Dá sa prerobiť podkrovie za 40 000Eur?

Dobrý deň, potrebovala som poradiť, či sa dá prerobiť podkrovie za horeuvedenú sumu s tým, že sa bude meniť krov, zateplovať strecha, vybetonovať podlahu, z jednej strany nadstaviť obvodový múr, plus všetko na zobytnenie, elektrika, voda, plyn, kúrenie atd? dakujem za každú radu
Odpovedať
ak ide o podorys strechy 200 x 600 metrov, tak urcite nie...
Odpovedať
rozloha podkrovia je cca 110 m2
Odpovedať
Profilova fotka
@sisaceh ak chces poradit presnejsie tak napis aspon rozmery ... je tu dost ludi co ti bude vediet poradit, ale krystalove gule poslednu dobu prestali fungovat :) tiez je otazka co si predstavujes (a co povie statik) o tom tvojom "vybetonovat podlahu"... Zhodou okolnosti robim nieco podobne, a myslim ze do 40k sa da vojst .. zalezi kolko si porobis sam a kolko "majstri" .. tiez kolko tam bude novych okien, aka bude strecha (ci skridla, plech , ci jednoducha alebo nejake vyklenky a pod).
Odpovedať
väčšinu budeme robiť svojpomocne s tým, že aj materiál bude lacnejší teda so zlavami, a pojde asi odlahčený betón na spodok, krytina je nová len krov treba vymeniť. a obvodový múr sa potiahne do 2m výšky a na dlžku cca 15,5 metra. samozrejme treba dotiahnuť všetky siete, komplet zariadiť, porobiť priečky a pod.
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
@sisaceh tayko povedat ked nevieme ake to je velke alebo nic blizsie tomu dasa aj sa neda
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?