Cena hrubej stavby - Villa M Apex

Podľa rozpočtu na hrubú stavbu počítame 40 000e, bez okien, málo - veľa, je to realne alebo prestrelené? Svojpomocne s partiou, + 2 majstri zaplatení, rozmer domu 16x16m :) čo vy na to?
Odpovedať
Profilova fotka
je to veľmi pekný dom, ale nevhodný do našej zemepisnej šírky. Je konštrukčne náročný, ak niekto zo "svojpomoce" nie je skúsený stavbár, nedopoporučujem. Som z lacného kraja, ale na hrubú stavbu sa mi 40 tis. zdá málo.Oferujte 200€, dajte si spraviť rozpočet nezávislého rozpočtára, tam je členenie na HSV a profesie, od HSV odpočítajte 30%, to je zhruba cena pri svojpomoci.
Odpovedať
Profilova fotka
nerealny rozpocet
Odpovedať
môže to byť reálna cena. Kto chce ušetriť nejakú tu korunu tak predsa hľadá kde je najlacnejšie zohnať daný materiál a euro k euru môže ušetriť. Taktiež na interiérovom vybavení sa dá ušetriť s trochou času. Horšie je to pri stavbe. Firma si vezme dosť. Svojpomocne nemá každý možnosť takže len partia živnostníkov alebo firma. Firma by som povedal e bude drahšia ako partia ale s firmou sú ľahšie prípadne reklamácie taktiež na firmu skôr človek zohna referenciu.
Odpovedať
@gogolapalo vdaka za nazor, viac v IP
Odpovedať
@maznacik007 stavba stojí, hrubá ... odhadovanú sumu sme neprekročili, dokonca podliezli :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@ivamarr ahoj, uvazujeme s manzelkou o tomto projekte, vas domcek uz asi stoji ked pozeram na datum tejto diskusie. stavali ste ho na kluc alebo nejaka kombinacia svojpomocne ? bol by som vdacny za par info, dakujem, marek
Odpovedať
@mark30 ahoj, stojí ale ešte nebývame, napíš do IP čo ťa zaujíma ak budem vedieť odpoviem, pekný deŇ
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?