Dá sa postaviť drevostavba za 40 000 eur?

Profilova fotka
Je mozne postavit dom, drevostavbu za 40000 eur?
Odpovedať
Profilova fotka
@lulu202411 mozne to je. otazka je aka bude velka.
Odpovedať
Ak myslis dom, tak hruba stavba bez okien sa da, nakomplet asi nie. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@lulu202411 nie
Odpovedať
@lulu202411 jasneee, aj za 30 tis. Hruba stavba vo velkosti 2 izboveho bytu.
Odpovedať
Nedá sa ! Vtip - ak dám do vyhľadávača na tejto web. stránke bratislavský kraj tak sú v ponuke domy dokonca aj lacnejšie :-) http://domy.novostavba.sk/bratislavsk...
Odpovedať
Profilova fotka
ano da sa samozrejme ze bez pivnic ale dom bude dost velky
Odpovedať
@lulu202411 hodne zavisi od ucelovosti stavby :-D
Odpovedať
no kedže spomínate 40 000 € tak možné to je ale za určitých podmienok. sú firmy čo postavia hrubú stavbu za cca podla veľkosti od 19 000€ do 29 000€ tie drahšie sú už 5 izbové ale 4 izbový sa dá postaviť hrubá stavba od 22 000 do 24 500€ a zbytok už len svojpomocne ale ak sa jedná o trojizbový domček tak možné to je dokonca aj reálne.
Odpovedať
mám známeho ktorý si postavil trojizbový dom drevostavbu za 25 000€ už býval a robil si to všetko svojpomocne. Ale on pracoval vo firme ktorá stavala drevodomy. Keď je človek trošku šikovný a pohľadá si veci na internete tak to bez problémov zvládne . Nezabúdajte každý je obmedzený len svojou chuťou sa do toho pustiť.
Odpovedať
Tu mas s montazou za 22000€ http://domyjuhas.pl/sk/jedrek6cd8b0.html tu http://najlacnejsiechaty.sk/michal.html 117m2. Tento som bol obzriet, aj som videl ked ho stavali. Za 2 tyzdne bol hotovy a v kvalite co sa moze vela slovenskych firiem za svoju pracu hanbit. Komplet ako ho vidis bez vody, elektriky a kurenia mne dali cenu 39500.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Mozno ak tak svojpomoc, dobre ceny za material a pod., ale do domu je treba toho este velmi vela, kuchyna, skrine, dvere, kupelna, svietidla....tym ze su hotove steny a podlahy dom nie je hotovy, resp. je ale na velmi spartanske byvanie. Nastavit si takto rozpocet to radsej usetrit alebo navysit rozpocet ale drzat sa toho tak Vas bude cela vystavba stat tolko nervov ze ten dom zacne byt skor pritazou ako radostou z noveho byvania. Byvanie je nutne brat ako spotrebny tovar.
Odpovedať
Článok sa načítava...
2 roky dozadu na vystave Coceco bol takyto dom k nahliadnutiu. Velmi uzky, maly spartanske vybavenie, mal som pocit, ze sa kazdu chvilu sam od seba rozlozi, vsetko bolo akusticky dute, myslim, ze ho stavali za tuto cenu bez inzinierskych sieti a zakladovej dosky. Volal sa dom snov.
Odpovedať
podľa mňa sa dá zato len tak hrubá stavba
Odpovedať
utopisti
Odpovedať
Profilova fotka
Dá sa postaviť aj lacnejšie, ale treba zvážiť , čo považujete za štandard. Ak chcete samostatne bývať a máte pozemok, dá sa použiť projekt, ktorý sa realizuje na etapy, cenu stavby najviac ovplyvní dokončovanie, tam majú ceny široký diapazón a zvládnuť ten nápor je emociálne náročné. Po rokoch môžem konštatovať, že aj z najlacnejších materiálov sa dá postaviť stavba účelná a s dostatočnou životnosťou. Len netreba podliehať módnym tlakom a pohľadu na susedov dom, v inej diskusii tu prebieha ospevovanie moderného domu, bude drahý, ale jeho úžitková hodnota bude nízka, pretože je nevhodne umiestnený.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý den,chcela som sa spýtať či je možné vojsť sa do ceny 50000 ak chcem dom do 100 m2,2x izba,obyvačka s kuchynou,kupelna,wc,chodba?Našla som stránky kde su ceny ako 34 000 príklad.dakujem za každe info
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@dagmar13 hrubá stavba, so strechou oknami. Pri veľkom šťastí to bude so základmi ale to pochybujem.
Odpovedať
@peter977 Načo vyťahuješ 5 ročné témy? :-| Keď sa teraz nikto nič nepýtal. :-o
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?