 pustiť a akékoľvek informácie, zmeny v projekte, fotky by nás potešili a pomohli by nám v rozhodovaní. ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
bungalov je pekny ale aj dost narocny a cim viacej narocnejsi tym viacej penazi stoji :-) Napr okna su tam velke pocitajte okolo 7000 eur za okna tak tiez strecga asik pojde pravdepodobne fatrafol ale pocitam stym okolo 70000 tisic aj skurenim a IS siete
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@lucyy01 Ahoj, kde si prosím domček videla? :) Ja ho tiež obzerám
Odpovedať
Pošli správu,podiskutujeme a poriešime.
Odpovedať
Profilova fotka
@aneta8875 ak si dobre pamatam, je v Pezinku. Taka nova zastavba.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucyy01 dík :) ja som ho vypátrala už aj tu blízko nás, je neuveriteľný! vy ste sa nakoniec pre aký rozhodli?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?