Oplatí sa?

Dostali sme ponuku na kúpu domu (holodom). Dostali by sme ho vo faze hotova strecha, okna, kurenie, vodovod, hromozvod. Cena 60 tisic. Ide o dom v radovej zastavbe, 4izbovy, pripajam aj projekt. Velmi o tom uvazujeme, pretoze by sme nemuseli kupovat pozemok, a usetrime aj cas tym, ze ho postavia, a my ho uz len dokoncime, aj ked to nebude hned. Je to lepsie ako keby mame zacat stavat sami, vybavovat stavebne povolenie, alebo kupit stary dom a prerabat ho. Otazka znie, kolko potrebujeme na jeho dokoncenie cca? Nie sme nejak narocni.
Odpovedať
napíš ? m2 má záhrada?ako je orientovaný?koľko by v danej lokalite stál čisto iba pozemok?jasné,že je to lepšie ako opravovať starý dom
Odpovedať
@mima89 do radoveho domu by som nesla..mini pozemocek, nevies, kto je sused.. boli sme jeden taky pozriet, klasicka radovka s pidi zahradkou...a s vedlajsieho vchodu do ich pidi zahradky vybehli a brechali ako besne tri velke psy..dakujem... rmne sa nepaci, ze su vsetky tri spalne spolu (ale to je moj nazor, su ludia, ktori to preferuju prave takto..) a zda sa m izbytocne druhe wc hned vedla kupelne..ked tak by som ho dala k spalnam... ale..100 ludi 100 chuti.... ak as vam paci a ste spokojni, to je hlavne...
Odpovedať
@asocial je to roh radoveho domu, zahradu nechceme, staci nam teraska, a v kupelni je zakresleny bidet ale tam by sme dali vanu namiesto neho a wc zvlast miestnost. @marta2610 pozemky su tu cca 22 tisic za 750 m2.
Odpovedať
@mima89 cena za pozemok veľmi prijateľná u nás ŽA cca 50 000 E,bidet nedáš?my sme kvôli nemu aj práčke prerábali kúpeľňu teraz som prvý krát použila bidet odporúčam. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
u nas sa predava 750m2 za cca 28 tis. euro, m2/40euro, tak sme radsej kupili staru chalupu za 30 100,- s pozemkom 2500m2 z toho 900 m2 stavebny a 1600m2 zahrada, a je to takmer v centre nasej dediny, inak uz je tam vsetko zastavane, takze volne pozemky uz su viac menej iba v okrajoch dediny, tak prerabame. Ak ste schopni si ho postavit sami, hrubu stavbu za cca tych 30-40 tis. tak to mate zhruba zajedno.Ide aj o to ci vam vyhovuje miesto, kde je postaveny, ale ak mate moznost vyhodnejsieho pozemku so starsou chalupou... Tazko povedat kolko treba este na dokoncenie, ked uz je tam aj kurenie, voda, odpady. atd. tak podla mna celkom dobra suma. Na dokoncenie mozno cca 15 tis.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?